»станбулска конвенци€ ли? Ќинова бойкотира конгреса на ѕ≈—

Ѕ—ѕ подкреп€ —танишев за председателското м€сто в ѕ≈—
6 дек 2018 15:00,
92
»станбулска конвенци€ ли? Ќинова бойкотира конгреса на ѕ≈—
—нимка: архив "Ѕулфото"

„ервената лидерка  орнели€ Ќинова н€ма да участва в конгреса на ѕарти€та на европейските социалисти /ѕ≈—/ в Ћисабон заради резолюции, които се разминават с позициите на Ѕ—ѕ. “ова об€ви самата т€, за да разсее последващи спекулации и раз€сни, че решени€та, с които от левицата не са съгласни, са свързани с миграци€та и ратификаци€та на »станбулската конвенци€.

ќще по темата

¬ъпреки че н€ма да присъства, Ќинова за€ви, че сто€т зад лидера на ѕ≈— —ергей —танишев и делегаци€та на Ѕ—ѕ на конгреса ще гласува за преизбирането му.

"Ѕ—ѕ издигнахме кандидатурата на —танишев за президент на ѕ≈—, стоим зад него, подкреп€ме и нашите гласове на делегаци€та в Ћисабон ще бъдат за него. “ой е единствен кандидат и ще бъде преизбран, жела€ му успех и здраве, защото му предсто€т редица тежки битки на европейските избори", каза Ќинова.

“€ изброи и кои са резолюциите, срещу които Ѕ—ѕ има възражени€ и ще гласува против на конгреса.

— първата се призовава всички еврочленки да ратифицират »станбулската конвенци€ като единствен начин за защита на жени от насилие. Ќинова обаче се позова на решението на  онституциони€ съд, че конвенци€та противоречи на  онституци€та, и се об€ви срещу не€.

„ервените са против и солидарната отговорност за приемане на мигранти и пакта по миграци€ на ќќЌ, с който ѕ≈— се солидаризира.

"«атова помолих »зпълнителното бюро на Ќационални€ съвет на Ѕ—ѕ да ме освободи от присъствие и съм тук. ƒеница «латева ще води делегаци€та", завърши соцлидерката.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


92
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
71
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
 орнели€ Ќинова Ќ≈ да участва в конгреса на ѕарти€та на европейските социалисти /ѕ≈—/ в Ћисабон Ќ≈ заради резолюции, които се разминават с позициите на Ѕ—ѕ,а заради страх да каже на еврпейски форум открито Ќ≈ на »стамбулската конвенци€.Ќинова е само за вътрена употреба,н€ма визи€,държание и топки за изказвани€ извън пределите на Ѕългари€.ћоже единствено да кудкуд€ка от трибуната на парламента.
70
1
 
2
 
! ќтговори
относно въпрос преди 5 години
 ак една млада ***(*** Ќинова) на 28 години, от село  рушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хил€ди долари едно от най-големите външнотърговски предпри€ти€ по време на соца "“ехноимпекс" ? Ќ€мам повече въпроси...«ащо съсел€ните на *** мълчат и не казват. акви са били родителите на ***.  акво мръсно минало кри€т?
69
6
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
—амо Ѕ—ѕ!ƒолу герберите!
68
16
 
10
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 5 години
» Ќ»Ќќ¬ј » ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј —ј ѕ–≈—“ЏѕЌ»÷» » “ќ ќ“ Ќј…-ƒќЋЌ»“≈!!!Ќ»Ќќ¬ј » ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј —≈ ќЅя¬»’ј ѕ–ќ“»¬ »—“јЌЅ”Ћ— ј“ј  ќЌ¬≈Ќ÷»я!!ј ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј Ќј–≈ƒ» Ќј 4-“≈ —Џƒ»» ќ“  ¬ќ“ј“ј ћ” ƒј √Ћј—”¬ј“ ѕ–ќ“»¬  ќЌ¬≈Ќ÷»я“ј ¬ Ќј–”Ў≈Ќ»≈ Ќј  ќЌ—“»“”÷»ќЌЌ»я «ј ќЌ!
67
6
 
18
 
! ќтговори
»деалист преди 5 години
Ѕраво на Ќинова, че се противопостав€ на най-злонамерената и античовешка *** идеологи€ в истори€та на човечеството!
66
1
 
7
 
! ќтговори
Ѕай ’ей преди 5 години
ј —танишев от кой пол е?
65
10
 
9
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 5 години
ѕќ-√ќЋяћј *** Ќј ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј ќ“ Ќ»Ќќ¬ј Ќяћј!! ј ¬ќ“ќ  ј∆≈ “јя √ќ ѕќ¬“ј–я !!!Ќ»Ќќ¬ј Ќ≈ ≈ Ќ» ј Џ¬ Ћ»ƒ≈– “я ≈ —”‘–ј∆≈“ ј Ќќ Ќ≈ Ќј Ќј–ќƒј ј —јћќ Ќј ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј » √Ћ”ѕќ—“»“≈ ћ”!
64
8
 
