Панайотов: Гешев може да бъде сменен

Важни са законодателните промени
30 май 2023 07:05, Росен Стойчев
33
Панайотов: Гешев може да бъде сменен

"Трябва да бъдат събрани доказателства и след това да отсъдим кой крив и кой прав - непрекъснатото говорене създава словесен шум, много се говори, малко се върши", коментира бившият вицепремиер проф. Пламен Панайотов в студиото на Bulgaria On Air.


По думите му, хората, които отправят обвинения, засягат не само техния личен авторитет, като представляващи официални държавни институции, но рушат и авторитета и доверието на гражданите в правораздаването.

Още по темата

"Ако не се се стигне до избор на нов ВСС и ако ходим на нови парламентарни избори, то не пречи сегашният ВСС, ако освободи настоящия, да избере нов главен прокурор", категоричен беше юристът.

Според него законодателните промени, свързани с главния прокурор, са много малка част от необходимата съдебна реформа. Бившият премиер също така посочи какви варианти за редовно правителство вижда в настоящия момент: "Остава технически тази възможност да се случи правителство с ГЕРБ-СДС.  Другата за втората политическа сила е да се обърне към ДПС и БСП и да потърси с тях възможност да състави правителство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Е, как да не е завършила в България. Учила е Право в СУ "Св. Климент Охридски". След това е специализирала в чужбина.
22
0
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 10 месеца
Лена НЕ е завършила в БГ.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 19А като преподавател не одобряваш ли проф. Панайотов, бил ли ти е? А това, че Лена е много игрива и затова е отличник на випуска, е интересно. :D
20
1
 
2
 
! Отговори
Eдин Българин пита преди 10 месеца
Днес, не помните ли колко смешен и жалък в мисленето си беше този "професор"? Защо го показвате? Имаме, за щастие, достойни мъже. Стига плъхове!
19
1
 
0
 
! Отговори
сватята преди 10 месеца
До Бонго Бонго::То и затова няма и диаспора.Емигранти са споделяли :чуя ли ,че има българи,или се местя на другия край на града,или изобщо сменям града.
18
2
 
0
 
! Отговори
шива преди 10 месеца
И с кого предлагаш да го смените Панаьотчо? С какво ти пречи на теб пък,но щом ти натиснаха копчето означава,че :или те притиска,или имаш интерес.Те,младите не те помнят и това ти дава предимство.
17
1
 
6
 
! Отговори
ТАпащина преди 10 месеца
Докога такива бивши партийни функционири ще ги рекламират в медиите и ще ги вадят от архива.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не за първи път Панайотов става за резил! По-пикантно е как посредствената Лена беше отличничка на випуска. Знаем, че е мнооого игрива:)))
15
1
 
5
 
! Отговори
Да, да преди 10 месеца
Нашият Пешев да смени Гешев! Хората жадуват за справедливост! Нагледахме се на игрите на няколко олигарси на гърба на цял народ!
14
1
 
7
 
! Отговори
Праз преди 10 месеца
Още един папагал партиен-експерт.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То чужд гражданин стана в нарушение на конституцията премиер, та един главен прокурор ли няма да махнем.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пламене, айде сега като си много умен, обясни как Лена стана отличничка на випуска. Играели ли са парапетите, това е нивото на университета или просто си обучавате студентите за гейши и напредък в живота през леглото.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И този алчник и кариерист тръгнал да дава акъл. Да каже Панайотов защо го изключиха от НДСВ навремето!
10
0
 
3
 
! Отговори
Биг Брадър преди 10 месеца
Нали ДАНС и МВР ви манипулират психиката, г_ъза в банята, живота с честоти, не е само Гешев, цяла Мафия са от политици, магистрати, полицаи и роми! Гешев е само част от това ОПГ!
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Като се замисля за деградацията в "институцията" прокурор почва да ми липсва Татарчев, който също не харесвах ама сега спрямо новите направо си беше пиччччага... След него Филчев, Б.Велчев, после ЦацарОФФ, ГешОв, а сега за капак и Сарафа му се ще да оглави класацията... От зле - та на по зле.... Всеки следващ е по-зле от предния!!!!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Откак се помня не помня главен прокурор да е свършил някаква работа. Така че все тая с кого ще го смените.
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гешев и Боко са несменяеми и недосегаеми, като Путин. Путин е недосегаем, защото заплашва света с ядрено оръжие, а Боко и Гешев заплашват, че ще се изпеят взаимно един-друг. Защо просто не ги гръмнете и двамата?
6
3
 
10
 
! Отговори
Бай Дрън преди 10 месеца
Стига с тая съдебна реформа! Никой не го интересува, освен разни мафиотски структури и лица! Нас ни интересува инфлация, заплати, пътища, начин на живот, почивка... Интериссува ни децата да остават в България, защото имат осигирено добро съществуване, а чужбината да я ползват само за сверяване на часовника и почивка! Стига с тая съдебна реформа, тя храни малцина, но я натяквате на цял народ!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко в държавата става не според Закона, а според конюнктурата. Сега се цели изпиране на Борисов и редовно правителство, ама не заради бюджет, заради война. Важното е да се работи за интересите на краварника.
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И Гешев ,Ще бъде сменен!!