Горещи условия за нов дом

Само през октомври от Пощенска банка
Спонсорирано съдържание | Обновена: 5 окт 2021 13:22 | 5 окт 2021 13:19, Анисия Иванова
Горещи условия за нов дом
Снимка: Пощенска банка

Най-добрият момент за покупка на жилище вероятно е различен за всеки човек. За повечето хора точното време е сега или „възможно най-скоро“. Просто защото си струва всеки ден да се прибираш в твой собствен дом, създаден с любов и внимание към детайла.

Специалистите по недвижими имоти ще те посъветват да се съобразиш със спецификите на всеки сезон за покупко-продажба на недвижими имоти в твоя град. Здравият разум ще ти подскаже да не жертваш лятната отпуска за това, а да действаш есента, за да можеш да се преместиш, преди да е дошла зимата. Ако четеш тази статия, ще разбереш, че октомври е отлично време да финансираш покупката на така мечтаното собствено жилище.

Октомври: горещо с превалявания на атрактивни условия за жилищни кредити

Само през октомври можеш да заявиш жилищен кредит с отлични условияот Пощенска банка. Ако кандидатстваш за жилищен кредит от 1-ви до 31-ви октомври 2021 г., можеш да спестиш до 1200 лв. от първоначалните разходи, свързани с кредита, като получиш възстановяване на разходите за учредяване на ипотека в размер до 1000 лв. и още следните атрактивни условия – банката те освобождава от такса за оценка на кредитоспособността при нов жилищен кредит, както и от такса за документален анализ на обезпечението или за оценка на обезпечението при рефинансиране на твои съществуващи задължения. От тези горещи условия можеш да се възползваш при покупка на жилище или рефинансиране на съществуващи задължения. Кредитът може да е в размер до 500 000 лв. със срок до 35 г., променлив лихвен процент и погасяване на равни или намаляващи месечни вноски.

Да вземеш жилищен кредит никога не е било по-лесно и удобно

Съвършеното клиентско изживяване е приоритет на Пощенска банка. В специализираната мрежа от близо 30 центъра за жилищно кредитиране в цялата страна, както и във всеки офис на Пощенска банка, ще получиш професионална консултация за ипотечните продукти и процеса на кандидатстване, персонално изготвена оферта и гъвкаво решение, съобразено с твоите нужди. Ако предпочиташ да действаш онлайн, си добре дошъл в Онлайн центъра за жилищно кредитиране. Консултирай се с експертите от онлайн центъра чрез видео връзка в удобно за теб време през целия процес по кандидатстване. Можеш да получиш индивидуалната си оферта, становище за предварително одобрение на кредита, да назначиш пазарна оценка на имота и разменяш всички необходими документи изцяло онлайн, от удобството на дома, офиса, по време на оглед на имот. Ако си клиент на Пощенска банка, можеш да заявиш лесно и удобно жилищен кредит през нейния сайт.

Освен горещи условия получаваш и стабилен партньор

Изборът на банкова институция е изключително важен. Тя ще ти партнира дълги години и е важно да ѝ имаш доверие. Освен че е сред най-големите банки в България, Пощенска банка ще те спечели със своите гъвкави и достъпни финансови решения, индивидуално експертно консултиране и многогодишен опит в жилищното финансиране.

 


Още от

Спонсорирани публикации