Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва

Имало съвпадения като цяло в програмите на БСП и ИТН
Обновена: 29 юли 2021 09:05 | 29 юли 2021 09:05, Елка Василева
41
Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва
Снимка: архив, БГНЕС

Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана. Това заяви пред БНТ Кристиан Вигенин от БСП по повод разговорите с "Има такъв народ" за евентуална подкрепа за бъдещ кабинет.

Още по темата

По думите му има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, има съвпадения като цяло обаче в програмите на двете политически сили. Има различия по отношение на данъчното облагане, доходите.

"Има такъв народ" подхожда много сериозно към това, което предстои за страната", коментира Вигенин.

Днес предстои среща между "БСП за България" и ИТН за правосъдието и съдебната реформа.

Виждам, че нямаме причини да имаме колебания по отношение на политиката, която ще бъде следвана, ако заявките се реализират, допълни Вигенин.

Окончателното решение за подкрепа ще бъде взето след представянето на персоналния състав на кабинета и при условие, че бъде подписано споразумение, с което ИТН да се ангажира по реализацията на нещата, които се коментират на експертните срещи. Не може на сляпо да се подкрепя правителство, коментира Вигенин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този червен мишок от къде изпълзя, Порошенко от 2014 та
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като се игнорират драскащите тук за стотинки гербероидни трябва да се отбележи, че това е много правилна позиция. Такава е и оценката на другите две нормални партии. Трябват гаранции, защото Славюн вече показа, че е от същото тесто като шайката - ДпС и ГЕРБ. Сега усилено умуват, как пак да излъжат отново хората, но това не трябва да се позволява
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Вигенин, платихте ли си наема и тока на Позитано 20? Нали уж касата беше празна? От къде дойдоха парите за рекламите в предизборната кампания? Имате ли да връщате ресто на олигарси клиенти на прокуратурата, които Ви спонсорираха? Защо БСП се срути? Защо имате само 365 905 гласували? Това са само 36 мандата или накратко с 36 депутата нямате право на мното претенции.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека премиера Слави Трифонов му каже на тоя комунист да си затваря устата, ще правиш каквото ти кажат иначе ще отивате в затворите
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не се заигравай Славчо с ***, те само на хартия са ***, реално са си върли капиталисти и търсят на нечии гръб да захлебят. Пускай ги в канала че ще те потопят.
1
3
 
17
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Гласуваш за Слави, получаваш БСП.