Румен Христов: Спирам да наричам колегите си “десни“

Твърдението, че Фандъкова е избрана с ромски гласове, не отговаря на истината
7 ное 2019 21:53,
56

"Аз също спирам да наричам доскорошните си колеги "десни". Освен личностните различия между нас, явно има и идеологически. Имаше гласове, които отидоха за Манолова, от "Демократична България", каза в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов.
Още по темата

Според него всички десни можеха да бъдат заедно на изборите и да постигнат по-големи успехи.

“Когато нямаш алтернатива, не бива да подкрепяш БСП. Днес имаше среща с кметове, които победиха, затова Борисов беше благосклонен. Когато някой загуби, най-лесно е да оспори изборите", коментира още лидерът на СДС.

По думите на Христов твърдението, че Фандъкова е избрана с ромски гласове, не отговаря на истината.

"Нашият принос в София е около 25 000 гласа. Вярно е, че ГЕРБ направи много и за ромите. Равносметката след изборите е, че "десницата" е силна, картата на България остана синя и БСП не е алтернатива", заяви Румен Христов.

Мнението му е, че не е лошо наличието на квадратчето "Не подкрепям никого" в бюлетините.

"БСП е вторият политически субект в България, те имат представители във всяка секция. Да се каже, че протоколите са написани в някакво мазе, не е вярно. България вече има други приоритети, хората не са толкова политизирани. Трябва да се работи избирателната активност да бъде повишена", отсече лидерът на СДС в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той заяви, че икономическото положение на България при започването на Прехода е било много тежко и това е дало голям отпечатък върху развитието на страната.

"Бюджет 2020 е изпълним и балансиран. Приходите и разходите се зануляват и нямаме дефицит. В средносрочната програма също се залага такъв балансиран бюджет. Трябва да не трупаме дългове и да търсим буфери, защото е възможна икономическа криза. В последните 5-6 години има увеличение на бюджета за здравеопазване, а медиците не са доволни. Има нужда от реформи в здравната система", коментира Румен Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Жалка работа си ти, Христов. Какво дясно може да има в един слуга на Бойко - бивш член на БКП, бивш полицай и охранител с пожарникарско образование.
49
1
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Поредния подмазвач.За да си на власт и да лaпаш си готов да се откажеш и от майка си.Позар за такива политици. Къде са ви принципите???
48
2
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
ами вие ли сте десни дето влязохте в коалиция с милиционерите от герб не ви есрам заради кокала сте готови на безчестие съсипахте българия с вашата алчност
47
2
 
5
 
! Отговори
Този... преди 4 години
Трябва да бъде съден като съУчастник при разграБването на държавата...ДОЛУ Гешев!!!!!СПаСИБа ГаЛЯМА!!!!!
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румене първо в България никога не е имало десни, и второ на колегите ти им прави чест че не се продадоха като теб и други нещастастници.
45
2
 
13
 
! Отговори
334 преди 4 години
Разбира се, че ще спреш. Защото ти не си десен. Ти си обикновен подлугар. Отдавна няма СДС. Забравете. Случаят е приключен.
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СДС отдавна няма, останаха само едно каре белот хора, които се крият зад гръмкото име СДС и съдбата им зависи от това колко ще се подмажат, та оттам и колко ще се облажат от ромските гласове, които под строй отиват за герб.
43
2
 
15
 
! Отговори
манипулатори преди 4 години
Забелязвате ли как се стараят всички да заобиколят важното, да изпъчат дребното? Дали ДБ е приел правилна тактика или не ....., по същественото е, дали този модел на корупция и обръч от фирми ще се прекрати. По същественото е , че умираме най-млади в ЕС, доплащаме най-много за здраве, имаме най-много болници с най-лошото лечение, изчезваме най-бързо като нация. ЗАЩО ? На тези въпроси да отговорят ГЕРБ и техните ***.
42
1
 
14
 
! Отговори
ДБ преди 4 години
Кой си па ти бе льольо-продажен
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този вчера беше с гербите в залата , където с три минути аплодисменти посрещане на фанда-кова кмет на гетото .
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Започни да ги наричаш "лесни".
39
2
 
16
 
! Отговори
дам преди 4 години
сдс е новото бзнс на новото бкп а.к.а. герб. С тази разлика, че са алчни и продажни. Ако искат да видят какво мисли десния избирател за тях да се явят сами на парламентарните и няма да хванат и процент.
38
1
 
15
 
! Отговори
Един преди 4 години
Теб тогава да спрат да те наричат политик и да започнат с *** или изтривалка?
37
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На следващите избори "десните" вече ще гласуват директно за путинските партии...
36
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип хората гласуваха СРЕЩУ Фандъкова и цялата схема за кражби и далавери.--------Да гласуваш с такива мотиви значи си кръгъл ***.
35
2
 
17
 
! Отговори
следизборен трик преди 4 години
Защо му е на някои да се обединява с пол;итически трупове? Този на снимклата уж стана лидер, за да промени к.рвенската политика на предизборният трик. А той лично повтори номера.Колко трябва да е *** човек, че да гласува трети път за тях?
34
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв купен ромски вот бе, вие сте мало умни.Ромите си гласуват за Фандъкова, защото тя им е работодател. А какво да кажен за корпоративния вот на идьотите, гласували за саботажа и разрухата на София, каквато беше програмата на кюстендилската парясница?
33
0
 
22
 
! Отговори
а ти "десен&quo преди 4 години
Да се гушнеш с БКП 2 и да отричаш тежестта на купения ромски вот сигурно те прави много "десен"? А да постигнеш "много" явно означава да станеш патерица на народният милиционер член на ДС и БКП, въпреки , че си се обявил срещу него, за да подлъжеш някой и друг избирател? така де, за да имаш какво да продадеш на Боса, първо трябва да се харесаш на част от простия материал.
32
0
 
28
 
! Отговори
бай вълчо от хисарa преди 4 години
Баф маууму!!!!!Направо се ошашавих.Познавах бащата на Бойко. Беше зам. началник на пожарната в София.За разлика от сина си баща му бе свествн човек. Бойко бе 4г. милиционер в пожарната и го махнаха поради хулиганство в службата.Сега се пише на човек репресиран и неправомерно изгонен от МВР-то.На такива хора народа народа е казал: ***.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези "десни" които са с Румен Христов,ако излезат самостоятелно на изборите ще имат под 1% и то повечето гласове ще са в София.Национална десница няма, има столични и местни десни партии и коалиции,като струва ми се провинциалните са по-автентични!Поне повечето не се заиграват с ГЕРБ.