Новият iPhone 6s вече е в Технополис

Най-нетърпеливите почитатели на маркaта ще имат възможността първи да видят, пробват и купят
7 окт 2015 16:47, Златко Желев
Новият iPhone 6s вече е в Технополис

На 8-и срещу 9-и октомври, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в мол Paradise ще отвори врати специално за премиерата на новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus, като България, заедно с още 40 държави е част от основната вълна при пускането на новите модели на пазара.

Най-нетърпеливите почитатели на маркaта ще имат възможността първи да видят, пробват и купят дългоочакваните продукти.

Технополис е избран от Apple за партньор в лансирането на новия модел смартфон в България и ще бъде сред първите, които ще покажат на клиентите си новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus още в първите минути на премиерата.

На 9-и октомври сутринта новите модели на Apple ще могат да бъдат закупени и в останалите хипермаркети от веригата.

iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще се предлагат в 4-ри основни цвята. Към съществуващата цветова гама е добавен и новия цвят - розово златно.

Устройствата притежават 3D Touch функция, която позволява по-бързо и по-лесно взаймодействие със съдържанието. Камерата е по-добра отвсякога, а с A9 чип с 64-битова архитектура от десктоп клас новият iPhone работи още по-бързо и гладко.

Авангардната 12-мегапикселова iSight камера вече включва Live Photos. Тази функция позволява да се улови кадър, заедно с моментите преди и след него. Дизайнът е още по-изпипан и удивителен - истинско удоволствие за потребителя.


Още по темата: iPhoneApple
Още от
Спонсорирано съдържание