Шиниъд О'Конър отново заряза мъжа си

Този път медиите са виновни
13 яну 2012 15:10,
5
Шиниъд О'Конър отново заряза мъжа си
Снимка: Булфото

Някогашната бунтарка и пример за много млади хора - Шиниъд О'Конър, затъва все повече в блатото на посредствеността.

От месец насам тя е главна героиня в сапунен сериал, който проследява брака й с Бари Хейдж. Двамата се ожениха в началото на декември, но всичко продължи точно 16 дни - до коледните празници. После пак се събраха, мина се през опити за самоубийство на певицата и сега - разделят се отново, за втори път.

Този път Шиниъд О'Конър обвини за проблемите в тяхната връзка ирландските медии. "Връзката му с мен стана нещо много лошо за живота му. След като сключихме брак, аз се разболях много, заради това, което причиняваха на съпруга ми и не можех да се справя. Депресирах се. Поведението специално на един вестник нанесе много сериозни щети на съпруга ми и на мен лично и направи брака несъстоятелен, така че сега той приключи и се надявам медиите да бъдат любезни да оставят бедния човек на мира, така че да продължи живота си."

Певицата също щяла да продължи напред, но в бъдеще смята да не се влюбва отново, за да не докарва неприятности и на други мъже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Шиниъд О Конър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Не забравяйте какво стана с нашата Кеми Тодороу на "запад". Нищо. А беше млада, хубава, много интересна и пееше добре. Колкото и нашите актриси и величия се реализираха в САЩ.Там системата е желязна - не се ли влезе здраво в схемата и не се ли играе по свирката - свършваш зле.Явно Шинейд е била звезда за еднократна употреба, а колко хубаво изпя.... песента на Принс.
3
0
 
1
 
! Отговори
hah преди 12 години
Олеелеее...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас! Поредната готина звезда която затъна в блатото на депресията. Какво им става на тия хора, бе? :-(( Уж имат всичко, талант, слава, пари, а пък не са щастливи.
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ни занимавате с тази мазна, тази гнусна и противна ***???