Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.

Досущ като ДКМС - ДКСМП рисува пътни знаци до дупките в столицата
8 окт 2008 17:44,
148
Напети млади леви с акция - Внимание! Бойко Б.
Рисуват ли, рисуват. Снимка: БГНЕС

Млади, напети и надъхани социалисти откриха кампания "Да спасим герберите в София".

Стартът й беше даден с доставяне на светлоотразителна маркировка около дупка, намираща се на кръстовището между бул. "Цар Освободител" и ул. "Княз Александър Батенберг".

С инициативата си от ДКСМП (не е ДКМС - бел. ред.) - Дискусионен клуб за социална и местна политика, се надяват да предпазят софиянци от уличните дупки, без да подлагат на риск цветята.

"Акцията е наложена от факта, че за разлика от пътищата в страната, дори в центъра на София водачите могат да разбият колите си", казват организаторите.

Левите младежи обвиниха кмета Бойко Борисов, че освен неремонтирани, ямите, в които понякога пропадат цели коли, не са и обозначени.

Днес обаче ги обозначиха - Внимание! Бойко Б.

"Това ще напомня на кмета за неговите задължения и обещания, с които спечели изборите и се надяваме да намали пострадалите автомобили", заяви председателят на клуба Николай Белалов.

ДКСМП обеща, че ще се опита да обозначи поне 3-4% от най-опасните над 10 000 дупки в столицата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
чародейка преди 14 години
аве тез *** са много лепкави и гадни. как може да посягат на млади хора. не им ли стигат изкукуригали бабички, ами и на бъдещето на България да посегнат. Таквиз лайан *** от 1944, че има десетилетия да им ги ринат, мамицата им дебилска !!!!
146
0
 
0
 
! Отговори
петър преди 15 години
Няма шоу или друго предаване в което да не се изсипва помия по Б. Борисов. Да започнем от Слави Трифонов , които беше много здраво свързан с Илия павлов, да преминем през Азис и се спрем на проф. Вучков.Ясно на тия им плащат за това .Омръзна ми всяка вечер Дългия да говори за Б.Б. Омръзна ми проф. Вучков да се пени / Пяна му излиза на устата/ против Б.Б.Нещо ги обединява тези тримата- това , че могат да се продадът е ясно, но сигурно имат още общи черти. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА б.б. И НЯМАХ ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ , НО щом толкова много го плюят , точно за него ще гласувам. Да видим кой го плюе.- един гей и двама стари ергени със голямо самочувствие.А тези младежи са зомбирани , нека се прегледат , може да им нямя нищо. Те- с техните надписи , в една група с Азис, Слави Трифонов и проф. Вучков.Ще падна от коня.
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много черни души има в България или ако повече им харедсва - черни дупки ч черни души. Хванали се младежите по оригинален начин да протестират срещу нещо, което всички ние недоволстваме, но не черните души започват да бълват черни змии и гущери против тях. Защо? Защото са инакомислещи. Това е поредното постижение на демокрацията в България - нетърпимостта към мислещите по друг начин. Според черните души всички трябва да мислим по еднакъв унифициран начин, наложен от кого?
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А, бе, кво се пънат тия комунисти, не разбраха ли, че ни писна от тях. По държавните пътища също е пълно с дупки, а кой отговаря за тях - МС / БСП+Царо+Турчина/. А, това, че Бойко се сосра в София е другата тема. Вече си мисля, че е поне три пъти по-зле от времето на Софиянски.
143
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ме притеснява дупката в паважа, а черната грозна дупка в душите на тези младежи. Дупка в паважа се пълни за минути, а за запълване на дупките в душите на тези нещастни деца, ще са нужни поне двадесет години(поне така мислеше Чърчил), през които тези идейно измамени нещастници, ще направят още много поразии.., като батковците им с чуковете или като дедите им с пушките и пищовите..., Боже опази...
142
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
и ние с теб да сме на едно мнение - Бате Бойко си е въздух под налягане още откакто беше баш полицай . Все нещо му пречи да свърши нещо , и затова не върши нищо , освен да мрънка и да се мръщи . Но я кажи , кукуВеско , кога Сер гея е казал нещо вярно , или е направил нещо полезно за страната , която управлява ? Между другото , как му е второто име на твоя работодател ?
141
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
интересно, защо когато заговорим какво краде батвибойко и какво крадат *** винаги почват приказки как комунистите били убивали преди 60 години.....а бе, седерастчетата, ние живеем сега, а не преди 100 години.... толкова ли не се светнахте? и ако видите кои `комунисти` са убивали преди 60 години да не се окаже че вкупов всички са станали я ***, я гербери?много ми е лесно да фърляте ей така приказки, а 3 години едни дупки не мое да напълни кметя.... ама комунистите са му виновни......а когато ходеше и дращеше по вратите на партийния комитет да го направят член на партията - тогава не му бяха виновни комунистите, нали :)))верно циркаджия
140
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
а старите на камионите за силистра
139
0
 
