Fibank дари компютърна техника на НЦТХ

Инициативата бе подкрепена от редица известни личности
Спонсорирано съдържание | 28 фев 2017 13:11, Мария Захариева
Fibank дари компютърна техника на НЦТХ

Fibank (Първа инвестиционна банка) направи дарение на компютърна техника за нуждите на "Националния център по трансфузионна хематология" (НЦТХ).

През миналата година "Националният център по трансфузионна хематология" (НЦТХ), съвместно с Fibank и Българската национална телевизия (БНТ), стартираха кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.

Целта на кампанията бе да подпомогне дейността на НЦТХ и да популяризира акта на доброволно кръводаряване, който е жизненоважен за спасяването на хиляди човешки животи в България.

Инициативата бе подкрепена и от редица известни личности, сред които Радослав Янков, Сани Жекова, Христо Мутафчиев, Митко Кърнев, Ути Бъчваров, Любо Киров, Аделина Радева и Спас Кьосев.

"Изключително сме признателни на Първа инвестиционна банка за помощта и съдействието, които ни оказва", заяви д-р Николай Андреев, директор на НЦТХ.

Ивайло Александров, директор "Корпоративни комуникации" на Fibank сподели възхищението си от всекидневната работа и отдаденост на служителите от Националния център по трансфузионна хематология, които полагат неимоверни усилия за спасяването на човешки живот в България.

Всеки желаещ може да помогне на НЦТХ, като дари кръв в център по трансфузионна хематология: http://ncth.bg/contacts
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации