БСП видя криза във всичко – на доверие, във властта...

Нинова: ГЕРБ и Борисов са в тотална политическа изолация
Обновена: 2 сеп 2020 10:56 | 2 сеп 2020 10:56, Камелия Цветанова
64

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова видя криза в цялата страна в резултат на некомпетентното управление на ГЕРБ.

„България е в тежка криза, криза на доверие, криза във властта. Два месеца хиляди българи протестират на улицата. Дотук се стигна в резултат на 10-годишното некомпетентно и задкулисно управление на Борисов. Той е решен да оцелее на всяка цена и днес предлага нова Конституция, от която са премахната основни хуманни ценности“, скочи тя.

Според нея за 10 години са унищожени социалната, правотата и демократичната държава.

Още по темата

„А сега с Конституцията искате да си ги заличите и де юре, само за да останете на властq сте готови да хвърлите страната и в конституционна криза“, упрекна тя.

Според нея протестът не спира и дори се увеличава, а в същото време няма и политическа формация, която да подкрепя безусловно новата Конституция.

„ГЕРБ и Борисов са в тотална политическа изолация, сами, борещи се за оцеляване“, скочи соцлидерката.

Тя увери, че БСП е гарант за конституционен ред, държавност, социална, демократична и правова държава.

Нинова смята, че правителството ще падне скоро, но преди това парламентът трябва да приеме машинното гласуване в Изборния кодекс.

„Призовавам всички протестиращи и партии да се обединим и да не допуснем и следващите изори да бъдат откраднати и фалшифициране. Протестът няма да има смисъл, ако допуснем фалшификация на изборите. За нас този парламент е делигитимиран, но има задача - машинно гласуване и разпускане“, настоя Нинова.

 


64
Още от Общество
Близнашки: Не е състоятелна тезата, че у нас има диктатура
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 2 седмици
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
60
0
 
9
 
! Отговори
Майора преди 2 седмици
Срам и позор за партия и лидера и уволнен за корупция да говори за законност и избори Тази партия която доведе страната до фалит създаде мутри и олигарси източи парите на българите здравната и пенсионна система и да говори за морал Та тя избра президент с помощта на КГБ и Русия и той щедро и се отплаща Жалко че един генерал разединява нацията и настройва българи срещу българи , но да помни" Господ бави но не забравя"!
59
0
 
6
 
! Отговори
зяпач преди 2 седмици
Със всеки изминал ден БСП-то се топи,както ментално така и физически.
58
0
 
5
 
! Отговори
Гуфу преди 2 седмици
57
Много партизански фантасмагории си чел и слушал. Кои деца разтреляха? Само не казвай Митко Палаузов моля те. Партизаните са били въоръжени престъпни групи, които са влизали в престрелки с полицаите, извършвали са атентати, цамо св. Неделя е достатъчен да споменем, в такива обстоятелства е нормално да има загинали от двете страни. Комуниста е такова животно, за което няма нищо ценно и свято. Използвали са дори децата си за приносители на бомби и оръжие.
57
13
 
0
 
! Отговори
До 55 преди 2 седмици
Момче, комунистите убивали ли? А демократите преди 9.9.1944 рязаха партизански глави, разстрелваха деца, изнасилваха яташки жени и още много други такива!!! Какво от това са направили комунистите? Я ме просветли, че нещо не си спомням!!!
56
0
 
13
 
! Отговори
край преди 2 седмици
На Лъжа Нинова и остават още 10 дена. След това отива при увредените майки.
55
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само знаят да крадат и убиват тези комунисти.
54
0
 
16
 
! Отговори
Палячовци червени преди 2 седмици
Не могат да направят честни избори за собствения си лидер, а щели да направят честни избори за парламент.
Не могат да оправят финансите на собствената си телевизия, а щели да оправят финансите на държавата.
53
0
 
19
 
! Отговори
само минавам преди 2 седмици
На комунист никаква вяра, защото е нямат!!!
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
как бсп събира електора си е комунистическа тайна.
51
17
 
0
 
! Отговори
Аз преди 2 седмици
Борисов трябва да оцелее. Ако не запази поста си,ще бъде разследван и ще излязат на светло много сделки с големи парични разхищения( чете се кражби).
50
0
 
16
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 седмици
До Провалилата се БСП

Анджък, защото червената върхушка заграби капиталите, затова не се получи печеливша държавно-планова икономика. Много крадци, много нещо бе.
49
0
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 седмици
НИТОВА Е ЧИСТ КОМУНИСТ!!! ЧУДЕСА НАПРАВИ ДА НЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПЛЕНУМ ДА Я СМЕНЯТ!!

КОМУНИСТ ФАНЕ ЛИ ВЛАСТ НЕ ПУСКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИСКАТ ЛИ ГО ИЛИ НЕ!!!
48
2
 
24
 
! Отговори
неизвестен преди 2 седмици
БСП освен да завземат властта с автомат калашников в ръка, друго незнаят и не са способни да направят.
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нинова е най-големият приватизатор. Тя започна с Техноимпекс и заввърши с БСП. Глупостта и апатията на редовите социалисти и безкрупулните ходове на бившите от ДС дадоха зелена светлина на Нинова и Радев.
46
2
 
0
 
! Отговори
Напиши коментар преди 2 седмици
Ако "червената шефка Корнелия Нинова" иска да пробие защитата на своите политически противници по-лесно, може да остави Кремен Георгиев ръцете на правосъдието, за да получи присъда, заради за укриване на данни и злепоставяне пред държавните институции. Кремен Георгиев е един от стражите на текущата власт и с неговата помощ те подтискат недоволните от управлението. Недоволните от това управление са най-голямата движеща сила в днешния ден, търсеща промяна. За ефективна присъда става въпрос.
45
2
 
6
 
! Отговори
неизвестен преди 2 седмици
Оставка на всички досегашни политици - червени сини и бог знае още какви и на всички устремили се към власт и пари- партиики, сдружениица , движениица и тям подобните, те няма да са по- добри от настоящите. Нова конституция и нови стойностни хора в един не голям парламент това е , което българите трябва да искат. Хора, България е пред гражданска война НЕ ПРОЛИВАЙТЕ КРЪВТА НА ДЕЦАТА СИ, за да седнат на стола на властта други, които не са по - добри от настоящите. Те едва ли ще решат проблемите в
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БКП отрочетата = ГЕРБ , БСП, ДПС, ОП
Долу на всичките ***, след тях и президента
43
14
 
4
 
! Отговори
Х преди 2 седмици
Права е! Народа е разделен ! Сития на гладния не вярва! Където погледнеш-за 10 години нищо свястно не е направено! Образование, медицина, икономика, нац. сигурност и суверинитет ги няма!!! Греша ли?
42
1
 
17
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 2 седмици
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!