От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
439
10
 
8
 
! Отговори
Долорес Ибакури преди 3 години
Напред братя да победим. Венсеремос! Ние сме зад Славунчо Учиндолски!
438
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 463И какво се "работи" от там? Назначаваш една шепа хора за министри, според договорките, изнасяш релчи и си караш джипката.
437
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕ точно де, човека ти пише "топло местенце", да не е луд да се бута за премиер? Там трябва да се работи.
436
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 454Защо само за тия? Забележи, не тЕя.Имаше ли съд и затвор за предишните? защо продължават да лозунгарстват и да драпат? докога ще продължават тези политически лайнарщини от които обикновените хора нямат никаква полза? и защо тези обикновени хора продължават да се месят в тях? Какво очакват за себе си? Не знам. На много хора им се иска но нито им стиска нито са способни.Просто чакат някой да ги нахрани Но ще има да си чакат. От тази трънка за тях заек няма да излезе
435
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 458Ако някой ни изведе от НАТО, ердоган ще нареди на няколко човека, да гръмнат няколко турци в Бългаиря, ще каже, че има расова омраза и ще изсипе 300 000 войника. Не се нае, дали нещо на юг от Стара Загора, включителнои Стара Загора, ще остане българско.
434
1
 
11
 
! Отговори
? преди 3 години
А Ванката какъв ще го играе в цялото шоу?
433
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Асан КарагъзъИзпятата песен събра 3.5 милина души на референдум, който беше подкрепен от 2.5 млн от тях. Много от тях, още са недоволни, че не ги отразиха. Прекалено много. А и споко - той не се гласи за премиер.
432
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Слави обещай да изведе България от хиперДиктаторският Расистки АнтиБългарски Режим ЕС-САЩ-НАТО ще гласувам за него.
431
1
 
13
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До Анониментой и Волен имаше голяма подкрепа, ама покровителите му му биха шута и той се кротна.
430
0
 
3
 
! Отговори
453 преди 3 години
И да харесваш и да не харесваш, така е!
429
21
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Аз ще гласувам за Трифонов!
428
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 452И какво? Не искаш ли затвор за тея, сегашните? За всички кражби и далавери? Затова, че заринагха страната с ***?
427
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баце КозПоредния Яне, Бареков, Ковачки, с разлиакта, че има войно повече подкрепа, отколкото и тримата предни общо имаха.
426
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
зам.-председателят на партията "Има такъв народТошко Йордановда започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора заяви Йорданов на откриването, това е само един офис във Врацанеговите работници писачи на скечовесе мислят за великинека да опишат какво са направили за Българияединия от тях се беше кандидатирал за президентдаже нямат собствен бизнесникога не са участвали в някакво управление с какъв акъл се хвърлят в политиката
425
5
 
19
 
! Отговори
Асан Карагъзъ преди 3 години
Славчо е изпята песен в шоубизнеса. Сега му трябва топло местенце, сигурни субсидии и депутатска пенсия след няколко години. През мекийо му е за България.
424
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са ми забавни българите, като кажат, че нямало мафия, нямало корупция, щото видиш ли, него мафиоти и корумпирани не го барали. Ми за кво да те барат, бе чадо? Ти имаш 2 лева в джоба и живееш в кашон.
423
4
 
16
 
! Отговори
баце Коз преди 3 години
Поредният Яне Янев, Бареков, Ковачки и т.н.
422
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 445Извинявай, ама Цецка ли беше качеството?
421
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bulgarite ne izbirat kachestvo. :-))) zatova se radvat na prezident pilot faliral iztrebitel, a ne na pilot ot grajdanska civilna aviacia :-)
420
1
 
5
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 439Не може да сравняваш Бареков, Станишев или Йончева със Слави - различни категории са! Например Станишев не е работил никъде освен в политиката - тя е неговия погубен живот! За Йончева да не говорим - изпепелена душа под знамето на Партията..Тя живее в своя измислен свят, наивно вярвайки на мошеници и негодници-Партията я подреди така: вместо да се погрижи за таланта й и да й спретне една журналистическа агенция, тя я изпраща надълбоко в политиката да се дави. Страх лозе пази!...