Visa Debit – най-новата безконтактна дебитна карта за клиентите на ЦКБ

Съществено предимство на Visa Debit е, че всички плащания с нея са без такси
Спонсорирано съдържание | 4 мар 2015 13:24, Екип на Dnes.bg
Visa Debit – най-новата безконтактна дебитна карта за клиентите на ЦКБ
Снимка: ЦКБ

„Централна Кооперативна Банка” (ЦКБ) е една от първите банки в България, които започнаха издаването на безконтактни карти още през 2013 г.  ЦКБ обяви, че разширява портфолиото си от безконтактни карти с нов продукт – Visa Debit.

Visa Debit е дебитна карта от по-висок клас в сравнение с масово разпространените до момента карти Visa Electron. Съществено предимство на картата Visa Debit е, че всички плащания с нея са без такси. В допълнение на това притежателите на карта Visa Debit от ЦКБ имат възможност да се възползват от големи отстъпки при търговските партньори, участващи в програмата CCB Bonus на ЦКБ.

Картата Visa Debit е снабдена с технология за безконтактни плащания, която позволява трансакцията да се извърши изключително бързо и лесно – само чрез доближаване на картата до ПОС устройството. С тази карта могат да се извършват стандартните трансакции на банкомати и ПОС терминали, както и трансакции в интернет, но също така и бързи, сигурни и удобни безконтактни плащания при търговци.

Безконтактните плащания за стоки и услуги до 25 лв. са изключително бързи, само с едно приближаване на картата до ПОС терминала без въвеждане на ПИН код. За покупки над тази сума картодържателите въвеждат ПИН код, но плащанията също са бързи и удобни. Със стартирането на новата карта ЦКБ вече предлага на своите клиенти пълна гама от безконтактни дебитни и кредитни карти от двата бранда – Visa и MasterCard.

Visa Debit е с по-широко приложение в сравнение с картите Visa Electron. Новата карта може свободно да се използва при всички търговци, които приемат плащания с кредитни карти Visa, с нея могат да се правят резервации за хотели, екскурзии, както и да се извършват други плащания.

Новата карта Visa Debit от ЦКБ може свободно да се ползва за плащания в интернет на всички сайтове, приемащи карти Visa, както и при всички останали търговци, които акцептират кредитни карти от този бранд. Услугата на ЦКБ E-Secure осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в интернет с Visa Debit, благодарение на технологията Verified by Visa. Чрез тази услуга клиентите използват допълнителна парола, която им осигурява допълнителна защита и остава скрита за търговците.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации