Вандалщина! Над 50 коли с нарязани гуми в "Западен парк"

Има задържан от МВР, твърди наш читател
Обновена: 6 юни 2019 09:32 | 6 юни 2019 09:30, Александър Попов
63
Вандалщина! Над 50 коли с нарязани гуми в "Западен парк"
Цялата редица коли е със спукани гуми. Снимка: Виктор Георгиев

Десетки коли в столичния квартал "Западен парк" осъмнаха с нарязани гуми. Вандал е мушкал гумите с нож, най-вероятно през нощта, като е пукал по две на автомобил, сигнализира читател на Dnes.bg.

Шофьорите недоумяват каква е причината, а в редицата има над 50 пострадали коли.

Според читателя ни, има задържан в 3-то районно управление на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече 00всеки си получава заслуженото в България!!!!! Вече всеки си получава заслуженото в България!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
привет от ГерманияАко има масово пукане на гуми , трябва да счупите главите на всички ,които продават гуми в района ! Ако има масово чупене на стъкла и прозорци ,трябва да счупите главите на всички които продават стъкла и прозорци в района ! Нали сте гладяли един комедиен филм с Чарли Чяплин в ролята на стъклар ?! Праща синът си да чупи стъкла , след това той отива и ремонтира ,сменя счупеното стъкло ! Бизнес ,ама трябва да се чупят глави иначе няма оправия !
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Eto i barutchiinicite si tarsiat rabotata...na kogo da prodavat oste i oste barut...malko barut s goliamo vazdeistvie...
43
0
 
6
 
! Отговори
минувач преди 4 години
Някоя от близките "гумаджийниците", си е осигурила работа за 2-3 дни.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откакто се махнах от там биенето на джагали и *** рязко намаля. Крайният резултат е ясен.
41
3
 
9
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
да *** iдiотина , за къв му е да нареже гумите на хората, що не отиде даа се прави мъж по Слънчев бряг и там да се пробва със скъпите коли, а не да съсипе месеца на сиромасите.
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много моля, господата от провинцията, да не бъркат квартал Западен парк със самият парк, който е на няколкостотин метра от случилото се. Мястото е 100%-ва квартална улица. Ползваща се от превозни средства за преминаване и паркиране. Просто се намира доста близко до кварталното гето.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е парка бе овци чули-недочули, това е локалната улица на бул. Стамболийски! Там се паркира, без да се пречи на движението или на пешеходците по никакъв начин!Запознайте се с фактите, та после пускайте *** си коментари!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към недочелите:Става дума за КВАРТАЛ "Западен парк", а не за Западния парк. Чудно е как можете да пишете, било то и с грешки, без да можете да четете.
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващият път доста ще се замислят преди да паркират в Парка, който е предназначен за игра на деца, а не за разхождане на кучета.
36
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно, автомобилите нямат работа в Парка.И в Борисовата е същото.
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли им е спукал гумите без нищо.
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сeлянитe непознаващи София, веднага налапаха въдицата - Квартал Западен парк не е парк, както си мислят сeлянитe. Колите са паркирани в квартала, а не в парка, но какво да ги правиш - 80%.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заглавитето трябва да е: Вандали нарязаха гумите на 50 правилно паркирани автомобила на улицата в квартал Западен парк. Паркът наречен Западен парк е извън квартала.
32
17
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
АЗ БИХ НАПИСАЛ СЛЕДНОТО: " ВАНДАЛИ ПАРКИРАТ КОЛИТЕ СИ В ПАРКА ... СЛЕД НАМЕСАТА НА СЪЗНАТЕЛЕН ГРАЖДАНИН ...БЯХА НАРЯЗАНИ ГУМИТЕ НА ЗАМЪРСЯВАЩИТЕ АВТОМОБИЛИ " !!!!
31
1
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
У големото село Софето е така.Я обичам да се бутам в мирезливия транспорт туко що купил чесън и лук от билата на промоция.Не плащам асансиоро нищо че живея на 16 етаж в изтърбушена 40 квадрата панелка в Люлин 10 на на 60 години която е най голямото ми богаство оставено от мама и тате-работници от Кремиковци.Вие селяни нямате градини с кучешко ако и съседи слушащи Азис 24 часа в денонощието.
30
4
 
4
 
! Отговори
До \m/ преди 4 години
Полицията, трябва редовно да глобява нарушителите и да си събира глобите. Тогава, никой няма да пука гуми и да има нужда да го влачиш с Жигулата си. Но най-вероятно ти ще си един първите пропищели в тази нова, сюреалистична ситуация.
29
3
 
22
 
! Отговори
\m/ преди 4 години
Полицията трябва да ги дава на потърпевшите такива - да го спукат от бой, да го вържат за бронята на някоя Жигула и да го влачат 1 час из квартала!
28
1
 
16
 
! Отговори
ima pitbul преди 4 години
Търсете голямата агитка от бл. 47 в Западен парк. Всичките са млади момчета с бръснати глави и вървят в група от по десетима човека. Всички са анаболни батки макар и да са по на 20 години. Ходят редовно да пият в двора на 135 СОУ и после бият хора в парка на фитнес уредите. Има един питбул и с него организират боища.Бойко се върна, а с него и малките мутри.
27
24
 
6
 
! Отговори
Минусите няма да преди 4 години
спасят скапаните ви таратайки! Който има пари не спира из сокаците, а в платени паргинги!