Комунистите в България подкрепиха подпалването на крана

СКБ осъдиха Корнелия Нинова, подкрепяла капиталистите
11 юли 2017 11:44,
97
Комунистите в България подкрепиха подпалването на крана
Снимка: архив, Bulphoto

От Съюза на комунистите в България подкрепиха подпалването на крана пред НДК, който беше подготвен за демонтиране на паметника "1300 години България” в София. Те обявиха и че приемат и оценяват извършеното от неизвестни граждани на 9 юли за "ярка акция срещу експлоататорската капиталистическа система”.

Още по темата
"Като председател на Съюза на комунистите в България се обявявам срещу "преследването на вещици" и оценявам младежкия ентусиазъм, непримиримост и революционен дух, довели до палежа над частно-капиталистическия кран, подготвен за премахване на паметника пред НДК". Така започва декларацията на Павел Иванов, предедател на СКБ.

Иванов, като представител на българската работническа класа и като убеден комунист заявява подкрепата си към всички акции, насочени срещу експлоататорската капиталистическа пазарна власт в България и по света.

Съюзът на комунистите в България се разграничава от позицията на БСП и лидеря й Корнелия Нинова. Вчера от "Позитано" осъдиха вандалската акция. Според Павел Иванов обаче тя призовала капиталистическата власт към разправа с българските граждани.

"Всяко изкривяване на истината за опитите на властта и обслужващите я "парадни" "интелектуалци", които целят подмяна и пренаписване на историята на България от нейния социалистически период, ще бъдат заклеймявани и разобличавани от българските патриоти, последователи на социализма и комунизма”, пише Иванов.

Според него в момента у нас управлявал фашизмът под маската на капиталистическата "демокрация”, която ни принуждава да бъдем членове на ЕС и НАТО, да отделяме от мизерните си доходи, за да плащаме за агресивната им военна политика срещу други суверенни държави.

"Тези факти изискват от нас решително поведение и подкрепа за антикапиталистическата Съпротива”, допълва Павел Иванов, който цитира Георги Димитров, че "ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като подкрепят ярката акция, ярко им вземете 1млн за крана.
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което остана като БКП са аутсайдери деца на комунисти, защото има и успели деца на комунисти в управляващите партии у нас.Всяка форма на ред е по-добра от анархията, ама на деби-лни няма лак да им го обясниш.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър комунист е само мъртвият комунист.
72
1
 
13
 
! Отговори
Комунизмът-тежка бол преди 6 години
Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.
71
0
 
18
 
! Отговори
бг преди 6 години
Гнусна мързелива и престъпна пасмина , която предава собствения си народ за рубли
70
2
 
17
 
! Отговори
Спиридон преди 6 години
За пореден път доказаха, че са истински терористи...
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66Хаха, някакво заблудило се антифа фашистче нарича другите фашисти.Весело ми става.
68
3
 
22
 
! Отговори
общински преди 6 години
Така са ги учели нашите учителки по руски..
67
5
 
28
 
! Отговори
Внимание опасно преди 6 години
Днес кран утре пак църкви. Тероризмът в България е от 100 години.
66
2
 
9
 
! Отговори
БУРСУК преди 6 години
Ех,дрогарче,къде ги виждаш капиталистите,създаващи промишленост...Крадец до крадеца,мила моя майно льо,обществен поръчкар до поръчкаря.Чух,че ще има обществена поръчка да броим маймуните на клона.Някои добре са учили навремето марксизъма,та сег а го използват като опорна точка.Само да са не подхлъзнат.
65
5
 
21
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Тва комунистите и антиглобалистите са лицемери. Когато са гладни въшки, все чуждото им се ще, да бъдело общо, тъй било справедливо. Щом обаче някой от тези борци за равенство се докопа до кокала - Край! Зер своето си свое и то трябва да се пази. Затова не вярвам на такива идеалисти, обикновено подплатени и рублички, нали комунисти и *** са синоними у нас.
64
5
 
4
 
! Отговори
равенство преди 6 години
разрушаване= палеж
63
1
 
14
 
! Отговори
ВСИЧКО Е ЯСНО! преди 6 години
КВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ...??!!
62
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
фашистите, които искат да разрушат паметника с име "1300 години България", сами са подпалили крана, за да обвинят комунистите и социалдемократите. Това го знаем от историята с Райхстага.
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХристиянството е авраамаичесеска религия.То е част от канона и еврейската библия,известна като Стария завет.Който не вярва,да иде на Мачу пикчу да се гъзи на езическите богове.
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?Кой командва света днес ?Сега и последното левче ще ви взимат банките,като забранят кеша.Имаш левче,50 ст.за банката.Да живей труда!
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да призная, дори българите позабравиха за Ванга. Познаваше тя, точно колкото Пънчо Стойчев избори.
58
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво общо има Нострадамус с това, че на руснаците още им промиват главите с чудотворни икони, юродиви и пророчици, които никога не излизат прави?
57
8
 
5
 
! Отговори
ПОЖИВО ПОЗДРАВО преди 6 години
До Посмъртно20 милиардо евро безотчетни за 2 години....и това ако не е кражба,здраве му кажи и душата си не криви.
56
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех,че най-голямата врачка Нострадамус е комунист и руснак....