0
 
! Отговори
admin преди 15 години
Да вземе Бойко да запълни дупките с млади социалисти. Така ще се оттървем и от дупките и от социалистите ... двоен кяр :-)
138
0
 
0
 
! Отговори
Popai преди 15 години
Ако на млади години не си социалист, значи нямаш сърце.Ама ако на стари години си още такъв, ЗНАЧИ НЯМАШ АКЪЛ!
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Явно не са всички такива разбиращи като теб.Ти си като бившите комунисти "първият" винаги знае и маже,така и Б.Б. винаги знае и може.
136
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Всички скандали и циркове са насочени не кам столичния кмет, а към следващия министър - председател. Не че го харесвам, но това са за сега реалностите...
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
В момента г-н Борисов е избран за кмет и да си върши работата на кмет.Ако не му се работи като кмет а като министър председател да напусне и да чака изборите.А колкото до това че тези проблеми ги е наследил то той знаеше прекрасно каква е ситуацията с столичната инфраструктура преди да се кандидатира за втори мандат иначе излиза ,че преди това просто си е получавал заплатата.
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отвратителни са тези дупки. Добре,ч е са се сетили тези младежи да направят нещо. То не, че ще има полза, ама дано поне малко се размърдат онези мафиоти в общината дето са свикнали по мафиянския модел само да крадат.
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Бат Бойко да слезе от служебната кола и да се разходи с личната си ,например по панорамният път.В неделя минах през Симеоново нито една отпушена шахта,пътят към Владая дупка до дупка ,ремонта на Цариградско нали нямаше да плати. Ако не маже да се справи да си вземи шапката и да си ходи , а не все някой му е виновен .като го слушам все се сещам за времето на Тато когато за хала в селското стопанства на Гришата му пречеше кишата и сушата. На крива ракета космоса и пречи.
132
0
 
0
 
! Отговори
Sofianka преди 15 години
Отвратителни ями има по кварталите, особено по малките илички. Цяло умение си е да ги избегнеш. Преди няколко вечери както си карах по ул.Адам Мицкевич и изведнъж дупка, която не се виждаше от далече, а само когато си вече над нея. За съжаление резултата беше изкривена джанта, добре че не спукахме гума. Общо взето това според мен е главен пит свърваш Люлин и Надежда- срамота. То вярно, че и гумаджиите са хора и трябва да си изкарват парите, ама не по този начин де. Явно Бойко все пак мисли за хората и ги снабдява с работа.- Абсурдиии
131
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
Ти си си манипулиран само, че не го осъзнаваш. Писнало му било :) и к'во като ти е писнало. Тия простотии, които си мислиш, че мислиш са ти много дълбоко набити в главата от Тошо Тошев и компания.
130
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Прав си Анонимний с израза - "докато около нас страната се руши и разпродава за трохи", но напиши и коя партия го прави в момента... и не забравяй да добавиш с чии мандат... Това което се прави се прави по заповед на "Мандатоносителя"...
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Безмозъчните дето гласувах да ги оправят за 800 дни,/е оправиха ги, ама и нас/ какво искат? Да ни оправят за трети път ли? А другите безмозъчни дето скачаха като магарета по площадите и се радваха, че Костов и СДС взеха властта, да не би да искат пак да се повтори дивотията от костовашкото управление. Писна ми от идио-ти, дето се опитват да ме манипулират по възможно най-тъпия начин. Това, че ме убеждават, че тези младежи са злото, защо си мислят, че аз ще го възприема като костоваците и *** са доброто? Аман от ***.
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да повярвам, че група младежи ограждащи дупки предизвикват в хората тук повече злост и непримирение от примерно опитите да се прекарат дебилни, неправомерни и очевадно интересчийски закони за топлофикацията...По добре следете изкъсо собствените си политически представители вместо да обливате с псувни и помия съседите си заради техния избор, докато около нас страната се руши и разпродава за трохи.