Контрол забиват на Hills of Rock

Пускат специална къмпинг зона и еднодневни билети за фестивала
1
Контрол забиват на Hills of Rock
Снимка: Hills of Rock

Малко повече от 20 дни ни делят от първото издание на Hills of Rock, но списъкът с групи продължава да расте. Към фестивала се присъединяват италианската хеви метъл група Arsea, както и българските Контрол, PIF, Ревю и Медикус, които ще празнуват своите 30 години на сцена в рамките на Hills of Rock 2017.

Точната програма по дни, сцени и часове се очаква да бъде обявена на 12 юни.

Пловдив се подготвя активно да посрещне хилядите посетители, които се очаква да пристигнат за първото издание на фестивала, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Хотелите са почти изцяло резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна организаторите да създадат специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени.

До тази зона ще имат достъп всички закупили специалните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лева на човек. Зоната ще предлага най-необходимите удобства за добра фестивална почивка между двата дни, а именно - отделен пропусквателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни. Къмпинг билетите ще важат само със закупен фестивален билет за 2 дни.

Следващата седмица ще бъде обявен и пълният график за фестивала по дни, сцени и часове, а от понеделник (12 юни) ще влязат в продажба и еднодневните билети за 30 юни и 1 юли. Първите 100 броя за всеки от дните ще бъде на промо цена от 60 лева, а следващата категория ще е на цена от 70 лева за ден.

Билети за двата дни на фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Ето и обявените до момента групи за феста - Evanescene, Three Days Grace, Guano Apes, Epica, Raveneye, Imminence, Existance, Basska, Folk & Roll, Conquering Lion, Shazalakazoo, Arsea, Контрол, Ревю, Медикус, PIF, Sevi, Siluet, Krossfire, Dream Skiller, Paraplanner, Bloodrush, Hayes & Y, Plastic Bo, Lieveil, Мерудия и Уикеда.


1
Още по темата: контролHills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 3 години
cunt roll