Остава празнуват рожден ден с концерт на 4 септември

Събитието ще бъде в Борисовата градина в столицата
28 авг 2014 09:00, Александър Попов
4
Остава празнуват рожден ден с концерт на 4 септември
Снимка: Булфото

Група Остава ще празнува своя 22-ри рожден ден с традиционен голям концерт в края на лятото. Събитието ще се състои на 4 септември на откритата сцена в Маймунарника, Борисова градина.

Предстои да бъдат обявени и специалните гости за празника.

Вече трета година музикантите от групата отбелязват годишнината си с голямо шоу.

Остава е сформирана от Георги Георгиев (китара, вокали), Боян Петков (бас-китара) и първия им барабанист - Драгомир Димитров през 1992 година в Техническия университет в Габрово под името "Добре дошли в Остава".
 
По-късно към тях се присъединяват Свилен Ноев и Даниел Петров. В първите години бандата репетира в Казанлък, след това, заедно с Блуба Лу и Уикеда създават лейбъла "Жълта музика" и се преместват в София. Осем години след началото - през 2000 година излиза първият им албум "Пинг понг".
 
Билети за концерта на 4 септември вече се разпространяват в мрежата на Eventim на цени от 8 лева на предварителна продажба и 10 лева на самата дата и място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Мисакачи НакураТи си сбъркан. Тия в нормална държава щяха да имат милионни тиражи. Айде слушай си чалгата и не се изказвай за неща, които не разбираш.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са чак толкова безизвестни, че да не съм ги чувал, но предпочитам да плюя по Джъстин Бийбър или да местя на Ким Кардашиян!