Путин лично бил пратил Навали на лечение в Германия

Ако Москва искала да бъде отровен, нямало да го пусне в чужбина
41
Путин лично бил пратил Навали на лечение в Германия
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обяви днес, че лично е възложил на прокуратурата да разреши Алексей Навални да замине на лечение в Германия, предаде БТА като цитира ТАСС.

Още по темата


Пред дискусионния клуб "Валдай" Путин обясни, че ако руското правителство е искало Навални да бъде отровен, е нямало да го пусне в чужбина.

Ако властите наистина са искали да го отровят, едва ли биха го пратили на лечение в Германия, каза той.

По думите на президента, когато съпругата на Навални, когото той нарече "този гражданин", се е обърнала към него, той веднага е възложил на прокуратурата да провери дали Навални може да напуска страната, имайки предвид, че за него е имало ограничения да напуска страната заради съдебно следствие.

"Но аз все пак помолих Главната прокуратура да разреши и той замина", добави Путин.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Ще Навали доста преди 3 години
Хмм
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той Путин ще си признае без бой и за "чая", както си призна за "зелените човечета" в Крим.
26
8
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Логично е, неграмотните *** да верват на измекярите от пастьор...То и те като немците чакат някой да им даде 5 лева, за да свидетелстват, че майките им са ...
25
0
 
0
 
! Отговори
Диабло преди 3 години
ЧИ КЪ .!.
24
3
 
8
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Гузен негонен бяга :)Ние да не сме с акъл на марьошки ве милиционер изкукал?
23
6
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 31Ако немските лаборатории са на измекярите от пастьор - да, не стават за нищо неграмотни ***!
22
5
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Ограниченият *** чебурашка да пише в немски сайтове срещу правителството на меркел, да види какво ще му се случе...Понеже е любопитен де.ПП. Със сигурност русия е по-свободна от немско.
21
8
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
До Анонимен...... Още не могат да озкарат проби със международен лабораторен статут за да им се потвърди..... Искаш да кажеш, че германските лаборатории не стават за нищо, така ли русофилче?
20
1
 
10
 
! Отговори
Отново и Отново преди 3 години
Пуканки за прростолюдието.....
19
13
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Какво щеше да се случи ако руски аналог на Отровното трио обявеше дата за "Велика Октомврийска революция" с искане на оставката на Путин?П. С. След малко червените *** ще започнат работа, моля да отговорят на въпросите ми.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"чебурашка" е актуална, женска, връхна дреха за зимата.
17
9
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Какво ще се случи ако в Русия някой създаде НПО "Национално движение Американофили"?
16
6
 
5
 
! Отговори
хейт да има преди 3 години
Не знам, ама някак си ако един човек през два месеца го вкарвам в затвора, някак си ще ми е по-евтинко да го самоубия зад решетките в някое затънтено място, което го няма даже на гугъл мапс. Ама нищо де, не са го доотровили...Нека се лее хейта, вместо да се запитаме защо нас ни управляват тези *** вече 30 години и ние си мислим че сме в демокрация. Или годините са повече от 70.......
15
11
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Какво ще се случи с авторите на обиди срещу Путин е руският главен прокурор в руски сайтове?
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Управлявате 11 години, но все някой друг ви е виновен. Некадърно сте и прозира от всякъде, а след няколко дни ще се види, че парите дадени от Европа за борба с Ковид се раздават от джипката за купуване на гласове. Болници събират пари с смс. И за това ли е виновен Радев? Калинки на всяка позиция и гафове всеки ден. На улицата с маска в дискотеката без.
13
9
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен Алкохолик..... обвиненията на Каскета издишат и едни 300 милиона са освободени от съда..... Известно е, че голяма част от съдиите са на страната на фигуранта. А той отдавна взе страната на Божков като каза :"Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители ".
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Чеборашке ами каквото се случи в Германия, Испания и Франция. Демократи и комунисти разлика има само в кухата ти тролска глава. Заработи ли стотинките от тиквата днес? За това ли ви вдигнаха заплатите с 30 процента. *** чиновници
11
10
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Какво щеше да се случи ако руски аналог на Отровното трио искаше оставката на Путин, блокираш с палаткови лагери Червения площад и основни московски булеварди, замеряше историческите сгради с домати, яйца, свински уши и други продукти и обавеше офисите на "Единна Русия" за легитимна цел?
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Чеборашке колко е престъпник се вижда. Нещо обвиненията на Каскета издишат и едни 300 милиона са освободени от съда. Ще стане така, че заради тъпия каскет ще плащаме милиони неустойко защото шиши искаше да заграби още един бизнес
9
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Пак ли тоя Навални?! Клан недоклан, дран недодран?! Тровен с най-ужасната отрова от която всичко живо около него трябваше да се е здрависало със Свети Петър и нищо!Сигурно нещо пак се мъти около Северен поток-2! Или кой знае какво друго?!