Елтън Джон с второ дете до края на годината

Все още не се знае кой ще бъде биологичния баща
Обновена: 30 мар 2012 15:35 | 30 мар 2012 15:35, Александър Попов
56
Елтън Джон с второ дете до края на годината
Елтън Джон и Дейвид Фърниш. Снимка: Reuters

Сър Елтън Джон и неговият партньор Дейвид Фърниш ще увеличат своето семейство с второ дете, пише в. "Дейли мирър".

Планът е малкия Закари да се сдобие с братче или сестриче до края на тази година, в най-лошия случай - до началото на 2013.

Първото дете на гей двойката бе родено от сурогатна майка, но така и не стана ясно кой е биологичния баща, а и не ги интересувало. Досега те твърдяха, че Закари се виждат черти и от двамата. Като доказателство изтъкваха, че имал носа на Елтън и ръцете на Дейвид.

Сега обаче най-прочутите родители ще трябва да разберат чий гено носи Закари, за да може следващия наследник да бъде на другия партньор.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш много харесвали ролята си на родители, която коренно променила живота им.


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
1
 
! Отговори
до kiki преди 8 години
ако си бяха взели домашен любимец - да, нямаше да е от значение. но ако прочетеш как се формира детската психика и как от единия родител детето усвоява мисловните модели, а от другия поведенческите, ще разбереш, че нищо хубаво няма да излезе от една объркана детска психика. а дойката е само още един обременяващ фактор.
тоя 65 годишен дядка що не е направил дете на германката, за която толкова години е бил женен?! толкова ли е бил зает с булимията си...
44
2
 
4
 
! Отговори
kiki преди 8 години
Да шокиращо е. Не мисля че това е наша работа- както виждате имат законно дете. Дали ще има двама татковци или две майки едва ли е от значение. Важно е детето да се отглежда в здравословна и спокойна среда а за всичко друго ще му се поднесе с времето. Мислите ли че детето не се гледа от дойка?
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗА МЕН ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО И СЕ ОТВРЪЩАВАМ, ЗАЩОТО ПРИРОДАТА Е ОПРЕДЕЛИЛА ДЕЦАТА ДА СЕ СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ОТ ЖЕНСКИ И МЪЖКИ ИНДИВИД. КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ТЕЗИ ДВАМАТА КЪМ КОЙ ТИП ИНДИВИДИ СПАДАТ? ДАНО ПОДРАСТВАЩИТЕ НЕ СЕ УВЛИЧАТ ОТ ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ ПОСТЪПКИ И НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е МОДЕРНО, А ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕМ И ДА ГИ НАУЧИМ, ЧЕ Е ПОДИГРАВКА НА ПРИРОДАТА.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говорете си,говорете си...Елтън Джон си остава един от най-печелившите изпълнители а фактите си остават факти,вашите минуси не могат да променят нищо,вие си оставате последната дупка на кавала,бедни и неизвестни глупаци,със плитък ум и празен портфейл...
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо вие напълнете стадионите по света,продайте милиони копия,после давайте глупавото си мнение
40
4
 
5
 
! Отговори
ДО 48 преди 8 години
Ейбре ,пак заучени на изуст фази,аз искам доказателства,неи празни приказки,като това,че учебници по психиатрия било болест...бре аз ви показвам факти ,че сериозните психиатрични институции не го считат за болест/та по сериозно от сзо/ вашите учебници сигурно са от 52 година..аман от простаци и коне с капаци...дреме ми на *** като ми цъкате нминуси....цъкайте,не ми пречи
39
4
 
8
 
! Отговори
Handel преди 8 години
До 43: Не е само проблемът в това, дали детето ще стане педерастче или не; детето се учи и въпитава от родителите. Дете, научено и възпитано от родители "с отклонения" няма как да порастне нормално. Просто няма откъде да се научи на "нормалност".
38
3
 
5
 
! Отговори
озадачен преди 8 години
Тези и двамата изглеждат женоподобни. Ако единият се чувстваше мъж, щеше да пляска женски. Щом и двамата са жени, значи са лесбийки
37
3
 
