Денков: ГЕРБ искат още министри в кабинета

Ние имаме определени правила, посочи посоченият за кандидат-премиер
Обновена: 25 май 2023 09:41 | 25 май 2023 09:34, Красимир Ангелов
108
Денков: ГЕРБ искат още министри в кабинета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Има желание от страна на ГЕРБ за включване на още министри в проектокабинета с втория мандат, но ние имаме определени правила". Това заяви акад. Николай Денков от ПП- ДБ, цитиран от БГНЕС.

"Разбрали сме се, че този кабинет ще бъде излъчен от нас, след това ако има промени, те трябва да бъдат утвърдени от двете страни", коментира още той.

Още по темата
На въпрос дали след като получи втория проучвателен мандат за съставяне на кабинет от президента, веднага ще върне папката със структурата и състав на Министерския съвет, Денков отговори, че зависи  от това кога ще бъде връчен мандатът.

Той увери, че преговорите вървят нормално и когато всичко е готово и имената са напълно ясни, ще представят кабинета на обществото.

По думите му списъкът трябва да мине през националните съвети, което ще се случи в близките дни.

Същевременнно председателят на ДСБ Атанас Атанасов посочи, че тази вечер се събира Изпълнителната комисия на ДСБ. "Ние ще отговорим на очакванията на огромната част от българското население да положим усилия да има правителство, задължително ще го направим", каза той в парламента, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасов, ченге необразовано. Или образовано по партийни виждания. Коя е тази огромна част очакваща да има правителство? Много е лесен въпросът. Това са калинките очакващи кранчетата отново да бъдат отворени и да потече съдържанието към правилните бездънни чекмеджета на хотелите. Те и сега текат, та кой лъжеш шарлатанин? Хората имат очаквания за справедливост, ред и правива държава. Онези които крадат да бъдат подложени под ударите на законите. Къде ви са говоренията за правовия ред? Корупция 0.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това няма никакво значение. ГРОБ - ПП - ДБ - всички са фигуранти на КоZяк.
47
6
 
8
 
! Отговори
афроатлантизъм преди 10 месеца
айде , Денков , ся с пръстче бъркаш в бурканчето , взимаш от вазелинЯ , после лекинко намазваш около отверстието и чакаш Буци да го спущи между фелиите
46
4
 
14
 
! Отговори
Дааам преди 10 месеца
Избирателите на ГЕРБ да пият едно шербетче, тези на ПП по една студена вода, да си избършат дирниците понеже бяха УПОТРЕБЕНИ и ще бъдат изхвърлени като потна кърпа след тренировка на Банкя.
45
2
 
25
 
! Отговори
ДЕНКОВ преди 10 месеца
Сетих се ще отворим още министерства са има за всички
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има ли значение чии ще са министрите щом всички ще се съобразяват с Бойко?
43
4
 
15
 
! Отговори
ahaha преди 10 месеца
то ти не беше ли точно на Герб министър ? както и асенчо и христю
42
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изобщо не Ме интересувате предатели!! Само Възраждане!!!!
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Голяма грешка е това правителство с мафията и с Али баба и 40 разбойника.Разбойника от Банкя никога не си мени нрави, така през 2009 излъга българския народ че е сменил сикаджийската кожа и нрави, но видяхме 12 години кражби от хората и превърна България в кло ака. ПП и ДБ правят Голяма грешка!
40
4
 
7
 
! Отговори
54745 преди 10 месеца
важното е младите да се вземат. точно като в ергена. всичко останало е без значение.
39
4
 
19
 
! Отговори
Идва началото на кра преди 10 месеца
E то беше ясно.Този мръсен танц олицетворява всичко в обществото.И двете партии се самоунищожиха.Сега и гешев ще бутне малко и приключвате.30 години кражби, мутри, чалга.
38
6
 
12
 
! Отговори
Врачка преди 10 месеца
Предсказанието ми се сбъдва без да съм хвърлила боба. Само като ги привикаха в американското посолство и не си направих труда да гледам. Наздраве със студената вода на избирателите!
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този много нежен двоен ли е?Да си каже ?
36
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нито един пост не бива да бъде даван на ГЕРБ.
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не думай, хахахах. Като сте толкова кухи да се вържете с ГЕРБ, сега ще си носите последствията. Няма партия, вързала се с ГЕРБ, която да не е изпаднала от парламента. Просто няма, и вие също ще изпаднете след няколко месеца. А на всичкото отгоре и местна власт няма да видите заради предателството към избирателите си...
34
10
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 10 месеца
До 34. Хе-хе, нещо май си се пообъркал кой точно е алчният. ГЕРБ направи огромни отстъпки, а променливите са са най-големите наглеци.
33
7
 
11
 
! Отговори
Мария преди 10 месеца
Ха,ха,ха какви още бе,Габриел много ли ви се вижда?!Наглеци,хем не спечелили изборите,хем събрани от кол и въже и обвързани с олигарси хем искат цялата власт Наглеци!Я си разделяйте министрите както трябва и започвайте да управлявате Не сте изпатени там да наглеете и да плетете интеиги
32
3
 
10
 
! Отговори
Гледна точка преди 10 месеца
Оооо, по-добре да няма други министри от ГЕРБ, за да се види пълната некадърност на шарлатаните.
31
5
 
17
 
! Отговори
Куку преди 10 месеца
Еми естествено, че ще иска. И вие ще им ги дадете най-малкото като заместник министри ако ще се опитате да направите някакъв параван. Иначе ще ви дръпнат килимчето. Занимавате се с партия обиграна с задкулисните далавери повече от 13 години. Политически инфантили щяли да борят мафията "отвътре".
30
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Герб са алчни екземпляри. Гледайте да не ви натресат някои от гадните чи лица.. Не им се връзвайте!