Путин: Руските ваксини са най-добрите в света

Два милиона руснаци вече са получили и двете дози
4 мар 2021 22:45, Нели Христова
267
Путин: Руските ваксини са най-добрите в света
Снимка: БГНЕС

Два милиона руснаци вече са получили и двете дози от ваксината срещу COVID-19, а още два милиона - само първата доза, заяви днес президентът Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

"Към днешна дата над два милиона души са получили и двата компонента от ваксината, направени са имунизации. И приблизително още толкова, но по-малко, също над два милиона (души) са получили първата доза", каза той на среща с доброволци от акцията "Ние заедно", предава БТА.

Руският президент подчерта, че ваксинацията е основният начин за борба с пандемията от коронавируса, а производството на ваксини ще се увеличава. Путин нарече руските ваксини срещу COVID-19 "най-добрите в света". "Наистина има с какво да се гордеем, предвид това, че ("Спутник V") и (другите наши) ваксини са най-безопасните и най-ефективните", каза руският президент.

Масовата ваксинация срещу COVID-19 на всички желаещи в страната започна на 18 януари. Руснаците могат да се имунизират безплатно с една от две регистрирани в Русия ваксини - Спутник V и Епиваккорона, отбелязва ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
1
 
2
 
! Отговори
Академик преди 3 години
Най добрата ваксина против всякакви болести и мъки,световно призната, се нарича АК Арсенал и както показва името се прави в едноименния завод,но не в Раша а в България!!Има една дузина от видове и под видове,със сгъваем приклад,с твърд,с къса цев,с нормална цев,с удължена снайперска цев!!Има за ваксиниране на стари и на млади!!Който го ваксинират един път с Калашников 5,не се разболява никога от нищо,за разлика от Спутник5,където може да има рецидиви и рекламации!!А и спутника още не е признат!
213
11
 
6
 
! Отговори
dfdfg преди 3 години
Руснаци, ще горите в ада! Винаги сте искали БГ да е ваша задунайская губерния! Руснаците сте престъпници, избихте хиляди българи след 9 септ 44та, депортирахте таврийските българи и ги избихте, обявихте война на България! Да се затрие семето ви мр-ъсни из-чадия!
212
6
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и адмирации господин Путин ! Русия за пореден път спасява света ! СПУТНИК безспорно са единствените доказани и ефективни ваксини според всички световни експерти ! Вечна признателност към братска Русия !
211
1
 
6
 
! Отговори
хахахааа.... преди 3 години
Гордостта и глупостта ще съсипят България......
210
10
 
5
 
! Отговори
бензиноколнака преди 3 години
че в Русия освен ваксина друго произвежда ли се..ха.ха Никой не купува сделоното в СССР и им седи по складовете. Русия се крепи ва мечтата да продаде някоя руска ваксина да вържат двата края.
209
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излиза че Русия е сложила ваксина едва на 4% от населението. България също е сложила ваксина на около 4% от населението. Излиза че не само в България но и в Русия нямат ваксина.
208
10
 
3
 
! Отговори
До Истината 188 преди 3 години
Джон Маккейн вече гние в ада................той беше една *** и гадна ***, която подпали много войни и много невинни хора умряха заради него!!!
207
13
 
8
 
! Отговори
NB преди 3 години
Руската и китайската ваксина са най-добри.............факт е!!!Най-калпавата ваксина е английската - Астра Зенека!!!Ако искате да умрете от рак................айде давайте с Астра Зенека............боцкайте се с тая отрова!!!
206
9
 
5
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОВ преди 3 години
До туркофилити, тока е руски(от аеца), горивото е руско, влаковете, мотриси те. са руски. Спрете да ползвате руското и са връщате кат тексасцити ф пещерата.
205
9
 
14
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 3 години
До русофилите в дискусията. Огледайте се чада мои около себе си дали използвате нещо в бита си с надпис "произведено в Россия" и ако отговорът е не, тогава идва въпроса, защо да започваш като си боцнеш нещо руско в тялото!От къде тоя кураж?
204
6
 