5
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 8 години
Фърниш е напомпал Елтън, сега Елтън да напомпа Фърниш. Бъзсрамието на гейовете отдавна мина всички граници.
36
4
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 8 години
Хайде стига педерастки недомлъвки. *** е ДЕВИАЦИЯ /отклонение/ и се изучава като такова в учебниците по психиатрия ! Девиативни състояния са също шизоидните, депресивните и т.н.
От криворазбрана деликатност на педерастите вече не им казват `болни` , а `хора с отклонения`. Както и на шизофрениците не им казват `луди` , а `душевно болни`.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Хомосексуалността бе премахната от списъка с психични разстройства на Американската асоциация по психиатрия през 1973 г. и от Международната класификация на болестите (МКБ) на Световната здравна организация през 1992 г., поради липса на научно издържани аргументи в полза на твърдението, че тя представлява патологично състояние. Нека се забележи, че подобно становище зае през 2001 г. и Китайската асоциация по психология."
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доведете ми едно дете,станало гей,защото е живяло в хомосексуално семейство...Или пък някое дете, получило психически проблем заради това...Доведете ми да го снимам,защото такова дете е може би прецедент.Кажете ми по какъв начин точно това предизвиква психотравми!Психотравми и хомосексуализъм според мен се получават не във семейства на хомосексуални,ами в нездрави,алкохолизирани,пълни със скандали семейства...Толкова деца страдат заради лоши отношения между родителите.
33
2
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Къде го чете това,аз никъде не намирам такава информация ,никоя авторитетна институция не говори за такова нещо,престанете със сивите факти,които кой знае откъде измисляте,конспирации са ви в главите и измислици на сиво.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак гей-конспиративни теории...СЗО било притиснато от гейове....аз познавам толкова психиатри и в психиатрията хомосексуализма не се смята за болест,най-авторитетните институции в психиатрията отричат хомосексуализма да е болест.Вие колкото си искате вярвайте на някакви изсмукани от мръсните ви безмозъчни пръсти митове....
31
1
 
6
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
Наистина ли мислиш така...Със такива богати родители ,тея деца са обречени на...задоволеност,пари колкото искат,добро образование....много нещастни деца наистина,добре че не ми е татко Елтън Джон...
30
4
 
7
 
! Отговори
Втрещен преди 8 години
Що за извращение е това ?! Няма ли агенция, комисия някаква за защита на децата ?! Това е човешко същество ! Кой е разрешил малко човече да попадне в ръцете на болни извратеняци ???
29
5
 
5
 
! Отговори
Handel преди 8 години
Между другото да допълня към по-долния си пост: Не съм хомофоб; това средщу което съм страшно против и многто ме дразни е войнстващия педерастлък - "Виждате ли, ние сме ***, поради което вие сте длъжни да ни угаждате, да ни търпите изцепките и глезотиите, и ако не стане на нашто, ще ви обвиним, че сте против ***!"
28
4
 
6
 
! Отговори
Handel преди 8 години
И ще го научат момченцето да декламира "Малко мравче - педерасче/тръгнало на дълъг път/с мъдра мисъл във главата/где и как да го е*ат"
27
4
 
7
 
! Отговори
до 28 и 29 преди 8 години
стига сте пропагандирали хомосексуализма като нещо нормално. на човечеството му се включва програма за самоунищожение, преди дадена цивилизация да загине - Рим, Елада. и там е имало бум на хомосексуализъм и всекви сексуални извращения. хомосексуализмът е природния регулатор да се спре размножаването на непригодните индивиди. като хора от 21 век се отнасяме хуманно и с разбиране към личната им драма, но не и към пропагандата, че сексуалните отклонения са норма.
26
4
 
10
 
! Отговори
loli преди 8 години
Деца обречени на нещастия и психически отклонения ще бъдат тези които смятат да отглеждат. Тука е мястото на хората да им кажат че децата не са домашни любимци и не може когато си в настроение да си осиновяваш, но може би те не правят разлика