Шведите убедени: Навални е отровен с "Новичок"

Състоянието му се е подобрило
16 сеп 2020 18:27, Петя Славова
104
Шведите убедени: Навални е отровен с "Новичок"
Снимка: БГНЕС

Оус Скот, служител на Шведския изследователски институт за отбрана (FOI), който е изследвал пробите на Алексей Навални твърди, че резултатите от тестовете показват отравяне с невротоксин от групата вещества "Новичок", предаде "Дарик", позовавайки се на ТАСС.

Още по темата

Изданието "Шпигел" отбелязва, че Германия е изпратила проба от кръвта на Навални до отдел на института, разположен в град Умео, след като лаборатория на Бундесвера е открила отрова в тялото му.

"Можем недвусмислено да потвърдим, че пробите на г-н Навални са съдържали невротоксин от групата „Новичок”. Те са изключително токсични. Една капка може да убие човек", каза Скот пред "Шпигел". Скот ръководи отдела по химични, биологични и радиоактивни вещества в института.

Изданието отбелязва, че Скот не е предоставил "по-подробна информация за версията на "Новичок", открита в кръвта на Навални".

На 7 септември берлинската клиника Charite съобщи, че състоянието на Навални се е подобрило, той е изваден от кома и изключен от вентилатора. Навални вече публикува първата си снимка, след като излезе от кома, и каза, че вече диша сам.


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен
"То цял свят е убеден, че е отровен, само Русия не е."

1. Приемаме че Идеални е отровен
2. Гениални е отровен с Новичок - ЛЪЖА - Новичок е БОВ - МАСОВА ОТРОВА

Всички БОВ са ПРОЕКТИРАНИ да генерират при изпарение колкото се може повече отровни вещества за МИНИМАЛНО време дори и при ЛОШИ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ за да УБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА.

Единственото изключение е ИПРИТ(но това е ОБЩО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО) и се ползва за "преграда" пред военните и остава на терен до 2 седмици
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боби и аз исках да разстрелят политбюро преди 30 години.......
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
боби, в блатная не ги вкарват в затвора....а просто ги бутат от прозорците.....различни нрави.
44
8
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен
"Никоя друга страна не е убила повече от собствените си граждани отМосковията"

ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ

Ето ти пример УМНИКО - Вкаран в затвора по измислено или случайно обвинение. След това в затвора някой го убива преди да успеят да го оневинят! Това е ОТГОВОРНОСТ НА СТРАНАТА НАЛИ?
Я се запитай в кои страни колко затворници има и каква смъртност има?

Или говориш само за Политически Убийства? Тръмп призна че е искал да заповяда да убият Асад а генералите едва са го спрели!
43
1
 
2
 
! Отговори
Do 37 преди 1 месец
Мончо-руско региона ти иска да е далеч от Москва, само да не ти излезе пяна от устата пак? Знаеш ли къде не правят наука, не в БАН, а в руско региона ти, с долноселски руски акцент.
42
7
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
До Патриот...... някви американофилчета верват на тази плоска пропаганда с....
Руски патриоте, "американофилчета" няма. Когато видиш де били да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофилчета. Засега има единствено русофилчета.

И за всички нормални хора по света Русия отново е Империята на злото!
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
еЛи_Савета от пасольството какво мисли.......или не може?
40
6
 
4
 
! Отговори
Зъл и бесен преди 1 месец
Мъърло, едно заглавие не можеш да напишеш! Този Скот шведите ли е? Просто некадърие или изпълнение на политическа поръчка?
Една капка "новичок" убива човек, а за да останат живи Скрипал и Нахални, колко са им дали? Къде е Скрипал? Защо са живи и двамата?
39
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Навалний беше тровен с новичок щеше да умре сто процента гарантирано. Медиците в Омск не намериха никакви отрови в кръвта на Навалний, а му направиха над 60 биоанализа на кръвта. Явно, става дума за менте меркелчок, което се появи чак на немска територия. Това, че Навалний оживя опровергава всякакви версии за новичок
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никоя друга страна не е убила повече от собствените си граждани отМосковията!
37
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виждам сериозни санкции за госУдарството.
36
9
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 1 месец
само някви американофилчета верват на тази плоска пропаганда с новичока!Същия фарс като залива Тонкин ,оръжията на Садам ,Химическите на Асад и лохненското чудовище!
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откакто се разпадна недоразумението сСсР то мухоморката на блатная изветрява!!!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А шведките,шведките в какво са убедени?
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Можем недвусмислено да потвърдим, че пробите на г-н Навални са съдържали невротоксин от групата „Новичок”. Те са изключително токсични. Една капка може да убие човек.
***, тоя Навални не човек а киборг. Една капка от кръвта му може да убие човек. А той не само че не умира ами и се хили на снимката.
32
3
 
4
 
! Отговори
Истина и правда преди 1 месец
Опитът за убийство е криминално престъпление както и заплахата поръчителството извършителство укривателството за убийство и самото убийство така че всички замесени са виновни и пред закона и пред Бога така че ще бъдат съдени от Него дори и да успеят да отрекат с измама укрият, отрекат, оправдаят противозаконно или дори узаконят с баззаконни закони както правят всички корумпирани дикторски режими властващи над свързания и дори подчинен на тях съд, който ако оправдае убийците решенията са нищожни
31
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То цял свят е убеден, че е отровен, само Русия не е.
И нашите русофили.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не било Новичок, Навални играл казачок и изпаднал в кома.
29
3
 
5
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 месец
И българите сме убедени. Новичока е силата на Русия.
28
0
 
7
 
! Отговори
Майна преди 1 месец
Невротоксично е, но не е Новичок.