Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София

Според коментари във FB причината е забележка, да не стои на вратата на тролея
191
Пак агресия! Мъж изрита възрастна жена на спирка в София
Кадър: Facebook

Млад мъж рита възрастна жена на спирка в столичния квартал "Люлин". Поредната проява на улична агресия се разиграва пред очите на десетки пътници в тролейбус №7.

За инцидента стана ясно от кратко видео, качено в групата "Видяно в София" във Facebook.

От публикацията не се разбира каква е причината за ритника, но в коментари под нея се разказва, че до насилието се стигнало след като възрастната жена направила забележка на мъжа да не стои на вратата на тролея.

Още по темата

Дали това е истинската причина или не от видеото не става ясно.

На клипа се вижда, че насилието става пред очите на дете, за което в поста се твърди, че е дъщеричка на насилника.

На видеото се вижда и че друг млад мъж се притичва на помощ на възрастната жена и избутва насилника, който продължава да се държи агресивно. И младо момиче се опитва да помогне на жената.

Видеото се появи и в групата "Люлин“. Под него потребителите спорят дали е възможно жената сама да е провокирала насилието.

Според повечето от коментарите, каквото и да е станало, има много други начини, по които да се реши проблемът.
 


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
До мъж
НИЩО НЕ ДЪЛЖИМ НА ЖЕНИТЕ!!! Те дължат всичко на мъжете - всичките изобретения са измислени от мъже, всичките сгради са построени от мъже, всички държави са създадени от мъже. От къде на къде дъртата глупачка ще прави забележки на мъже ?
154
1
 
1
 
! Отговори
Judge преди 3 години
Анонимен, при първа възможност върви на психолог, докато не е станало твърде късно. Ти си малтретиран като малък и го знаеш много добре. Има достатъчно добри психолози в България, които могат да ти окажат нужната подкрепа. Успех :)
153
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 3 години
#170
За съжаление #170,всички ние несъзнателно или не,копираме поведението на родителите си.И даваме пример с нашето поведение на децата си.Мъжът от видеото вероятно не се е родил такъв,но ако е раснал в семейство,където психическият и физически тормоз е бил ежедневие-всички виждаме резултата.За него това поведение е норма,най-вероятно той от своя страна подлага семейството си на такъв тормоз,така това малко дете също ще израстне или като жертва,или като насилник един ден...Насилието ражда насилие,не възпитава ценности.
152
0
 
3
 
! Отговори
nina преди 3 години
#169
За мен не се тревожи,имам си прекрасно семейство.Тревожи се за себе си,защото такъв коментар може да направи само един много нещастен човек.Жал ми е за теб.
151
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 169

Тоест, ако някой ме изнерви, но защото съм с една глава над всички, тренирал съм и са ме били 15 години, мога да му извия връта, да му се изпикая на главата и да си тръгна ? И това ще е естествена реакция ?

Ти не си в грешната година. Ти си в грешната ера.
150
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nina
Ей *** бездетна ! Бездетна си защото Господ е решил, че *** като теб не трябва да има деца !
149
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Партизанката
Шматко, утре иди в зоопарка и влез в клетката на лъвовете. После твои последователи ще коментират в нета, че котките са се държали некавалерски с теб.
Мъжа е тестостеронна бомба. Не се гъбаркай ако ти е мило здравето и живота.
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nina
Фригидна бездетна и неука селяндурка си. Пипай си котето докато ръсиш простотии !
147
2
 
25
 
! Отговори
Партизанката преди 3 години
Простаци, как може да има оправдание, че я е ритнал? Все едно да ми твърдят, че оня шведски *** ритнал камериерката заслужено. Как може да се защитават такива *** и дегенерати? Утре ще ритнат вашата дъщеря или майка, гарантирано. Какво ще дрънкате тогава?
146
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bulgarin li e
145
2
 
21
 
! Отговори
nina преди 3 години
#164
Бабата е направила забележка на бащата,предполагам съвсем безобидна.Никъде никакъв живот не е застрашаван.Каквото и да е казала,няма оправдание физическата агресия.А фактът,че този баща се държи така на улицата с възрастен безпомощен човек...не искам и да си представям как се държи в къщи със семейството си.И друго-#164 Баща на мясотот на тази старица утре може да бъде твоята майка-можеш ли да си го представиш?
144
12
 
4
 
! Отговори
Баща преди 3 години
До nina
Защо й е посегнал, точно защото са застрашили здравето (и/или живота) на беззащитното му 3 годишно дете. КОЙ НОРМАЛЕН ВЪЗРАСТЕН ПОСЯГА БЕЗПРИЧИННО НА ЧУЖДО 3 ГОДИШНО ДЕТЕ??? Затова е МЪЖ да пази децата и семейството си!
143
1
 
4
 
! Отговори
nina преди 3 години
#160,#157
Отговорът ми на тъпият ви коментар е доста възпитан,но виждам,че е улучил десятката.
Колкото до гаменско поведение,то се вижда на видеото,което коментираме.Нещо ви е сбъркана и ценностната система,драги #160.
142
1
 
15
 
! Отговори
Жена преди 3 години
Не виждате ли какво се случва по пътищата! Мъжете се избиват от гордост и простотия. Всеки се мисли за уникален шофьор, псуват се , обиждат се и се бият. Вие сте седнали да коментирате, че са ритнали възрастна жена. Та те така си избиват комплексите! ( Не слагам всички мъже под един знаменател). Говоря, за голямата българска простотия.
141
2
 
15
 
! Отговори
мъж преди 3 години
Уважаеми дами,
По презумция мъжете ви дължим уважение, толерантност и любов. Но, мъжа не е обобщен образ. Има примитиви, има злоупотребяващи с психоактивни вещества.Нивата на тестостерон у нас са високи.Презумцията не Ви осигорява безусловна защита срещу виктимно поведение.Насойчиво Ви препоръчвам да избягвате всякаква комуникация с пияни, надрусани или просто изнервени индивиди от мъжки пол с ниска култура и слабо ниво на волеви задръжки.Понякога забравяте, че сте дами и отстъпвайте.
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nina
За размера коректна информация може да ти даде ***. А за подобни просташки коментари, направени на живо пред неподходящ мъж вероятноста да те пребият е реална. Препоръчвам ти да ограничиш гаменското си поведение единствено пред монитора.
139
1
 
7
 
! Отговори
каунь преди 3 години
До 156
О, доста бой съм изял докато се науча да се държа антивиктимно. Това става с годините и натрупания опит. Но, на първо време човек трябва да осъзнае, че света не се върти около задника му. Да бъде толерантен и деликатен. Да, съдбата е Господева работа, но не трябва да дърпаме дявола за опашката.
138
3
 
3
 
! Отговори
nina преди 3 години
#157
От коментара би става ясно,че и при вас има комплекс,предполагам размера на мъжественноста ви?
137
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените от всяка възраст трябва да знаят, че ако дуднат и обиждат мъж има вероятност да ядат бой. И след като са им напукали кестена да мрънкат - ама как така, какъв мъж е, какъв кавалер е, не знае ли, че жена и с цвете не се удря ... няма голяма полза. Е, освен ако съзнателно провокират понеже им харесва да играят многострадална Геновева.
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До каунь

Ако някой те нарита теб, че си го погледнал по начин, който не му харесал, защото е станал накриво сутринта, да се надяваме, че се все тази позиция ще поддържаш