Твърдата управленска ръка на Бойко си личала в София

Хвалбата е лично от израелския президент Шимон Перес, който е домакин на кмета ни в Ерусалим
16 сеп 2008 08:16,
104
Твърдата управленска ръка на Бойко си личала в София
Твърда ръка управлява София. Снимка: БГНЕС

Кметът на София Бойко Борисов се срещна с президента на Израел Шимон Перес, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

По време на срещата в сградата на президентството в Йерусалим Перес заяви, че е много впечатлен от София, и определи българската столица като развит и едновременно красив град.

„Управлявате града добре, личи си твърдата ръка. Най-хубавото е, че има баланс между развитието и околната среда”, допълни Шимон Перес.

От своя страна Бойко Борисов подчерта важната роля на израелски инвеститори за реализирането на множество проекти в София и България и че той като кмет на столицата ще продължи да съдейства в рамките на своите правомощия.

По време на разговорите кметът на София и президентът на Израел отчетоха, че предишната им среща е донесла успех и на двамата по време на избори. В края на срещата Шимон Перес пожела успех на Борисов в по-нататъшната му работа и получи плакет – копие на златен поднос от Тракийското съкровище.

В рамките на посещението си в Израел Бойко Борисов се срещна и с кмета на Йерусалим Юри Луполиански, който прие поканата да посети София следващия месец.

Бойко Борисов е на посещение в Йерусалим за участие в 26-ата годишна среща на кметовете по покана на кмета на израелския град. 


104
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.