20
 
! Отговори
Кой си ти бе преди 3 години
Защо се раздухва този проблем? Обяснено беше, че на този етап руските ваксини не са одобрени от ЕС, и когато това стане ще договаряме. Ако някой няма търпение спокойно може да отиде в Русия и да се ваксинира. Да ти дойде до гуша от опорки, само да си търсят теми за атака на властта,като оня професор май по история, то поне да беше по технически или други тежки науки, а то преписвач. Та, Иван Илчев май му викат, същият си позволява в национален ефир да нарича *** хора избрани от милиони. Е
203
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 213Двигателите на КамАЗ са руски!......................................Лъжа! Само 2 модела са с руски двигатели. Всички са с китайски и американски двигатели - Weichai и Cummins.Така наречените електрически автобуси са тролейбуси. С батерия, които има пробег 20км. Да сравняваш Русия и Холандия е смехотворно. Холандците имат приказка: Елате в Холандия и ще видите как ще изглежда светът след десетилетия.И са прави. Същото, но с обрана посока може да се каже за Русия.
202
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като ви прочета размазаните ви отпадни продукти, русофобчета нещастни, и съм щастлив! Как иначе нормалните хора ще разберат къде е същността на въпроса - злобата, тъъпотата и неграмотността на този пасмина! Джудже, ботокс, бункер, гладуващи, роби, прости, ушшанки, ваттенки, крепостни, колхозници....списъкът е дълъг, същността - една! Това трябва да се измете! Ще го изметем!
201
5
 
18
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен 217"Ако се осмелиш да идеш на Копринка, ще видиш весели хора, пеят, пият, ядат и си спомнят как здраво се работили в Коми, по Сибир, на сондажи и инсталации, на зверски студ!"А сега същите тия хора защо ходят на Копринка, вместо да ходят да работят здраво в Коми на зверски студ? Май в ЕС повече им харесва от в Коми, нищо, че се събират да си спомнят за Коми. А дали пък не са толкова радостни заради това, че вече не им се налага да ходят в Коми?
200
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 198Всичко това е така, но плоскочелите, нискочелите, съвсем нечелите ти сложиха вече 9 обърнати пръсчета! Наместо да си ги заврат нейде на топло в този студен ден!Ще добавя, че правят големи приходи от водка и рибни яйца, сушени кета, горбуша, кижуч, белуга и т.н.А американското самолетостроене здраво би закъсало без тези 35% руски титан, без платината, родия, рения и всички редки метали от тази група. Големият Еърбас каца на колесарка, направена в Русия от Ti и Ti-сплави, 3.5 т!
199
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И руските часовници най-бързи.
198
9
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Да, най добрите са, точно както руските телефони, телевизори, коли и самолетоносачи. По добри са само руските блядkи и мaфиoти.
197
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НедоразбралТи никога не разбираш! Ами как да разбереш с IQ=50?Ако се осмелиш да идеш на Копринка, ще видиш весели хора, пеят, пият, ядат и си спомнят как здраво се работили в Коми, по Сибир, на сондажи и инсталации, на зверски студ! А твоите са карали леко, на топло, чекмеджета са ги биели по коремите, бутали са сол в саламурата, мокрели са пипера! И са донасяли за познатите си кой какво говори за др.Тошо!
196
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Напоми ниДвигателите на КамАЗ са руски! Провери! Някои от комплектуващите елементи са внос. Нещо лошо? Да купиш или да се гърбиш да правиш точно такава пружина, която някой предлага? DAF с какви двигатели са, че забравих? Може би и екипите не са от руснаци?Трябва да си пълнен олигочереп, за да отричаш това, което цял свят признава!
195
6
 
3
 
! Отговори
Селски бек преди 3 години
Борисов : новите ни локомотиви са най-добрите в света. По-добре сме от Румъния. Хахаха