Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
29 мар 2017 11:24, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 30 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Крум Попов" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Крум Попов", ул. "Криволак", ул. "Розова долина", ул. "Гребен планина"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Крум Попов"  ъгъла с ул. "Развигор".

На 30 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. "Димитър Миленков", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: кв. "Димитър Миленков"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. "Димитър Миленков" пред №202 .

На 30 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Виница" и бул. "Ситняково" жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Виница" от ул. 105 до ул. "Плачковски манастир", ул. "Голаш" №28, ул. "Калиманци" №19 и №10

Със слабо налягане на водата от 10:00  до 16:00 часа ще бъде районът: ул. "Калиманци", ул. "Иларион Драгостинов", ул. "Попова шапка", ул. "Плачковски манастир"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Виница"№4; ул. "Гео Милев" ъгъла с ул. "Голаш".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации