»“Ќ предупреди: ћ— ще подкрепи безконтролното вкарване на √ћќ

“ошко …орданов: “ова е грозно и вредно правителство
ќбновена: 8 дек 2023 12:03 | 8 дек 2023 12:03,  амели€ ÷ветанова
123
»“Ќ предупреди: ћ— ще подкрепи безконтролното вкарване на √ћќ
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

“ошко …орданов от »“Ќ нарече правителството грозно и вредно.

"“о е одобрило позици€ за предсто€щото заседание на —ъвета на ≈— по земеделие, на което ще се търси съгласие за регламент за пробутване на √ћќ храна, а нашите слагачи от ѕѕ -ƒЅ са решили Ѕългари€ да подкрепи вкарването на √ћќ храни", скочи той.
 
—поред него последстви€та от това не са €сни, защото ще се допусне освобождаване на √ћќ до полето и до трапезата, а Ѕългари€ ще загуби огромни пазари, които търс€т чиста продукци€.

"ўе се премахне регулирането на всички √ћќ модификации и ако това се случи ние н€ма да избираме дали да €дем √ћќ храни, а производителите н€ма да могат да гарантират чистотата на своите продукти", каза …орданов.

"«ащо сглобката си мълчи, защо си траете от ѕѕ-ƒЅ и основно от √≈–Ѕ, нали се борехте за чиста храна? «ащо н€ма свикана  омиси€ по земеделие, ко€то да реши, че Ѕългари€ не тр€бва да подкреп€ безконтролното вкарването на √ћќ?ѕосолството ли ви е стиснало за геннномодифицираните шишарки, колеги?", обърна се той към мнозинството.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


123
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
100
1
 
2
 
! ќтговори
√ост преди 2 месеца
÷ели€т инсулин в света вече отдавна не се произвежда от отр€зани петльови гребени. ј от генномодифицирани микроорганизми, от производства. “ова позвол€ва на стотици милиони хора да живе€т нормално. “ова че не знаете, н€ма да спре генните технологии и да ги направи лоши. ” нас, в —офийски€ университет завършват от над 25 години молекул€рци и биотехнолози на високо ниво и имаме изключителни специалисти в областта. √енното инженерство не е срам, който да замитате под килима.
99
1
 
2
 
! ќтговори
» да допълн€ преди 2 месеца
¬сичката царевица в света е модифицирана. » всички важни за земеделието и изхранването култури. ќб€сн€вам ви го като молекул€рен биолог. “ова не е нещо ново. “ака живеем.  ато идете в сибалаб или друга лаборатори€ да ви изследват, как мислите се прав€т повечето изследвани€, но тогава не ревете, вие с двойни€ аршин. √енните технологии са дълбоко навлезли в живота, за добро, и ще останат. √еннити терапии вече спас€ват хора.
98
1
 
2
 
! ќтговори
ƒо всички преди 2 месеца
ƒо всички, които четат тук и не са земеделци, ангажирани с темата, искам да ви об€сн€ следното. ѕри почти 10 милиарда население на «ем€та, н€ма как да се изхранваме, ако не се подобр€ват културите за студоустойчивост, за влагоустойчивост, за устойчивост към определени болести... »скам да ви об€сн€ и да знаете следното - от почти 20 години н€ма, освен в Ќепал 3 стръка, царевица, ко€то да не е модифицирана, пшеница и т.н. ¬ие вече €дете само такава от 20 години. Ќавремето ги било страх от влака.
97
2
 
2
 
! ќтговори
”рсулю : преди 2 месеца
"яжте брашн€ни червеи, щурци и скакалци! “ака е демократично! » евроатлантическо! —лава  окаине и ƒа живе… кралицата!"
96
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо јнонимен 90. ѕредполагам 'ћонсанто" или ' аргил'.
95
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
јко е в€рно , н€кой да го опровергае.ƒа го обвини в лъжи.»ма ли нещо в€рно или н€ма.«ащото имам чувството , че това правителство не е съвсем чисто.‘акта , че с леко сърце подар€ват ,,Ћукойл" в частни ръце , който е обект със стратегическо национално значение и основен пункт от сигурността , води в тази посока.«а мене то си отива и н€ма повече да го видим.
94
0
 
