Путин ще отговаря на въпросите на гражданите и през тази година

Започна подготовката за пряка линия
18 май 2022 09:26, Росен Стойчев
88
Путин ще отговаря на въпросите на гражданите и през тази година
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия Владимир Путин ще проведе директен разговор с гражданите на страната и през тази година, съобщи ТАСС.

Събитието е ежегодно. Известно е като пряка линия.

Путин отговаря на въпроси на граждани в директно излъчване от държавната телевизия.

Още по темата
Подготовката за предаването вече е започнала.

Предстои да се обявят датите, в които предаването ще бъде излъчено. Работата по него вече е започнала.

Всички граждани могат свободно да изпращат своите запитвания до държавния глава. След това те се отделят и най-важните от тях получават директен отговор.

Самото излъчване се радва на голям интерес и от международните медии.


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Един от Юг преди 1 месец
Въпросите и отговорите са раздадени вече,така че спокойно таваришЧи!
76
2
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Ха сериозно ли ве ?Тези граждани с конкурс ли ще бъдат избирани или както на Радев ще им дават да наизустят подготвени въпроси.И все пак дали има желаещи или им се възлага партийна повеля.
75
5
 
1
 
! Отговори
Какво следва преди 1 месец
Всяка година в Русия се провежда такъв разговор с Путин, в който той отговаря на живо на въпроси. А съвсем наскоро тук беше публикуван поредният фейк че (по данни на британски разузнавач) Путин бил тежко болен. По производство на фейкове западняците нямат равни на себе си.
74
1
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "До Боби Попитах те кой иракски дипломат са "гръмнали"?" Първо е ИРАНСКИ Дипломат - някакъв тогава Министър на водите иначе бивш военачалник много популярен в Иран(е как няма да е популярен ако е успял да докара вода в сушави райони а изглежда това е направил въпреки шансовете за неуспех)
73
2
 
