Приветствай пролетта в свой собствен дом

Пощенска банка ти предоставя специални условия с предложението си за жилищен кредит
Спонсорирано съдържание | 23 мар 2023 12:43, Александър Попов
Приветствай пролетта в свой собствен дом

Пролетта е време за ново начало и свеж старт на всички твои стремежи и мечти, които си отложил през зимния период. Сезонът, известен със своята силна символика, дава път на новата енергия, с която да осъществиш проектите си сега с минимални усилия. Пролетта е и точното време, в което да започнеш на чисто и да реализираш всички онези планове, свързани с бъдещото ти жилище.

ОЧАРОВАНИЕТО НА ПРОЛЕТТА

Новият сезон често те мотивира с идеи как да създадеш онези светли и свежи пространства, които да пренесат истинската пролет вкъщи. Колкото и да обичаш уюта, който зимата ти носи, красотата на разлистващата се природа навън увеличава желанието ти да направиш своя дом още по-пъстър и цветен и да внесеш приятната външна атмосфера в него. Всички модни тенденции през 2023 г. в тази област са свързани с постигането на идеалния баланс между комфорт и най-модерните технологични решения. Минимализмът в интериора и връзката му с природата остават водещи трендове и през настоящата година, а палитрата от цветове залага на земните нюанси и топлите тонове като вдъхновение. А ако все още не притежаваш собствено жилище, то сега е точното време да предприемеш тази важна стъпка.

СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА СПЕЦИАЛНИ МЕЧТИ

Замисляш се за нов по-просторен апартамент, къща в покрайнините на града, или ново жилище в морски комплекс, за да уредиш съвършената почивка за теб и твоето семейство? С новия сезон Пощенска банка ти предоставя отлично финансово решение, което да ти помогне в  сбъдването на мечтата ти за собствен дом - жилищен кредит със специални условия. С максимален размер до 700 000 лева, срок на изплащане до 35 години, опция за финансиране до 85% от пазарната оценка на имота и промоционалното предложение, с което в периода до края на месец април ще можеш да спестиш от първоначалните разходи, свързани с финансирането на новия ти дом, като се възползваш от възстановяване на разходите за учредяване на ипотека в размер до 500 лв. Условието важи за жилищни кредити, в лева, заявени в периода от 21.03 до 30.04.2023 г., при последвало одобрение и подадени документи за усвояване на кредита до 30.06.2023 г. В допълнение, в периода на кампанията, можеш да ползваш и още отстъпки – без такси за оценка на кредитоспособността, за документален анализ на обезпечението и за оценка на обезпечението, при покриване на други съществуващи задължения. А ако към момента на кандидатстване за жилищен кредит, в периода на кампанията, не ползваш друг продукт в банката, можеш да се възползваш и от допълнителна преференция - още до 300 лева допълнително възстановяване на разходите за учредяване на ипотека, но не повече от общо 800 лв.

БЪРЗО, ЛЕСНО И УДОБНО

Пощенска банка ще те спечели със своите гъвкави и достъпни финансови решения, индивидуално консултиране и многогодишен опит в жилищното кредитиране. Банковата институция разполага с богато портфолио от иновативни банкови продукти и услуги, които ще гарантират максималното ти удовлетворение при управлението на личните ти финанси. Заедно с атрактивните промоционални условия по предложението си за жилищен кредит, Пощенска банка ти дава възможност за дистанционно кандидатстване и получаване на предварително одобрение чрез Онлайн центъра за жилищно кредитиране. Получаваш видео консултация в удобно за теб време и разменяш всички необходими документи изцяло в дигитална среда. Експертите на банката са винаги насреща, за да отговорят на въпросите ти и в специализираната мрежа от Центровете за жилищно кредитиране на институцията, ако предпочиташ личния контакт с експерт.

Повече информация за условията на промоционалната кампания за жилищни кредити, както и за пълната гама от финансови решения на Пощенска банка, може да бъде открита на www.postbank.bg, в широката клонова мрежа на банката в страната или на номер *7224.


Още по темата: Пощенска банка
Още от

Спонсорирани публикации