300 безплатни сметки на месец за пенсионери от EasyPay

Компанията стимулира новите клиенти, които започнат да получават пенсията си по EasyPay карта
Спонсорирано съдържание | Обновена: 31 авг 2021 12:06 | 30 авг 2021 15:20, Анисия Иванова
300 безплатни сметки на месец за пенсионери от EasyPay
Снимка: EasyPay

EasyPay ще плати общо 900 сметки на пенсионери, които заявят получаване на пенсията по платежната карта на компанията в периода август - октомври 2021г. Всеки месец компанията ще плаща на лотариен принцип по 1 сметка на 300 пенсионери. Пълните условия са публикувани на www.easypay.bg.

Томболата е продължение на успешната кампания от миналата година, в която EasyPay раздаде 10 двойни пенсии на същия принцип. Оттогава все повече пенсионери се възползват от възможността да получават дохода си по платежната карта, която няма такси за издаване и поддръжка, сметката към нея също е безплатна.    
Компанията има договор с НОИ и прехвърлянето на пенсията става само с подаване на заявление на каса на EasyPay. Клиентите могат и сами да направят прехвърлянето, след като получат номер на сметка в EasyPay и го предоставят в НОИ.

Движенията по сметката могат да се следят чрез услугата EasyPay карта във Viber. В приложението клиентите могат да играят ежедневно и за допълнителни награди с Колелото на печалбите. Право на завъртане получават след всеки получен превод, теглене на банкомат или плащане на ПОС терминал.

Справки могат да се правят и в касите на EasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на ePay.bg.
 


Още по темата: EasyPay
Още от

Спонсорирани публикации