Правата на човека, Навални... Какво ще обсъждат Путин и Байдън

Срещата между двамата президенти ще се състои на 16 юни
Обновена: 11 юни 2021 08:51 | 11 юни 2021 08:47, Петя Славова
49
Правата на човека, Навални... Какво ще обсъждат Путин и Байдън
Снимка: БГНЕС

Президентите на Руската федерация и на САЩ ще обсъдят на срещата си в Женева правата на човека, ситуацията около Алексей Навални и американците, арестувани в Руската федерация, заяви на брифинг говорителят на Държавния департамент Нед Прайс.

Още по темата


Срещата между Владимир Путин и Джо Байдън ще се състои в Женева на 16 юни.

"Не се съмнявам, че правата на човека като цяло, както и задържането на редица лица, включително на г-н Навални и, разбира се, незаконно арестуваните американци, които трябва да се върнат при семействата си в САЩ ще бъдат сред темите, обсъждани от двамата президенти в Женева", каза Прайс, цитиран от БГНЕС.

Според него опасенията на САЩ за действията, които Москва предприема, за да заплашва американците и техните партньори и съюзници в света, определено ще бъдат на дневен ред в разговора между президента Байдън и президента Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
БПФ преди 2 години
Да, хубаво ще си поговорят за правата на човекът. Путин ще пита чучулото защо белите американци са подложени на открит расизъм, защо са лишавани от свобода на словото, включително ЗАКОННИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, защо хора, отишли мирно да си търсят гражданските права след нагло фалшифицирани избори, бяха застрелвани като кучета... а в същото време полицаи бяха принуждавани да целуват краката на чepни бандити, защо кметове и губернатори открито подкокоросваха палежи и мародерства....
32
1
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Байдън е тръгнал да се кара на Путин,ама май ще стане друго...Впрочем,Байдън има обичая да си тръгва от такива срещи с подкуп,старо корумпе е той.Само от Китай що пара смъкна.
31
1
 
6
 
! Отговори
МИС преди 2 години
*** ЧЕ ДРЪНКАТ-----НАЙ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ЩЕ ГОВОРЯТ ЗА НАВАЛНИ????????????????
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин ще обсъди правата на човека в САЩ, правата на човека във Франция, правата на човека в Арабския полуостров.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ех Петя, Петя. Кви права на човека кви пет лева. Там като са срещнат, ще си чертаят едни линийки, едни кръгчета на един голям лист хартия (карта на света) и ще си гугукат как да не позволят на Китай да стане свръх сила.
28
2
 
7
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Това, което прави Байдън е доста прозрачно. Първо, на част от американците не им харесва изострянето на отношенията с Русия - тях Байдън трябва да успокои, и затова казва, че не търси конфронтация с Русия. Второ, тези съседи на Русия, които водят откровено антируска политика и нарушават правата на рускоезичното население в тях разчитат на американска подкрепа за да продължават по същият начин. Заради тях Байдън говори за твърд отговор на руските заплахи. А човешките права са задължителна тема.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"няма ли кои да му вкара един патрон в главата"-------------------------------------------------------В така наречения цивилизован свят празните глави са все повече, докато в Русия, нивото на песимизъм сред руските бизнесмени е все по-ниско. Все повече граждани на РФ са доволни от управлението на Путин.
26
1
 
12
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
Кой кого заплашва е трудно да се каже. Дали НАТО трупа оръжия край границата на Русия за да защити някого, или Русия модернизира армията си за да се защити от НАТО. Факт е, че САЩ се отказаха първи от всички договори за ограничаване на въоръженията с изключение на САЛТ-2. И от това светът не става по-сигурно място за живеене.
25
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя путин няма ли кои да му вкара един патрон в главата за глиган от тоя дългите и вече няма да ходи на брифинги.само тормози хората.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Според мен срещата ще протече при следния дневен ред : Здравей, Здрасти, опит за наставления от хамериканеца, най дългия пръст на човешката длан от мечката, всичко 10 мин., след което 10 минути изявления и чао. Пак ще се видим със следващия президент на "свободния свят".
23
1
 
7
 
! Отговори
Права, хъ-хъ преди 2 години
Ще си лафят за подялбата на кокала между групичките ненаситни хищници, на които са само представители. За новия феодализъм, в който ще има свръхбогати и бедняци, а по средата - дупка вместо средна класа, за пропуканата световна финансова система, която ще рухне по-скоро рано, отколкото късно и тогава който могъл - изплувал, другите - задружно на дъното. И ще обсъдят кой какви термоядрени боздугани има, за да си наложи интереса. "Правата" и "демокрацията" са за хапльовците, които четат новини.
22
1
 
10
 
! Отговори
Червонец преди 2 години
До к1----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Поне от 2007 г авансово, а от 2014-15 гг Русия открито заявява, че е един от полюсите в новия пост-тоталитарно-пиндостански свят - тоталитарно-пиндостански свят, утвърден след краха на СССР. Пиндостан отчаяно се държи за все по-мнимата си хегемония и въображаема изключителност, но съвместните усилия на Русия и Китай неминуемо ще му ражкажат играта.
21
2
 
7
 
! Отговори
Между другото преди 2 години
Попитайте Буци за правата на човека в БГ та чак в Перник си направили Концлагер от нов тип за изтезания на неудобни!
20
1
 
6
 
! Отговори
к1 преди 2 години
Как, какво ще обсъждат? Естествено разпределението на сфери на влияние.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера Мишустин денонсира меморандума "Открита суша", сключен между Пиндостан и Русия през 1992 г. Този акт от страна на руското правителство не е добър знак за пиндостанците, арестувани в Руската федерация. Без много приказки Путин показва, че броят на арестуваните пиндостанци ще расте, ако те продължат да щъкат и да шпионират край секретни руски обекти на руска територия.
18
3
 
13
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
И наистина какво ще говорят. Байдън нарече Путин убиец. После се направи на улав, че не го бил казал.И РФ и Китай вече решиха, че няма да се съобразяват със САЩ. Това да обсъдят. Новият дневен ред. Или да започват да се тепат. Другото са просто да се изкажат.
17
4
 
16
 
! Отговори
Словянин преди 2 години
Изтърканата западна плоча: "В Русия били крепостни." А във ФАЩ и всички колонии на Англия, Нидерландия, Испания, Португалия, Франция до средата на 19 в са били РОБИ. И в Русия никога не е имало расизъм, сега във ФАЩ вече расъзмът е черен.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Историята помни как Путин си е тръгвал от срещи - с хлопване на врата.Имаше една такава, май в Талин. Та отива руската делегация за разговори по въпроси на някакво сътрудничество. А естонците започват да говорят колко виновна пред тях е Русия. Е, свърши се с траскане на врата. После в Нюзуик писаха "Who is Mr. Putin?". Не беше още президент.
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навални е на 100км от Москва с включен интернет на маскимална скорост. А можеше да е на 200км от Братск... С толкова права никой друг политзатворник в Русия не се е възползвал.
14
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Сто процента се виждат да си говорят за Навални.