Манолова: Ще положим усилия за прозрачни разговори

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" искат да има правителство
22 юли 2021 08:44, Петя Славова
32
Манолова: Ще положим усилия за прозрачни разговори
Снимка: БГНЕС

Ние искаме да има правителство, ще положим всички усилия да има разговори, всичко ще бъде публично и прозрачно. Това коментира пред БНТ Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

По думите ѝ очакванията са да има честно и почтено правителство, което да не работи за олигархията.

"Готови сме за протести. Очевидно е, че ще се върви към правителство на малцинството, партиите на протеста нямат необходимото мнозинство. Хората очакват промяна. Не си поставяме за цел да получаваме постове и позиции, настояваме за няколко политики. Необходима е подкрепа за бизнеса, майките и децата", допълни Мая Манолова.

Тя заяви, че от "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще настояват за преизчисление на пенсиите от 1 октомври.

Още по темата

"Това е нашето условие, за да продължим заедно с "Има такъв народ" и "Демократична България". Комисията по ревизията осветли корупционните схеми. Предадохме всички сигнали до прокуратурата и служебните министри продължиха тези разкрития. Има нови сигнали", подчерта Мая Манолова.

Тя добави, че предложението на парламентарната група е Мая Манолова да оглави Комисията по ревизия, но решението ще бъде на парламента.

  "Искам да видя коя от парламентарните групи ще гласува "против" създаването на Комисията по ревизия. Поискахме изслушване на министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и утре ще бъде първа точка в заседанието относно мотивите за предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев. Днешният дебат и гласуване във Висшия съдебен съвет ще бъде един тест и възможност за ВСС да си измие очите и лицето. Хората са в правото си да искат оставката на Иван Гешев", каза още Мая Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано не успеят да сформират правителство. Хич нямам доверие на Слави, Мая и Радев. БСП и ДПС си ги знаем.
22
2
 
7
 
! Отговори
Против преди 2 години
Не можах да разбера защо си промени името на партията от "Изправи се БГ! Мутри Вън!" на "Изправи се БГ! Ние идваме!". Демек ние "другите мутри" идваме. С първото име, бидейки част от БСП, е била част от бившите мутри и сама себе си и цяла България обиждаше. Сега е лицемерна, с промяната на името на партията се отрича от предишното твърдение, че във властта има мутри и щяла да ги изгони. Демек истински политик е. Говори и обещава едно, а прави всичко както другите.
21
1
 
1
 
! Отговори
Илюминат преди 2 години
В Белене има непокътнат канал на мафията, като един от небезизвестните е Бисер Георгиев(ГЪСКАТА). Известен бракониер, военнослужещ със солидни връзки в ИАРА, Гранична Полиция и Поделение 28880.
20
2
 
12
 
! Отговори
Касандра преди 2 години
маю, знаеш, че за всичко се плаща. Борисов плаща за ненужните добрини към враговете си: назначи радев за президент, изпрати те на лечение и те направи омбудсман, даде енергетиката на прокопи, некадърния бойкикев направи министър, на цецо МВР-то...и подгони олигарсите. Решихте, че малко ви е дал, искате още: бойкикев пост на Гл. прокурор, Фигурантов власт... А, Черепа и & искат да отърват затвор и конфискация. Затова съсипвате България. Ще плащате, ти лично заради алчност, злоба и неблагодарност
19
2
 
7
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Какви разговори? Кой изобщо брои за нещо десетината мутри на Мая и Татяна. С тях или без тях правителство ще има.
18
2
 
3
 
! Отговори
USA преди 2 години
БУЛДОЗЕР РЕШАВА ПРОБЛЕМА С ПРАВИТЕЛСВОТО У ПАРЛЯМЕНТА !
17
2
 
2
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОРИСОФ ПОЛИВАШТИЯ ТИКВИ !.......СЛАФЧО ТРАГИЧЕН ГЕРОИ У КОМЕДИЯ !.........ВИКНАХА ЛОГОПЕД У ПАРЛЯМЕНТА СПЕШНО .......ЛИНЕИКА !......ПАЦИЕНТ НА ТЕШКА СЛУЖБА СИ ЗАГУБИЛ СИЧКИ БУКВИ !
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да беше само дубайския ...тя започна от по-ниско , после закова един кмет , после много други , после министър и те така ....морал ко да прайш
15
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Кого лъжиш сестро галева ...Хаджигенчо каза , че още миналата седмица сте водили задкулисни разговори с гологлавия чалгар и ти първа си отишла да искаш от баницата.
14
1
 
4
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОШКОФ ПРЕМИЕР НА СЕНКА У ПЕСАКА !
13
1
 
8
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 2 години
Само като видя Мая общата на снимка,и веднага си представям , как "братя" Галеви са я въртяли ,като пиле на грил.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старата айде да не казвам каква , вече в ново лице ! Ти да видиш.........
11
1
 
8
 
! Отговори
USA преди 2 години
МАИЧО МАНОЛЕТИ МИ НЕТИ МИНУЕТИ И СФИРКИ ЗА ЦЕЛИЯ ОРКЕСТАР !
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ша искат ами, на следващи избори тия ще са аут от парламата!
9
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Както идвате, така и ще си отидете мутри Манолови! Очевидно Мая си мисли,че е ново лице и не е от статуквото, като е направила нова партийка, и през месец-два и сменя името, за да е още по-нова! От колко десетилетия Манолова е в парламента и от коя партия?!
8
2
 
12
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Някъде прочетох че три партии са получели покани за съставяне на правителство.Опаааание гласувахне да ни управляват комунистите и мутрите на Мая фтасахме я.Ще паднат едни кандърми едни разговори за разпределение на парчетата от общата баница.Ще падне яно лапане а много ни болеше за народа.
7
1
 
12
 
! Отговори
сигнал преди 2 години
Община Златарица 5090 дава работа на ромки да обслужват уж болни хора,които са на възраст над 70 г или имат някакво заболяване и им плаща по 700 лв на месец. Ромки обикалят възрастни българи да ги молят да се съгласят да ги гледат. Това продължава вече втора година. Свидетел съм как *** "гледа" по същата програма българка на 84 г която живее с двамата си сина,ходи перфектно ,здрава е и работи в градината. Престанете да източвате пари от държавата. Да дойдат да направят проверка от прокур
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувалите за Слави Трифонов вкараха Мая Манолова и ДПС във властта отново.Който не е разбрал да е разбрал.Сега в името на общи ценности(разбирай кражби),ще се разберат УЖ в името на стабилността.Решението е масови протести в цялата страна,масови,цялата държава трябва да залее улиците .
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те направо дантели бе!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а Дубайския кукловод ко каза