Супер финансово решение за супер летни планове

Пощенска банка дава свобода на плановете ти с потребителски кредит и безлихвен овърдрафт за първата година
Спонсорирано съдържание | 27 юли 2020 16:42, Красимир Ангелов
Супер финансово решение за супер летни планове

Лятото е сезонът на забавленията, хубавите емоции и доброто настроение. И как ще го планираме зависи изцяло от нас. Независимо дали ще изберем разходка в планината, релаксиращ спа уикенд или почивка край морския бряг - всяко малко бягство от града ни е добре дошло, за да ни откъсне от забързаното ежедневие.

Късметлии сме, че страната ни разполага с множество красиви кътчета, които можем да посетим и за щастие разстоянията са такива, че винаги има подходяща дестинация, която е съвсем близо до нас. Защо да не се разходите из Искърското дефиле, да се насладите на гледката от Орлово око или да посрещнете залеза високо горе на Витоша? Да посетите някоя от пещерите у нас също е добра идея. Освен че ще избягате от летните горещини, със сигурност ще останете очаровани от пещерата Проходна, известна още като "Очите на Бога", Ягодинската пещера, Дяволското гърло, където се намира и най-високият подземен водопад на Балканите, или пък Магурата, впечатляваща посетителите с рисунки, разказващи тайните на древното изкуство.

Възможностите да направим уикенда или дългоочакваната почивка през лятото прекрасни и незабравими са толкова много. Някои от нас, които обичат ранното планиране, вече са нагласили куфарите и лятната отпуска е разчертана до последния детайл. Но лятото е непредсказуемо и точно като него понякога е непредсказуемо и нашето ежедневие. Разходите имат навика да изскачат в най-неподходящия момент, но това не означава, че трябва да отложим почивката си заради тях. Време е за промяна у дома, но и за промяна за нас. Вече можем да си позволим всичко от дългия ни списък, отлаган във времето, но и да получим повече с комбинацията от двата кредитни продукта на Пощенска банкапотребителски кредит и овърдрафт. Сега имаме възможността да бъдем гъвкави при управление на семейния ни бюджет и да разполагаме с допълнителни средства по всяко време, когато имаме нужда от тях.

СУПЕР КОМБИАЦИЯ ЗА СУПЕР ЛЕТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Сега към всеки потребителски кредит до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години от Пощенска банка можем да получим и овърдрафт без лихва за 12 месеца при превод на работна заплата – допълнителни средства в размер на до една нетна заплата или до 3 000 лв. По този начин можем да покрием всички наши разходи и да ги възстановим с постъплението на следващата ни заплата по сметката. Това на практика означава, че имаме още една заплата на разположение, от която можем да се възползваме по всяко време, да теглим пари в брой или да заплащаме стоки и услуги на POS терминал. Можем да заявим своя потребителски кредит с  овърдрафт без лихва за една година по телефона или да попълним молба за кандидатстване изцяло онлайн – бързо, лесно и само в няколко стъпки още докато се излежаваме на плажа или си почиваме след преход в планината.

Допълнителна сигурност ни дава и програмата "Защита на плащанията", която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта при непредвидени житейски ситуации, като продължителен болничен или нежелана безработица, както и нашата Супер Сметк@, която ни се отплаща всеки месец. Това е необикновена разплащателна сметка, по която получаваме заплатата си и можем да използваме за всички ежедневни електронни трансакции: да теглим пари в брой от банкомат с дебитна карта, да плащаме без такса в търговски обекти, да пазаруваме удобно онлайн с дебитна карта, да правим парични преводи и плащаме битовите си сметки през нашето интернет банкиране e-Postbank или мобилното банкиране m-Postbank на Пощенска банка. Освен това потребителския кредит може да се ползва не само за текущи нужди, но и за обединение на задълженията, което ще позволи да увеличим разполагаемия си доход с до 50%.

ЗАРЕДЕНИ С ОЩЕ ЛЕТНИ ИДЕИ

Ако имаме нужда от идеи за разходка из красивите кътчета на България, можем лесно да открием такива в платформата "Преоткрий България", на която Пощенска банка е партньор. България е богата и на спа дестинации, дори не винаги се налага да пътуваме извън своя град, за да се поглезим в някой спа център. А за по-смелите от нас има летни преживявания като скок с парашут, разходка с балон или парапланер.

Почивка, полет с балон, ремонт на дома, текущи нужди, нов автомобил, покриване на стари заеми – всичко има своето финансово решение с новия потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година на Пощенска банка. Сега можем да се възползваме и от промоционални условия до края на месец юли и да заявим желанието си за финансиране във всеки един клон на Пощенска банка, по телефона, изцяло онлайн и чрез мобилната апликация EVA Postbank.


Спонсорирани публикации