Добрият жилищен кредит – ясен отначало, предвидим до край

Поставете стабилна основа на вашия проект за нов дом
Спонсорирано съдържание | Обновена: 29 май 2020 17:03 | 29 май 2020 16:56, Анисия Иванова
Добрият жилищен кредит – ясен отначало, предвидим до край
Снимка: Pixabay

Да правим планове е важна част от удоволствието, съпътстващо всяко ново начинание, независимо дали говорим за пътешествие, среща с приятели, подмяна на пролетния гардероб или покупка на нов дом. А обикновено с мащаба на проекта нараства и вълнението. Създаването на нов дом е може би най-универсалната мечта, която всички преследваме – тази която никога не изпада от личния ни списък, независимо от събитията около нас. Когато сме на прага на нещо голямо е нормално да имаме нужда от съмишленик, от някой, който ще ни помогне и ще насърчи дори най-смелите ни идеи. В такъв момент е важно да знаем, че съществуват възможности, които ни осигуряват спокойствието да правим дългосрочни планове.

Всичко, което ни трябва, е повече сигурност
Всяко начало се нуждае от стабилна основа. Сега наистина можем да придвижим личния си проект „Нов дом“ на следващото ниво, благодарение на най-новото решение за финансиране от Пощенска банка - „Супер жилищен кредит“ с фиксирана лихва за цели 30 години. Реално това означава, че знаем какъв ще бъде размерът на всяка вноска – от първата до последната, като с фиксираната лихва ще бъдем защитени от икономическите колебания на пазара и на лихвените проценти.

Предвидимост в комбинация с гъвкавост и свобода

„Супер жилищен кредит“ е с фиксирана лихва за целия срок на кредита, но отлично може да откликва и на финансовите ни потребности за повече гъвкавост във времето. Сами избираме предпочитания от нас срок на кредита, спрямо възможностите ни:  10, 15, 20, 25 или 30 години. Може да се комбинира с опция „Флекси“ за гъвкаво управление на месечните вноски – можем временно да намалим или увеличим размера им в зависимост от текущите си разходи и финансова ситуация. Също така можем да го използваме за покупка, ремонт, строителство или довършителни дейности по жилище, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит.

По-добро финансово бъдеще
Иновативният „Супер жилищен кредит“ осигурява предвидимост, която ни позволява по-добре да планираме разходите и да управляваме семейния си бюджет за години напред – благодарение на  гарантирания размер на лихвения процент, който няма да се промени чак до 2050 г., ако заявим и усвоим своя кредит сега. До края на месец юли можем да се възползваме и от специални промоционални условия.

Яснота, съдействие и удобство
Можем да се възползваме от качествена професионална консултация и пълно съдействие през целия процес на кандидатстването и последващото обслужване на кредита. В отговор на нагласите на клиентите и предвид най-новите дигитални тенденции, отскоро Пощенска банка предлага и безплатна онлайн консултация за жилищен кредит през мобилнoто приложение EVA Postbank, което може да бъде изтеглено от Google Play или App Store. По този начин можем да получим цялата предварителна информация за жилищен кредит и дори да кандидатстваме за финансиране, без да е необходимо да посещаваме офис на банката.  

Повече информация за „Супер жилищен кредит“ и голямото разнообразие от продукти за  жилищно кредитиране, които Пощенска банка предлага, можем да научим на www.postbank.bg, в специализираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, чрез безплатна видео консултация по Skype или по телефон на кратък номер *7224.
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации