Над 100 производители на фермерски пазар в София

Тазгодишното му издание се провежда в парка "Заимов" в София
30 сеп 2018 15:15, Красимир Ангелов
11

В София над 100 малки производители от цялата страна взимат участие в петия Фест на фермерските пазари.

Посетителите ще имат възможност да опитат и закупят сезонни плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти, мед и пчелни продукти, хляб и печива с квас, конфитюри, чайове и сиропи.

В обособена зона ще се представят и производители на натурална козметика, бижута и аксесоари, сувенири и предмети за бита. Освен чиста храна, в парка "Заимов" ще има и съпътстваща програма с работилници за малки и големи, както кулинарна зона и коктейли с фермерски продукти.

Още вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гашоне си гашо ами *** не цените са високи а ти си беден тичай във веригите да избираш от преоценените
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете си ваши ферми и продавайте Вие :)
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГашоКакво ? Ще убиваш хора, защото не ти харесват цеите им ?
8
2
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ходих, цените са тройни. Кви са тия фермери. Да си ядат стоката. Искат за 1 ден да избият рибата. Подкрепете бългорското ли...ам ако фана един сап...
7
2
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Интересно е да се разбере колко от тези "фермери" са всъщност прекупвачи, и кой дирижира цените на този пазар. Ако селата ни се обезлюдяват, една от причините е, че от труда на производителите печелят прекупвачите, а не тези, които се мъчат да оцеляват с труд.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Бг всичко е ИЗМАМА защото ви смятат за БАЛАМУРНИЦИ!!!П.П. Не че не сте такива.........ХА-ХАЩом Тиквата ви клати вече 10 години сте ми ясни..........
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива набедени фермери нямам грам доверие.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа, в пеевските медии са фанфари за Фандупкова и ГРОБ а в медиите на Прокопиев са "само" нежни ръкопляскания.КОЙ на кого служи ще разберете ЛЕСНО ако сте поне с малко мозък.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двойно и тройно по високи цени без покритие. Сравних домашните домати които аз си отглеждам с тези на смешниците и се оказа че са ги торили и пръскали с химикали. Истинският домат като го срежеш няма бели ивици в сърцевината а целият е червен и сочен. Само че за да имат като мойте домати ще трябва да ги плевят ръчно с чупка в кръста а това не им се нрави. Ако днес го оплевиш след 2 дни пак трябва да заемеш същата поза с чупка в кръста. Лъжат хората и лековерните им се връзват.
2
7
 
3
 
! Отговори
Фермер преди 5 години
Високи са цените,обаче и разходите им са високи,в смисъл дистрибуторите са по веригата и си начисляват транспорт,печалба и т.н...кото сега правят фермерите.
1
0
 
29
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ХОДИЛ СЪМ няколко пъти на такива фермерски пазари. Прави впечатление, че цените са доста високи при положение, че стоката се продава директно от производителя и липсва печалбата на посредниците от разни борси и магазини.