Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти, пише той
Обновена: 13 фев 2024 16:55 | 13 фев 2024 16:55, Нели Христова
195
Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пита къде са милионите на Асен Василев. В пост във Facebook той коментира изказване на Кирил Петков от преди дни. В интервю лидерът на ПП заяви: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката"

Ето какво още написа Трифонов:

Кой ли бе казал:

"Добър вечер, уважаеми зрители.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.“

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде последователно две интервюта за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред бившия кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем журналист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, понеже е ужасно умен, даде информация за богатството на своя приятел, колега и партньор, Асен Василев. Цитирам: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката" – край на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си партньори и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, според декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има само 74 хиляди и 32 лева.

И тук, извън шегата и иронията идва въпросът: "Къде са милионите направени от Асен Василев?"

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти. И по-конкретно, тези от големите медии – БТВ, НОВА ТВ, БНТ, както и онези от шумните, умнокрасиви сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И така, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък търговския регистър твърди, че ги има (твърде тъпо, но е много вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова промениха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и НАП знаят, но се правят, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „Стани Богат“, да напомня, че там има жокер - „Обади се на приятел“, но в случая, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата.
А сега нещо сериозно.

Цялата псевдо-журналистическа гилдия се занимаваше, с огромен интерес и любопитство, с моята декларация.

Искам да попитам: „А тая, на Асен, не ви ли е интересна?“

Е, аз задоволих вашия интерес, сега вие ще задоволите ли обществения интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще казваме истини или лъжи, истината е една единствена – колко още доказателства трябва да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и трябва да се махат от управлението на държавата?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
васил божков преди 10 часа
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.
153
0
 
0
 
! Отговори
КУКу преди 2 месеца
От БТВ да се свържат с някой МАГ за да научат за милионите . Магове колкото искаш . Държава на фантазиори измамници и наивници .
152
35
 
5
 
! Отговори
Овце прости преди 2 месеца
Слави си е изкарал парите по видим път. Кой от мошениците начело на държавата може да декларира реални доходи!!!!
151
4
 
29
 
! Отговори
big meech преди 2 месеца
на мишките никой не им отговаря , плешив ***
150
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пита, и на тоя не се знае каква му е работата, ама се усуна у властта и сега само от време на време се обажда като черна станция. Видяхме го какво направи. Отстрани лесно се коментира.
149
9
 
31
 
! Отговори
Софиянец преди 2 месеца
Учиндолския селянин, става единствено да развежда мечка, свирейки на гъдулка и да продава песнопойки за Кънчо пленника, който бил 20 години в турски затвор. Но такава ни е държавата, задкулисието избутва на преден план такива *** да му вършат мръсната работа.
148
8
 
32
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
А милионите на Слави чалгаджията от къде са, от чалга ли? Или от изпълнение на поръчки на газови компании за дезинформация и настройване на общественото мнение. Затрупваха с пари един некултурен човек, който си плати образованието за да води за носа една не малка част от хората, които се поддават на манипулации и популизъм! За това вина има и СЕМ защото дава трибуна на случайни хора без ценз и култура!
147
8
 
33
 
! Отговори
с.т. преди 2 месеца
Аз пък питам Слави Трифонов къде са неговите милиони? И какъв пък толкова артист е, какви толкова качества е показал, та да натрупа своите милиони?
146
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Асен Василев е един прахосник и всичко е профукал! Елементарно!
145
10
 
36
 
! Отговори
Случаен преди 2 месеца
Славчо селски който 30 години си крие парите в офшорки и не плаща данъци в България големия патриот по-добре да не се обажда много
144
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Рамбо . Когато си на държавна служба се декларира всичко /движима и недвижима собственост/, а не само парите в банката. Друг е въпроса , че това се подминава в България , защото е пропита от корупция и безнаказаността е нещо нормално.
143
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като на всички дошли да управляват без значение от партията. Идват голи като пушки и затънали в дългове, а си тръгват милионери и милиардери . Показаха го сини, червени , ЦАРЯ, жълти, ББ стана милиардер и направи много от неговите милионери, а за ДПС ....
142
9
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
А , неговите къде са ? Кажи , бе , голотиквест мунгел !
141
9
 
36
 
! Отговори
Морал преди 2 месеца
Моралът на Славчо мумията ,къде беше когато плачеше с огромни сълзи на погребението на Илия Павлов или стоеше като препариран на интервюто с Тиквата несмейки да му зададе въпрос извън предварително съгласуваните с тиквата.
140
27
 
20
 
! Отговори
два варианта преди 2 месеца
или Простия се е изказал неподготвен ,поради много ум,или Ококорения Асан лъже
139
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ти си пропиля шанса.
138
9
 
32
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Не зная само защо никога не чух да се споменава едно име от страна на ИТН и Слави Трифонов .?!Дори и по негов адрес не са правени никакви скечове от тяхна страна. Тошко Йорданов иначе" скача"на всеки друг,за да защитава достойнството си ,но по отношение на арогантното поведение спрямо него и то вътре в НС от въпросното лице не само ,че няма реакция от негова страна ,но дори има оправдание за поведението му.Принципните позиции са без избирателен подход ,иначе е вечният интерес ,който "клати феса"
137
17
 
35
 
! Отговори
Рамбо преди 2 месеца
Отде славчо да знае, че освен пари в банка, може да имаш имоти, дялове във фирми, акции и какви ли не други активи. Може да има 100 кила злато и 100 диаманта като яйце и да ги държи в шкафа. А и по добре да се беше съсредоточил да обяснява за неговата декларация, а не за тая на асеннка.
136
16
 
35
 
! Отговори
Кума Лиса преди 2 месеца
Този човек кой го вкара в политиката? Та той изобщо не е креативен като личност,съответно е слаба ракия.Не става.И като се върна назад във времето,всичките патаклами които е правил,бяха все със по 50-100 човека калабалък.Също като някакъв комсомолски секретар.Те са точно такива.Силни са само ако има много хора с тях.Иначе по саме са гола вода,че дори и развиват фобии.На тоя специално му обърнах внимание когато се покри след изборите.нямаше смелост да застане пред изберателите си.Нокога вече ИТН.
135
26
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГРОЗЕН, НАГЪЛ, ЖАЛЪК, АМА МНОГО, МНОГО ЖАЛЪК ЧАЛГАР ТРЪГНАЛ ДА ПИТА ДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ТОЗ И ОНЗИ- "В ОЧИТЕ МИ ПОГЛЕДНИ И ПОМИСЛИ НЕ СЪМ ЛИ ТИ ОЩЕ БРАТ ПО СЪДБА, И ПРЕЗ БУРЯ ОТ ОГЪН И РЕКИ ОТ КРЪВ ТИ ПРОТЯГАМ РЪКА ЗАЩОТО СИ БРАТ ПО СЪДБА- КОГО ВЪЗПЯВАШЕ ТОГАВА- МУТРИТЕ...ЕХ МУТРО, МУТРО ХА СТИГА ЧЕ НИ СЕ ДРАЙФА ОТ ТЕБ- " ЩЕ ТИ СКЪСАМ.ЪЗА."...ПРЕДИ ПЛАЧЕШЕ ЗА МУТРИТЕ СЕГА ГИ ОБСЛУЖВАШ ПОЛИТИЧЕСКИ.