Няма абдикация от парламентаризма, от БСП трупат дивиденти

Юлиан Ангелов от ВМРО: Всички депутати за застрашени от карантина
Обновена: 27 мар 2020 15:15 | 27 мар 2020 15:10, Боряна Павлова
19

Искам да попитам БСП, когато има извънредни парламентарни избори и няма парламент няколко месеца, защо тогава не е застрашена демокрацията?! Сега се предвижда да се заседава само по важни неща, касаещи ситуацията в страната. Това заяви депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов по повод коментара на БСП за решението на НС, че ще заседава само при нужда в условията на извънредно положение. Вчера депутатите решиха да се разпуснат, като причината е опасността от разпространението на коронавируса сред депутатите, а левицата определи това като абдикация.

"От страна на БСП слушаме непрекъснато пледоарии, без нещо съществено. Всички народни представители са застрашени да попаднат под карантина, ако само един се разболее", коментира депутатът и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той уточни, че парламентът може да заседава в понеделник и вторник, за да навакса с пропуснатите сесии. Няма абдикация от парламентаризма. От БСП целят да всеят паника и да трупат дивиденти, категоричен бе Ангелов.

Депутатът заяви, че със сигурност ще има актуализация на бюджета и трябва много да се подходи към всякакви разходи. По думите му кризата ще се засили в следващите месеци и не трябва веднага държавата да даде каквото има.

"Нинова единствено цели да се хареса на пенсионерите, но по никакъв начин не защитава техните интереси. Коалиционният съвет преди месец се договори минималната пенсия да бъде повишена на 300 лева", посочи още Ангелов в "България сутрин".

От ВМРО искат месец след извънредното положение да бъдат гарантирани вноските по кредите на гражданите. Предложили са да бъде осигурена държавна помощ за туристическия бранш.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 2 месеца
Трупали БСП дивиденти - все това повтарят гербаджиите и подгласниците им. Ами покажете ги тези дивиденти, за да видим колко са натрупани.
Държавата ще плаща 60% от заплатите на работниците от фирми, спрели работа заради епидемията. А неработещите депутати колко процента от заплатите си ще получават? Май 100%. А на тези, които работят в комисии даже им се плаща допълнително.
17
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 месеца
До Бунгар: Когато БСП не ходиха в парламента, не получаваха и заплати. А сега всички ще получават, ще ходят (от време на време) само тези, които са в комисии, а ще получават пълна заплата. Схващаш ли разликата?
Нека работят със защитни облекла, като лекарите, да дадат пример. Какво им пречи?
16
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Че няма полза от НС няма това е ясно. Питам обаче как една касиерка в Кауфланд например може да ходи на работа а тези не. Тази жена на ден през нея минават над 300 човека а тези и без това половината ги няма на работа...
15
2
 
0
 
! Отговори
Бунгар преди 2 месеца
Ами нека БСП продължат да ходят в Парламента.Без това три месеца не ходиха,а получаваха заплата. Предлагам да дават на живо заседанията им и това ще бъда театър на живо за народа. Нека там да кажат каквото имат да казват...
14
4
 
0
 
! Отговори
пояснение преди 2 месеца
бсп като толко искат да бъдат в НС, нека да ходят, да си разискват, да си предлагат,......... да си говорят за нова визия и платформа! след тях обаче да се дезинфекцира!

искат дейност да отчитат, страх ги е някой да не предложи депутатите да си намалят заплатите, щом парламента няма да работи ежедневно.
13
2
 
1
 
! Отговори
п преди 2 месеца
Ако бях продажен, щях да съставя план-програма за ускорено завръщане на БСП във властта. С/у заплащане, разбира се. Не са ме потърсили досега, но по-големият проблем е, че и да го направят, ПАК ЩЕ ИМ ОТКАЖА. НЕЗАВИСИМО ОТ ХОНОРАРА. Просто има няколко ключови стъпки, които всяка лява (но не "лява") политическа формация трябва да направи, за да формира парламентарно мнозинство. Да знаете отсега - не стана със СС, не стана с ММ, както няма да стане и с КН. Искате да си купите хляб от железарията.
12
4
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 месеца
ОКТРОВЕНО М/У БЕСЕПАРИ: Другари, и сега няма да натрупаме дивиденти и да вземем властта. Защо ли? Ми ся като свърши епидемията, кой пак ще излезе на финалната права преди изборите с най-голям рейтинг? ББ, Ген. Годжи и, щем-нещем, ГЕРБ. Сега ние по ТВ студията пак ще правим парт-пропаганда, пак ще наглеем, но истината е тази и трябва да видим дали КН е най-подходящияТ водач в тези трудни времена...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С парламент и без няма промяна на заплати и пенсий от 150 евро на месец.Те се събират да си покажат новите костюми и рокли,да изпият по едно кафе и да си вдигнат заплатите.
Говрят се глупости и обиди сравнения с миналото от 1944г,сега живеем в друг век.Глупости и скандали една реформа се прави с години и пак няма резултат,жалко Барселона?
10
8
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 месеца
В последните 11 години това е една тоталитарна институция подчинена от Собственика на ГЕРБ !!!
9
0
 
2
 
! Отговори
ДЖИН "БАСКИ&quo преди 2 месеца
не мога да разбера колегите, сигурно са пили ПИНА КОЛАДА
8
1
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
>
Арестуват Радев до седмици! Генералите са напълно на страната на Диктатораt-->
ИНФОРМИРАН.НЕТ ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА НОВИНА И ТО ИСТИНСКА.СЕГА ОСТАНА НЯКОЙ ДА КАЖЕ НА ОРУЖИЕ БРАТЯ ДА ЗАЩИТИМ ПРЕЗИДЕНТА.БАБИКЯН СИГНАЛ ЛИ ДАВА?
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БКП/БСП колко пари събраха да помогнат на болниците?
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СТАНА ВРЕМЕ ДА ИЗБЕРЕМ НОВИ

тия и без това не искат вече, а и ние не ги искаме !
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БСП трупали дивиденти, пък МВРО и ГЕРП - пачки
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Червения вирус е по опасен от всички други вируси!Закривайте я тази партия след пандемията!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
МВРО на се правят на патриоти - защо не станат доброволци ?
2
0
 
10
 
! Отговори
Бръм преди 2 месеца
А заплати взимате ли или сте в неплатен?
1
2
 
8
 
! Отговори
V преди 2 месеца
Трупат те ама в банката . - Не щеме нии богатства ,не щеме нии пари .Искаме субсидия и дупитатски заплати ;) Това е една умираща и паразитираща партия . Трябва си истинска опозиция