Сърдити Демократични Старчета! А някога имаше СДС

Румен Христов и Иван Сотиров за сините драми пред Bulgaria ON AIR
18 апр 2018 10:40,
18

Размирици, викове и страсти в синьо – така изглеждаше вчерашното заседание на Националния съвет на СДС, на което се очакваше лидерът Божидар Лукарски да поеме курс към патриотично-консервативната линия на партията.

Колко крехко е съществуването на автентичната десница и зависи ли бъдещето на СДС от съдбата на лидера Лукарски?

Още по темата

"Още през 2013 година напуснах, защото тогава, поне за мен, се показа, че СДС е приключил. Една партия допусне ли да се стигне до такава деградация – нещата приключват. Избирателите и членовете на тези партии, които вярват, че може да се променят, участват в общата заблуда. Партийните ръководства трябва да бъдат премахнати, тъй като те правят всичко възможно да се задържат", подчерта бившият зам.-председател на СДС Иван Сотиров.

Сегашният зам.-председател на СДС Румен Христов посочи в "България сутрин", че съжалява за разпрата, която вчера завладя синьото заседание.

"Провокациите не бяха от наша страна. Партията е разделена и това е жалко. Твърде малко сме и всеки е ценен за нас. Скандалът се разпали, заради недопуснати седесари, които не са платили членския си внос. Но това е абсурдно.

Дебатът накъде ще продължим не е проведен. Вчера трябваше да бъде даден мандат на преговорната група, която да прецени с кого да се водят преговори и с кого не. Това е решение на Националния съвет на СДС", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

За Иван Сотиров постоянното занимаване на СДС с коалиции е признание за несъстоятелност.

"СДС имаше амбицията да промени държавата, но как стана това е друг въпрос. Постоянното коалиране е абсурдно и вредно. Деградацията е обща. Те не поставят истинските въпроси в страната. С такъв мащаб на мислене не може да управляваш държава. Ако имаш личности с ясна визия, хората ще гласуват, тъй като имат глад", категоричен бе бившият зам.-председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама има ли още такава "партия" СДС?
14
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 5 години
И в началото на "демокрацията" бяха същите! Но ги сплотяваше омразата към БКП - тази, на която малко преди това се кланяха и подгъ.зуваха! Сега омразата им е доста разнородна, включително един към друг, та затова и борбата за кокала е така ожесточена.Ех, народе, ще им повярваш ли отново? Готови да се съюзят и с дявола, само и само да влязат във властта!
13
2
 
11
 
! Отговори
ГНЯВ преди 5 години
Искам да знам - подпоручик Йорданов , убиецът на 6- те ястребинчета , баща ли е на АЛ . ЙОРДАНОВ ? 2- Откъде Плевнелиев има 1 милион за сватбата с третата - ДЕСИ ? 7 ГОДИНИ беше във властта със заплата , преди това строителен предприемач , с парите накупи 5 тузарски къщи- не свършиха ли тези пусти пари , та става за смя- с погребан син , с две деца , които сигурно се срамуват от него , да се правиш на щастлив
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия ми бяха ясни още с "Градът на истината". Усещах, че има нещо не естествено и ненормално разни пияници, бездомници и леки жени изведнъж да са в редиците на "демократите". Търкаляха се пред днешното Президентство и се правеха на пострадали от БКП. После разрушиха всичко без да построят една детска площадка, защото са против комунистите. Народът ги разбра, но много късно.
11
3
 
10
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Сини Дрисливи Седесарчетатова сапървата голяма лъжа на вечния преход
10
3
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 5 години
Сдс си бяха ,са, и ще си останат слаби много слаби психически и умствено.
9
2
 
16
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ОТДАВНА се разбра, че СДС е изградено от хора на "службите", които го наричат Съюз на ДС. След "отлюспването" на безброй знайни и незнайни сътрудници на ДС, вече нямаше накъде повече и са създаде другата имитация на "дясната политика"- ГЕРБ.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бесни Страшни Пенсий, Сърдити Демогратични Старчета ... и накрая е логично всичко да завърши с Гроб
7
1
 
12
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Румен Христов е съратник на покойния идеолог на реформата проф. Ж. Желев и има голям принос за успехите. Има една организация НКД "Св. Лучников" пълен със страхотни професионалисти с отлична алкохолна подготовка, ученици и последователи на великия Лучников. Друг достоен професионалист с отлична алкохолна подготовка, удостоен с високото звание "Горький пропойца" в Русия е Димитър Луджев, но е прекалено възрастен и болен и вече е извън политик
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е някога имаше и БКП ...... а иначе е нормално в цяла источна европа сдс подобните движения от давна се разделиха на нещо от сорта демократи център ляво и републиканци в дясно
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да каже тези люде от какво се издържат и какво работят точно? И защо периодът на полуразпад на тази партия е толкова дълъг? От странно тесто е замесена СДС, би представлявало интерес за химиците, физиците и кулинарите.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОСТОВ Е ВИНОВЕН !
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някога беше просто БКП с абревиатура СДС.
2
7
 
12
 
! Отговори
Жокер преди 5 години
Европа започва от там където свършва шкембе-чорбата, чалга-гюбека и сините идеи на българите
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СДС - Сирийски демократични сили. Воюват, правят преврати. Режимът на Асад Лукарски трябва да падне, за да дойде демокрацията, каквато беше при Иван Косов, когато имаше какво да се приватизира.