4
 
! Отговори
Max преди 1 месец
Ако доживее.....
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби Попитах те кой иракски дипломат са "гръмнали"?
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби Тъй като по цял ден висиш по руските форуми, приемам, че просто продължаваш с реториката на Кремъл и се правиш на ударен. Тук става дума за ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ - отстраняване на неудобните с всякакви средства - репертоара на режима на Кремъл в това отношение е НЕИЗЧЕРПАЕМ: от двойници със същите имена до физическото премахване на неудобните много преди да са стигнали до изборите.
70
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "Значи когато гръмнаха Иракския Дипломат"Кой иракски дипломат са гръмнали?" Ти НОВИНИ не четеш ли? ИРАН след това и ракетен удар по САЩ бази в Ирак нанесе. Колко дрона полетели близо до границат свали. И едните и другите мускули показваха... и най-сетне кротнаха.
69
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен ""Избран" е, но след като "кандидатите" са внимателно прочистени от ФСБ (или както си го знаем КейДжиБи)." В РФ за да не се кандидатираш за Губернатор и/или депутат има само едно изискване реално - ДА НЕ СИ ОСЪЖДАН. Ако имаш втори паспорт си има време да се отървеш от него.
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби "Значи когато гръмнаха Иракския Дипломат"Кой иракски дипломат са гръмнали?
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби "Умнико В РФ 50% от парламента е избран ПРОПОРЦИОНАЛНО и 50% МАЖОРИТАРНО." "Избран" е, но след като "кандидатите" са внимателно прочистени от ФСБ (или както си го знаем КейДжиБи). В Русия всички партии са нацистко-комунистически - всички са производни на Кремъл, а там режимът е такъв. Когато КОНТРОЛИРАЩИТЕ броенето на гласове са "пробити" ако ще и по 4 камери да слагат това не променя нищо, а Русия не допуска никакви съществени международни наблюдатели на изборите си.
66
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "Изтеглени са ВСИЧКИ американски части с АКТИВНА военна роля (това, което иракския парламент гласува). Изобщо, освен да бълваш руски опорки друго не си научил." Значи когато гръмнаха Иракския Дипломат Безпилотника на САЩ е нарушил въздушното пространство на ИРАК(активни военни не трябва да има), Долетял е до БАГДАТ(погледни картата колко километри) чакал е Иранците да слезнат от самолета и след това е изпратил бараж от ракети(да ползвани са поече от една).
65
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "Нама нищо общо с бутафорната "демокрация" на Русия" Умнико В РФ 50% от парламента е избран ПРОПОРЦИОНАЛНО и 50% МАЖОРИТАРНО. Има истинска КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. На последнте избори всяка урна беше прозрачна и над нея беше поставена камера предаваща в интернет 24ч в денонощието. Всяка по какъв да е начин компрометирана урна просто се изключи от Вота. ИСКАМ ПРИ НАС МИНИМУМ ТАКИВА ИЗБОРИ а "ИЗБОРИТЕ" В САЩ БЯХА УНИКАЛЕН КАДРИЛ НАТУРАЛЕН - няма друга по-странна избирателна система.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби "Защо са там след като ПАРЛАМЕНТА(Дори според САЩ законно избран) ГЛАСУВА ДА НАПУСНАТ МНОГО МНОГО ОТДАВНА?" НЕ си запознат (както обикновено). ВСИЧКИ войски на САЩ на иракска територия са там законно и след одобрение на иракските власти. Изтеглени са ВСИЧКИ американски части с АКТИВНА военна роля (това, което иракския парламент гласува). Изобщо, освен да бълваш руски опорки друго не си научил. Личи си, че не си прочел ЕДИН сериозен документ за събитията, които обсъждаш.
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби "А питаха ли след ОБЕДИНЕНИЕТО на ФРГ и ГДР дали това е останало вярно обикновените хорица?" Да, питаха ги. За разлика от Русия, Германия е демократична държава: "обикновените хорица" си дават гласа за партиите, които ги представляват на местно или национално равнище. Те излъчват ПРЕДСТАВИТЕЛНИ органи, които вземат решенията. Нама нищо общо с бутафорната "демокрация" на Русия. Приказките ти за това, че само "референдумите" били демокрация показват дълбокото непознаване на материята.
62
4
 
3
 
! Отговори
тя преди 1 месец
На пук на пропагандата човека си е жив и здрав и продължава да ръководи великата държава !
61
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "САЩ е в Германия по покана на Германия и с нейно одобрение." Одобрение на правителството на ФРГ веднага след като е Създадена ФРГ от САЩ,ВБ и Франция и създадено самото правителство... А питаха ли след ОБЕДИНЕНИЕТО на ФРГ и ГДР дали това е останало вярно обикновените хорица? Изобщо обикновените хорица по света такива неща питат ли ги? Къде са референдумите в Швеция и Финландия за постъпване в НАТО, защото знаем че обикновените хора ще кажат НЕ. А в България питаха ли ни?
60
1
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Анонимен "Това не го определяш ти, нито шефа ти. Дадох ти дефиницята за Война определена от международната общност. Пак по същата формално обявяване на такава не е изискуем атрибут за припознаването й" САЩ Части в САР ли са? Кой ги е поканил? САЩ Части в ИРАК има ли?(дори на Иракска територия убиха ДИПЛОМАТИЧЕСКО ЛИЦЕ НА ТРЕТА СТРАНА) Защо са там след като ПАРЛАМЕНТА(Дори според САЩ законно избран) ГЛАСУВА ДА НАПУСНАТ МНОГО МНОГО ОТДАВНА? Турски части има ли в САР и ИРАК? ВОЙНИ ЛИ СА ТЕЗИ?
59
2
 
6
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 1 месец
Да, ще отговаря, но от клетката в Хага.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Боби "Значи Германия води война с САЩ и ВБ защото техни части са на найна територия??? АМА ТЕ СА СЪЮЗНИЦИ." САЩ е в Германия по покана на Германия и с нейно одобрение. Ставаш все по-слаб (нормално е, нямаш представа от тематиката).