Русия премина 25 000 нови случая на COVID-19 на ден

За последното денонощие в страната са починали 361 души
23 ное 2020 12:28, Красимир Ангелов
53
Русия премина 25 000 нови случая на COVID-19 на ден
Снимка: БГНЕС

Русия обяви поредното рекордно увеличаване на новите случаи с коронавирус за денонощие - 25 173, включително 6 866 в Москва, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Предишният максимум на новозаразените на денонощна база - 24 822 човека - бе регистриран в събота, 21 ноември, припомня БТА.

Според съобщението на федералния оперативен щаб за борба със заразата през последните 24 часа в страната са починали 361 човека с диагноза COVID-19.

Общият брой на случаите с коронавирус от началото на епидемията в Русия вече възлиза на 2 114 502, а на починалите - 36 540. Относителната смъртност от заболяването остава на ниво 1,73 на сто.

Броят на възстановилите се от заразата в Русия се е увеличил спрямо вчера с 16 002 и е достигнал 1 612 445.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руската ваксина - мито, легенди и блянове.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тц Русия губи надпреварата!Америка мина 180 000 на ден!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиЯвно и медицината по-добре я разбраш от лекарите (както с всичко друго, разбира се).Не, че това което сега изръси проеня това, което казах, просто поредните празни словоизлияния.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42"Руската ваксина ще излезе по късно на пазара заради дискриминация и лансиране на англосаксонски интереси, нали сега е модерно да сме под английско американски ботуш "доброволно""Няма такова нещо: никой не ги спира да я пускат на пазари които не са "западни".
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Не лъжат - просто тогава нямаше тестове(вкл за мъртъвци) както и Спин - Ковид директно не убива - усложненията го правят"Не е вярно. Те парадираха с това, че имат тестове. Другото, когато имаш необясними гнезда на остра двустранна пневмония сред десетки хиляди, и знаеш, че има КОВИД не се правиш на ущипан. Факта, че спряха информацията за приетите в болниците им критични случаи е КРАСНОРЕЧИВ, тъй че точно си лъжеха.
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са *** бе, тях сталин ги тепаше като xлебаpки по 2-3 милиона на месец и пак не успя ги утрепа. На всичко отгоре за над 50 години тотоалитарно газене, голяма част от тях се научиха да ядът камъни, така че издръжката на едно отдление болни излиза по количка чакъл на ден. Ще го преживеят.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руската ваксина ще излезе по късно на пазара заради дискриминация и лансиране на англосаксонски интереси, нали сега е модерно да сме под английско американски ботуш "доброволно" Pfizer ваксина трябва да се държи на -- 80 % Познавайки българската здравеНеопазваща система трудно ще е да се гарантира. Astra Zeneca ваксина давала 70 % резултат. Трябвало да поставят две инжекции за да е сигурно съответно и цената е двойна. Модерна ваксина също се нуждае от две дози което значи двойна цена
32
2
 
3
 
! Отговори
академик дедоТашунко преди 3 години
Това е същото, ако при нас има 1000 болни на ден. Руснаците са 25 пъти повече от нас. Важното е, че вече си имат ваксина.
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиРуснаците лъжат с цифрите. Дори статистик от техния собствен държавен статистически институт каза, че имат едни "излишни" 160 хиляди мъртъвци, които до края на годината ще станат приблизително 200 хиляди. Такава смъртност е консистентна с липсващите данни от пролетта, когато съобщаваха за рекордно ниски нива на смъртността сравнимо дори със страни като Германия.
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиБоби, ваксините на Пфайзер и Модерна също са двукомпонентни, а и реално ти потвърждаваш това, което той казва. Руснаците се тупаха в гърдите, а тяхната ваксина ще излезе на пазара със сигурност след тези на Пфайзер, Модерна, а вероятно и на АстраЗенека.
29
1
 
6
 
! Отговори
USAфоб преди 3 години
"Новината" сравнява какви резултати?Русия със Русия?Щото на фона на останалия свят - се спрвя доста прилично, за разлика от нас.
28
5
 
3
 
! Отговори
GG преди 3 години
Там положението е тотално извън контрол. Много и неща се крият. Не знам там как хората ще изкарат зимата на тая мизерия и тоя вирус
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Anonymous MaximusВ Русия смъртността е много по-висока. Русия има едни "излишни 160 хиляди души мъртъвци. До края на годината ще станат над 200 000. Това, че руснаците крият, не означава, че ще го правят вечно.Ето, през пролетта се правиха на герои, докато криеха жертвите си. То не бяха БЦЖ ваксини, не бяха демонстративни "помощи" за Италия не бяха приказки за ефективна терапия, а сега са затънали до уши. Пак.
26
1
 
7
 
! Отговори
Anonymous Maximus преди 3 години
Не разбирам наистина каква "новина" се съобщава.В Русия смъртността е 1.72, докато у нас е 2.36 на сто.В САЩ, които уж са най-зле откъм заболяваемост, процента е 2.08.На кого сме тръгнали да се присмиваме?Направени са по-малко от 1 мнл. ваксинации, което на страна с 145 млн. население не е много.Руските ваксини вече се произвеждат в Ю. Корея, от утре и в Турция, до края на месеца се очаква и Унгария да започне. Чакаме Пфайзър.Стига с този Север, Запад, Изток, Юг, а вижте как мрем като кучета.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия на малкия ни пръст не могат да стъпят като смъртност поради Ковид
24
2
 
3
 
! Отговори
Митев преди 3 години
До Сметкаджийски. Ще ти кажа- в България. При руската статистика прибави една нула отзад и ще си на 50% от истината!
23
8
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
След като първа откри ваксина с/у Ковит, раССията се оказа на върха на класцията за заразени от Коронавирус, явно тамошната ваксина бе обявена като първа, но последна ще влезе в обръщение или пък като всяко руско откритие, чака някой западен аналог който да прекопира и към който да се закачи ... !!!
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умножете по пет.
21
9
 
8
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
Затова са виновни руснаците, които за 45 години ни превърнаха в стадо овце!!! Ако Германия беше спечелила ВСВ или бяхме попаднали в западната сфера на влияние, България сега щеше да е държава, доближаваща се до стандарта на Дания, Швеция, Норвегия и т.н.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези 25173 в Русия, са колкото 1190 в България според броя на населението, а 6866 в Москва са колкото 390 в София