Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!

Премиерът с пост в социалните мрежи
1 авг 2020 18:00, Петя Славова
304
Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!
Снимка: БГНЕС

"Договорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна Македония бе историческа стъпка в отношенията между двете страни.

Знак, че сме се поучили от грешките на миналото и сме готови да работим за сигурни и стабилни Балкани в бъдеще." Това написа премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

Поводът е подписването на Договора за приятелство с Република Северна Македония преди три години.Зоран Заев също не пропусна да спомене случилото се.

"Европейската интеграция гарантира мир и просперитет. България остава последователна в подкрепата си за европейското бъдеще на Република Северна Македония, но това минава и през стриктното спазване на добросъседските отношения и постигнатите ангажименти в Договора, който подписахме на тази дата преди 3 години.", отбеляза още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
скрий се *** повръща- комунист банкянски
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
договора с македония беше едно антибългарско изпълнение наредено от САЩна бългорсия им пинчер комуниста от банкяс единствена цел - македония в натавредата е десетократно по-голяма от това което на времето са сторили коминтерновци
141
2
 
18
 
! Отговори
овехтелият мухи-кан преди 3 години
Винету пътувай с мир,стига дране,и планината Маниту ти са смее
140
3
 
13
 
! Отговори
SS преди 3 години
тоа да не ни успива с безсмислените си хвалби на фона на свирепите протести, насочни срещу него лично... ами да вземе да си ходи... да си ходи дорде не се е провалил напълно.А какво ще стане с неговите евро-пачки? - Това със сигурност ще се решава в съда, колкото и да не му се иска
139
2
 
15
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Оставка, оставка и оставка, и нищо друго освен оставка.
138
3
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Каква сигурност с корумпиран и продажен премиер , готов на всичко за да си напълни чекмеджетата и офшорките!Краят на мутрата е близо !
137
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде се скри *** како Бойке? Народът иска да те люби, отдай му се!
136
1
 
8
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
Cicero публикува информация от кореспондента в София за маджовския стил на управление на Борисов и се спира на неговия "каруцарски" лексикон. Журналиста нарече последните изцепки "недостойни или невъзможно за превеждане цинизми" Напр. " Акъл се набива на умен човек, на *** човек се набива ...." , после: "Абе, ....." и т.н. Журналистът се затрудни да обясни как Бойко е нарекъл Караянчева... И все в дъха на "мили родни картинки"!
135
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главата на Боко е като Луната - с кратери на повърхността и куха от вътре. Боко е зодия Аквариум при това празен.
134
3
 
9
 
! Отговори
Гъзибар преди 3 години
Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!????? ***
133
2
 
14
 
! Отговори
Далаверко преди 3 години
Що назначи Влатко Горанов за шеф на общинска банка?Нали е човек на шиши?Защо не си остана дупетат?Или трябва да гепите нещо за последно,както стана с Виваком.Купувам за 300 млн,продавам за 1-3 млрд и....вдигаме запорът,наложен за далаверите в ктб?!!!
132
1
 
7
 
! Отговори
Der alte Spinner преди 3 години
за 145. Защо само половината от ЕС ни смятат за примaти? Посочи един от другата половина,от тези дето ни смятат за нормални! Няма такъв! Чети или гледай Frankfurter Allgemeine, Cicero, Der Spiegen, The Guardian, Bild, WDR. Не знам какво е по-ниско от примaти, това сме ние в очите на Европа!
131
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може да се гордее с най глупавия договор който подписа с македонците и им позволи да ни се подиграват и да ни плюят в лицето ?
130
1
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
До АнонименЧувството за срам се формира през първите седем години. А тоя плондер се е родил направо на осем - и понеже са били много бедни (духом), го е родила леля му, ама го изпуснала няколко пъти върху чутурата му. Та затова е хем невъзпитан, хем ***, хем *** и нагъл.
129
1
 
14
 
! Отговори
Поручик Лукаш преди 3 години
Дрън-дрън. Първо това не го е написал Тулупа, той не може да напише повече от едно смислено изречение, че и на правилен български. Това е творение на Севда Заема.Впрочем някой знае ли къде се е скрил мазният бидон - от вчера е минал в нелегалност и даже ПИКльовците се чудят и маят къде им е божеството и вече не знаят на кого да се кланят!?
128
2
 
11
 
! Отговори
преводът на думите преди 3 години
ако може нашето разузнаване да понадникни из чуждите посолства и представителства да видят на всичките езици как посланниците са превели думите на бойковия глас които имат псувателно анатомическо съдържание на безсъдържателен кебапчия
127
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай оставката, измамник.
126
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко бе , каво да обясним на вече пораснали те си деца ? Те питатат ,защо са тези меко казани вулгарни думи ,защо те снимат гол в държавна спалня , защо псусуваш ....все защо Ми ти и техния авторитет уронваш бе ....,как да не ги е срам да се наречът българи бе проостак?
125
2
 
10
 
! Отговори
Форм'ата на лиц преди 3 години
абе доктори няма ли в държавата бе.погледнете на какво прилича Борисов. излъчването на лице,тялоръкомахане, а за говоренето там па изобщо показват силна стагнация на иначе толерантното му поведение,умните закачки,достолепни вмятаниа на чужди езици и излъчване на боец на аскер,на солдатин.а са ски кво стаа с чиляка бе.тия нерви дето го стискат като преса на млад питон и дълга анаконда не е от демонстранти. те си викат кво си сакат, нека си викат. нещо друго е.ракът на мозъка силно променя форм'ат
124
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биби Кюлчето не е легитимен представляващ ни вече