Костадинов се ядоса, че го накарали да сложи маска в хранителен магазин

Случаят е от Варна, където има по-строги противоепидемични мери
2 авг 2022 20:25, Петя Славова
271
Костадинов се ядоса, че го накарали да сложи маска в хранителен магазин
Снимка: БГНЕС

Заради нарастващите случаи на коронавирус стават по-строги противоепидемичните мерки. Това обаче не се хареса на Костадин Костадинов, който написа гневно съобщение на страницата си във Facebook.

Обвинението му е към голяма верига хранителни магазини. Причината е, че по думите му, управителят на един от обектите му заявил, че "ако иска да яде, ще си слага маска".

"Това по повод на факта, че в тази чужда верига от магазини не обслужват хора без парцали на лицата. Тъй като аз и моите съмишленици не се съгласихме, от германският магазин извикаха полиция, която се опита да изблъска хората и накрая арестува един от нас. Както винаги преди това го блъскаха солидно, след което го обвиниха, че им е посегнал.

Парадокса е, че само преди месец и половина точно полицаите искаха нашата подкрепа за увеличение на заплатите им. И ние, като отговорни за сигурността на държавата българи, ги подкрепихме..."

Той призова последователите си да не купуват от чужди вериги магазини за хранителни стоки.

"Има достатъчно малки български магазини, в които парцали не се изискват, така че подкрепете българските предприемачи. Не купувайте от магазини, които отказват да ви продават без парцали на лицата ви! И не спирайте да се борите! Ако ние не се борим за правата си, няма кой да се бори вместо нас!", завърши поста си Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИМАхМЕ СИ С ГОРДОСТ ЧАРДАФОН, А СЕГА С ОМЕРЗЕНИЕ СИ ИМАМЕ КОСТАФОН ГЛАМОН!!!
218
8
 
2
 
! Отговори
\m/ преди 1 година
Бил се ядосал капейката! Той и Волен все е ядосан :) И как все такива ядосани смешници ги карат ня'кви работи да правят насила, мен що никой не ме кара ни в автобус, ни в магазин маска да слагам, един път не са ми направили забележка дори!
217
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е прав за всичко и в момента е единствената надежда. Пишещите тук наемници е добре да го разберат навреме и да гласуват правилно. Писането е едно, но вотът е съвсем друго.
216
2
 
1
 
! Отговори
В лдла преди 1 година
Ако река да вляза с акваланг . Или пък с пълно химическо оборудване , плащ наметало калцуни ръкавици и противогаз , дали ще ме пуснат? Да мога да ям?
215
2
 
6
 
! Отговори
стар комунист преди 1 година
Поредното безгръбнано гговно в полит пространство!
214
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръгнал в голяма търговска верига циркове да прави и електорат да събира.Жалкото е това,че доста наивни к.о.пейкаджийчета ще гласуват за него.Митрофанова ще е много доволна!
213
8
 
12
 
! Отговори
Рубльов преди 1 година
Копейкин,Копейкин- толкова си прозрачен...Кажи кой ти финансира партийката и се измитай на изток час по-скоро.
212
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новият Волен - циркове безкрай, за да си осигури гласовете на някакви озлобени лум.пени.Копейкин - по професия музеен работник, изведнъж решил на мъж да се прави.
211
8
 
18
 
! Отговори
Чичовото преди 1 година
Тоя се напъва да се изс.... ере повече от Воленчо. Едни и същи са им предизборните приоми.
210
18
 
33
 
! Отговори
Доколкото знам преди 1 година
България е законова държава и законите трябва се спазват, независимо, че не ни е приятно. Анархо-фашистът Костадинов отлично знае това, но вдига патардия, за да се хареса предизборно на маргиналите, фризьорките и някои гастарбайтери. Много шум за нищо
209
10
 
16
 
! Отговори
за 223 преди 1 година
Защо изтрихте предния ми коментар за 223 ? Този 223-ти безхаберник още не знае, че маската която трябва да носи не пази него, а околните от плюнките които изхвърля като говори, затова го нарекох и калник и това не е обида, а сравнение ! Много противна медия сте кога ще разберете тази истина ? Ако имахте умни и интелигентни админи бихте разбрали ?
208
18
 
14
 
! Отговори
Кон преди 1 година
Овчедушното ни население вече е подложено на пълен терор от здравните "власти". Този път напълно безпричинно и без обяснения, да не говорим за доказателства, посягат отново на свободата и неприкосновенността ни, ама то вече е обичайно. Добре че не ни карат да правим лицеви опори. Ама поне да задължат жените да ходят голи, може да са с противогази в този случай, ако искат де.
207
2
 
9
 
! Отговори
Абе мишоци преди 1 година
от ДНЕС, защо сте ми заменили думата "провокира" с "дублира", вие мръшLяци ли ще ми определяте какъв да ми е речникът ?
206
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път чрез заглавието се правят внушения. И винаги срещу Възраждане. Но хората прекрасно разбират, че Костадинов отново е прав. Колко още пъти да се каже, че маските не помагат. Помагат само на властта да притиска народа.
205
17
 
21
 
! Отговори
Правилно преди 1 година
му е казал шефът на магазина ! Какъв е тоя черен хомосапиенс който не се съобразява с нормите в магазина срещу болести, само онези като него по цвят от малцинствата не разбират от здравеопазване и грижи за човека, да отива да лови риба от кафявото езеро до Варна и да се нахрани там без маска може ! Едно хубаво нещо ако се направи в тази България и ще се намери някой ИDИОТ да го дублира и развали !
204
9
 
17
 
! Отговори
Константин преди 1 година
Да оди на женския пазар като не ще да слага маска. Там и копейки сигурно приемат, та няма нужда от превалутиране. Двойна далавера, брат!
203
8
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Копейкин стои и чака Болен да направи нещо, да каже нещо. После веднага изскача и го повтаря 1:1 като папагал :))))))))))))))))))) Абе момче, вземи измисли нещо сам. Не видя ли Болен как приключи, ами го имитираш? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
202
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евтина самореклама на Костадинов, на която може да се хване само някой от онези 80%.
201
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За някой неща ми харесва как говори,но за съжаление се оказа протеже на Русия. Утре ако вземе властта може да си организира един фалшив референдум за излизане от ЕС и да ни направи руска провинция. Сега звучи абсурдно,но хора с диктаторски черти са способни на всичко. Особоне такива които се правят на големи националисти
200
13
 
20
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Ако дойде на власт да премахне ограниченията, но за сега трябва да следва правилата! Надявам се въобще да не влезе в НС, а да ходи в Русия без маска. Биха ли го допуснали до Путин без тест, маска, карантина?