Теленор стартира продажбата на Samsung Galaxy A52 и Samsung Galaxy A72

Удобство е и безплатната доставка в рамките на България
Спонсорирано съдържание | 23 мар 2021 11:55, Анисия Иванова
Теленор стартира продажбата на Samsung Galaxy A52 и Samsung Galaxy A72
Снимка: Теленор

Теленор стартира продажбата на Samsung Galaxy A52 и Samsung Galaxy A72. Двата модела са налични както в магазинната мрежа на оператора, така и онлайн. Samsung Galaxy A52 и Samsung Galaxy A72 се позиционират в средния ценови сегмент и са наследници на хитовите модели Samsung Galaxy А51 и А71.

Samsung Galaxy A52 се отличава с изцяло нов дизайн и е изработен от подсилен поликарбонат, с матов завършек на гърба. Размерът на телефона е 159.9 x 75.1 x 8.4 мм, със суперплавен Инфинити-O дисплей, със скорост на опресняване 90Hz. Процесорът е осемядрен - дo 2.3GHz. Вградената RAM памет е 6 GB, а паметта за съхранение - 128 GB. Samsung Galaxy A52 разполага с общо пет камери - предна 32 MP FF и четворна основна OIS камера с висока резолюция, която осигурява дълбочина на кадрите 5 MP FF и дава възможност за ярки нощни снимки и за видеоклипове, готови за споделяне.

Samsung GalaxyA72 впечатлява с изчистен дизайн и матов завършек, размерите му са165 x 77.4 x 8.4 мм, дисплеят е Инфинити-O FHD+ Super AMOLED, със скорост на опресняване 90Hz. Процесорът му е осемядрен Snapdragon 720G. Вградената RAM памет е 6 GB, с памет за съхранение 128 GB и microSDкарта до 1 TB. Моделът разполага с петкамери – предна камера 32 MP FF и основна четворна камера, включваща Телеобектив с трикратно увеличение.
И двата модела се отличават със сертификат за прахо- и водоустойчивост IP67. Наличните цветове са черен, бял, лилав и син.

Теленор ще предлага двата модела в брой, както и на лизинг за 24 месеца с план Toтал+ 52,99, като месечната вноска за Samsung Galaxy A52 е 18,99 лв. с ДДС, а за Samsung Galaxy A72 – 21,99 лв. с ДДС. Освен най-новите и актуални смарт телефони, Теленор предлага и допълнителни услуги за тях, които осигуряват добавена стойност за клиентите на оператора. Такава е застраховката на устройство - Смартфон протект, която покрива широк спектър от рискове, свързани със здравината и нормалното функциониране на телефона и гарантира защитата му в редица рискови ситуации.

Удобство за клиентите на Теленор е и безплатната доставка в рамките на България на поръчано през онлайн магазина устройство.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.
За повече информацияможете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg


Още от

Спонсорирани публикации