Елтън Джон с второ дете до края на годината

Все още не се знае кой ще бъде биологичния баща
Обновена: 30 мар 2012 15:35 | 30 мар 2012 15:35,
56
Елтън Джон с второ дете до края на годината
Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Снимка: Reuters

Сър Елтън Джон и неговият партньор Дейвид Фърниш ще увеличат своето семейство с второ дете, пише в. "Дейли мирър".

Планът е малкия Закари да се сдобие с братче или сестриче до края на тази година, в най-лошия случай - до началото на 2013.

Първото дете на гей двойката бе родено от сурогатна майка, но така и не стана ясно кой е биологичния баща, а и не ги интересувало. Досега те твърдяха, че Закари се виждат черти и от двамата. Като доказателство изтъкваха, че имал носа на Елтън и ръцете на Дейвид.

Сега обаче най-прочутите родители ще трябва да разберат чий гено носи Закари, за да може следващия наследник да бъде на другия партньор.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш много харесвали ролята си на родители, която коренно променила живота им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
1
 
! Отговори
до kiki преди 12 години
ако си бяха взели домашен любимец - да, нямаше да е от значение. но ако прочетеш как се формира детската психика и как от единия родител детето усвоява мисловните модели, а от другия поведенческите, ще разбереш, че нищо хубаво няма да излезе от една объркана детска психика. а дойката е само още един обременяващ фактор. тоя 65 годишен дядка що не е направил дете на германката, за която толкова години е бил женен?! толкова ли е бил зает с булимията си...
44
2
 
4
 
! Отговори
kiki преди 12 години
Да шокиращо е. Не мисля че това е наша работа- както виждате имат законно дете. Дали ще има двама татковци или две майки едва ли е от значение. Важно е детето да се отглежда в здравословна и спокойна среда а за всичко друго ще му се поднесе с времето. Мислите ли че детето не се гледа от дойка?
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА МЕН ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО И СЕ ОТВРЪЩАВАМ, ЗАЩОТО ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА ДЕЦАТА ДА СЕ СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ИНДИВИД. КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ТЕЗИ ДВАМАТА КЪМ КОЙ ТИП ИНДИВИДИ СПАДАТ? ДАНО ПОДРАСТВАЩИТЕ НЕ СЕ УВЛИЧАТ ОТ ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ ПОСТЪПКИ И НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е МОДЕРНО, А ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕМ И ДА ГИ НАУЧИМ, ЧЕ Е ПОДИГРАВКА НА ПРИРОДАТА.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Говорете си,говорете си...Елтън Джон си остава един от най-печелившите изпълнители а фактите си остават факти,вашите минуси не могат да променят нищо,вие си оставате последната дупка на кавала,бедни и неизвестни ***,със плитък ум и празен портфейл...
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо вие напълнете стадионите по света,продайте милиони копия,после давайте глупавото си мнение
40
4
 
5
 
! Отговори
ДО 48 преди 12 години
Ейбре ,пак заучени на изуст фази,аз искам доказателства,неи празни приказки,като това,че учебници по психиатрия било болест...бре аз ви показвам факти ,че сериозните психиатрични институции не го считат за болест/та по сериозно от сзо/ вашите учебници сигурно са от 52 година..аман от простаци и коне с капаци...дреме ми на *** като ми цъкате нминуси....цъкайте,не ми пречи
39
4
 
8
 
! Отговори
Handel преди 12 години
До 43: Не е само проблемът в това, дали детето ще стане педерастче или не; детето се учи и въпитава от родителите. Дете, научено и възпитано от родители "с отклонения" няма как да порастне нормално. Просто няма откъде да се научи на "нормалност".
38
3
 
5
 
! Отговори
озадачен преди 12 години
Тези и двамата изглеждат женоподобни. Ако единият се чувстваше мъж, щеше да пляска женски. Щом и двамата са жени, значи са лесбийки
37
3
 