5
 
! ќтговори
».Ѕ. преди 2 месеца
¬с€ка отделна страна-членка на ≈— може да ограничи или отхвърли решението на ≈вропейската комиси€ за удължаване на срока за прилагане на √ћќ в земеделието.“ова е изрично посочено в доклада на комиси€та.
93
7
 
3
 
! ќтговори
Ћ≈Ћя ѕ≈Ќј преди 2 месеца
“ќЎ ќ ј‘–» јЌ— » –ј«Ѕ»–ј ќ“ √ћќ » “.Ќ.  ќЋ ќ“ќ ћј√ј–≈ ќ“ ƒ”’ќ¬ј ћ”«» ј. ј ћќ∆≈ Ѕ» ћј√ј–≈“ќ –ј«Ѕ»–ј ѕќ¬≈„≈......
92
1
 
3
 
! ќтговори
¬ажно преди 2 месеца
ѕребили са послед б€л ден общински съветник. “ова нормално ли е?
91
4
 
14
 
! ќтговори
’ахаха преди 2 месеца
ѕѕ-ƒЅ са национални предатели!!!“е са на подчинение от посолството и онези митични от —ветовни€ икономически форум глобалисти, които сега се чуд€т как да скри€т разкрити€та в Ќова «еланди€, че правителството на ƒжасинда јрдърн е знаела, че ваксината срещу  овид води до свръхсмътност, но е задължила ц€лото население да се ваксинира, Ќќ ≈ ќ—¬ќЅќƒ»Ћј от задължението себе си, правителството и още 11 000 глобалиста.ќ—“ј¬ ј !!! ƒолу предател€ ƒенков!
90
7
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
"“ова се прави под натиска на американската компани€"  о€ компани€ бе “ошко? ¬ америка само една компани€ ли има? »ли те е страх да кажеш име, че да не се озовеш в съда с н€кой огромен иск срещу жалката ¬и парти€? јко се окаже,че н€ма нищо такова ще отговар€ш ли за вс€ване на смут в населението или просто така си лаете на аба?
89
14
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ошко, какво се силиш, като ц€ла Ѕългари€ ви вид€, че не ставате. ѕри това не един път, а цели два пъти.
88
7
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
¬иждам проправителствената гей дружинка много се е активирала във форума .
87
11
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ќЎ ќ, Ќ≈ ѕ–»“≈—Ќя… —я! Ќј “≈Ѕ √ћќ Ќ≈ “» ¬Ћ»я≈! “» ѕќ –ќ∆ƒ≈Ќ»≈ —» —» “ј ј...
86
0
 
4
 
! ќтговори
¬Џ’ преди 2 месеца
yANKEE GO HOME¬–≈ћ≈ ≈ «ј ћјЋ ќ “ќѕЋ»Ќј ¬ √ќЋяћј“ј —√–јƒј
85
14
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
√лупавото тоше от €мболските села пак забавл€ва себеподобните си май мунки.
84
15
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ошко јфрикански - ѕ≈ƒя „ќ¬≈  - Ћј Џ“ ЋЏ∆ј !
83
6
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
» Ќ≈ћј  ќ¬»! » «≈ћя“ј ≈ ѕЋќ— ј!
82
1
 
9
 
! ќтговори
«начи е време преди 2 месеца
да палим джапанките към изтока.
81
8
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒо „јЋ√ј“ј ≈ √ћќ ћ”«» ј —оросе, стига се напъва бе, знм че ти плащат за тези оплювки, иначе не би си сложил име, н€ма как да ти плат€т после без гадното именце в поста