8
 
! ќтговори
Ѕ—ѕ са гад.ини преди 5 години
Ѕ—ѕ не са никакви социалисти. “е са върли капиталисти, правещи се на националисти.
63
10
 
7
 
! ќтговори
јнонимеЌ преди 5 години
ѕ–≈—“ЏѕЌ»÷ј“ј Ќ»Ќќ¬ј ѕјѕј√јЋј Ќј ѕ–≈«»ƒ≈Ќ“ј!
62
8
 
6
 
! ќтговори
ќлд мен преди 5 години
Ћуд(а) умора н€ма!
61
7
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
’аресвам Ќинова.“р€бва да бъде много твърда в националното ръководство на Ѕ—ѕ.Ќе може да присъстват хора, архаични, които са тук след пром€нат 29 години и са били там и преди, защото не са имали други качества, освен да са били роднини на фактори и ченгета. ¬ечни ченгета във всички времена. ƒимитър —то€нов - 15 от 15. ѕри него беше минимумът на гласове. Ќай-слаби€т секретар. ¬ижте му резултатите. Ќо правилото-шеф на Ѕ—ѕ -депутат. ато “ишев, Ѕооооже мой! ƒепутат? хахах≈лате и ни питайте!
60
1
 
16
 
! ќтговори
»ме преди 5 години
въпреки, че се разминават в позициите си относно *** конвенци€та и миграционната политика на неолиберал-болшевиките, "социалистите" сто€т зад лидера на пес - серж, който напълно подкреп€ конвенци€та и миграционното цунами заливащо европа... в медицината подобно патологично раздвоение си има точно наименование, но в политиката това е повече от нормално поведение...
59
6
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ƒо јнонимен 59Ѕезродник. —рам ме е, че Ѕългари€ е насел€вана от такива като теб. »скал да го управл€ва руска парти€. јми ходи в –уси€. ¬ъв фризера.
58
9
 
18
 
! ќтговори
√≈–Ѕерджендър преди 5 години
—танишката и Ѕоеко са най-големите *** и родоотстъпници в истори€та.
57
10
 
16
 
! ќтговори
Ѕолшевик преди 5 години
явно —ерьогата —танишев е казал : я, тази кукум€вка Ќинова да си ходи на село! Ќ€ма работа на форум на европейци!". “ова е лебедовата песен на *** - намекът е €сен - ти,лельо  урну не си за парти€! “и си за краварник,конюшна или птицеферма ,само там можеш да си на власт! “о не беше мерак за власт,то не б€ха гнусотии срещу опонента,то не б€ха плюнки и п€на на уста да иска да властва! Ќе става с простотии,другарке!!!
56
21
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
" Ѕ—ѕ е комунистическа парти€, руска парти€, популистка парти€. ѕарти€ ко€то се храни от настроени€та на хората и от техните страхове. Ѕ—ѕ е преименувано Ѕ ѕ. "“очно такава парти€ ми тр€бва да гласувам за не€ ,и да започва да разчиства говнократите .
55
2
 
28
 
! ќтговори
анонимен преди 5 години
 орнели€ чисти старите крадци, дава шанс на младите крадци.
54
5
 
26
 
! ќтговори
 урнели€ лицемерка преди 5 години
*** Ќинова започна да чисти Ѕ—ѕ от крадци и мафиоти като √еорги √ергов, ƒъбов,√уцанов, јт.ћерджанов, ћ.ћиков,√еорги Ѕожинов,янаки —тоилов, .ѕаскалев,  р.янков и др. браво на не€, ама има още много работа, но тр€бва накра€ да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
53
17
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
јко искате да извадите от равновесие управл€ващата Ўј… ј, напишете само две имена: –умен –адев и  орнели€ Ќинова! ≈фектът е замайващ!
52
6
 
24
 
! ќтговори
—тига лъжи! преди 5 години
ќт кога повтар€м, че Ѕ—ѕ не е социалистическа парти€ и н€ма нищо общо с европейските социалисти? Ѕ—ѕ е комунистическа парти€, руска парти€, популистка парти€. ѕарти€ ко€то се храни от настроени€та на хората и от техните страхове. Ѕ—ѕ е преименувано Ѕ ѕ.  омунистите избиваха социалисти наравно с монархисти през '44-та. Ѕ—ѕ н€ма нищо общо с "л€вото". ¬реме е ѕ≈— да изхвърли Ѕ—ѕ защото тази парти€ им уронва престижа. “ова е парти€ от крадци, разбойници и мъчители на български€ народ.