5
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Фърниш е напомпал Елтън, сега Елтън да напомпа Фърниш. Бъзсрамието на гейовете отдавна мина всички граници.
36
4
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
Хайде стига педерастки недомлъвки. *** е ДЕВИАЦИЯ /отклонение/ и се изучава като такова в учебниците по психиатрия ! Девиативни състояния са също шизоидните, депресивните и т.н.От криворазбрана деликатност на педерастите вече не им казват `болни` , а `хора с отклонения`. Както и на шизофрениците не им казват `луди` , а `душевно болни`.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хомосексуалността бе премахната от списъка с психични разстройства на Американската асоциация по психиатрия през 1973 г. и от Международната класификация на болестите (МКБ) на Световната здравна организация през 1992 г., поради липса на научно издържани аргументи в полза на твърдението, че тя представлява патологично състояние. Нека се забележи, че подобно становище зае през 2001 г. и Китайската асоциация по психология."
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доведете ми едно дете,станало гей,защото е живяло в хомосексуално семейство...Или пък някое дете, получило психически проблем заради това...Доведете ми да го снимам,защото такова дете е може би прецедент.Кажете ми по какъв начин точно това предизвиква психотравми!Психотравми и хомосексуализъм според мен се получават не във семейства на хомосексуални,ами в нездрави,алкохолизирани,пълни със скандали семейства...Толкова деца страдат заради лоши отношения между родителите.
33
2
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Къде го чете това,аз никъде не намирам такава информация ,никоя авторитетна институция не говори за такова нещо,престанете със сивите факти,които кой знае откъде измисляте,конспирации са ви в главите и измислици на сиво.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак гей-конспиративни теории...СЗО било притиснато от гейове....аз познавам толкова психиатри и в психиатрията хомосексуализма не се смята за болест,най-авторитетните институции в психиатрията отричат хомосексуализма да е болест.Вие колкото си искате вярвайте на някакви изсмукани от мръсните ви безмозъчни пръсти митове....
31
1
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Наистина ли мислиш така...Със такива богати родители ,тея деца са обречени на...задоволеност,пари колкото искат,добро образование....много нещастни деца наистина,добре че не ми е татко Елтън Джон...
30
4
 
7
 
! Отговори
Втрещен преди 12 години
Що за извращение е това ?! Няма ли агенция, комисия някаква за защита на децата ?! Това е човешко същество ! Кой е разрешил малко човече да попадне в ръцете на болни извратеняци ???
29
5
 
5
 
! Отговори
Handel преди 12 години
Между другото да допълня към по-долния си пост: Не съм хомофоб; това средщу което съм страшно против и многто ме дразни е войнстващия педерастлък - "Виждате ли, ние сме ***, поради което вие сте длъжни да ни угаждате, да ни търпите изцепките и глезотиите, и ако не стане на нашто, ще ви обвиним, че сте против ***!"
28
4
 
6
 
! Отговори
Handel преди 12 години
И ще го научат момченцето да декламира "Малко мравче - педерасче/тръгнало на дълъг път/с мъдра мисъл във главата/где и как да го е*ат"
27
4
 
7
 
! Отговори
до 28 и 29 преди 12 години
стига сте пропагандирали хомосексуализма като нещо нормално. на човечеството му се включва програма за самоунищожение, преди дадена цивилизация да загине - Рим, Елада. и там е имало бум на хомосексуализъм и всекви сексуални извращения. хомосексуализмът е природния регулатор да се спре размножаването на непригодните индивиди. като хора от 21 век се отнасяме хуманно и с разбиране към личната им драма, но не и към пропагандата, че сексуалните отклонения са норма.
26
4
 
10
 
! Отговори
loli преди 12 години
Деца обречени на нещастия и психически отклонения ще бъдат тези които смятат да отглеждат. Тука е мястото на хората да им кажат че децата не са домашни любимци и не може когато си в настроение да си осиновяваш, но може би те не правят разлика