Столичната РЗИ проверява климатичните инсталации в моловете

За момента няма основание за притеснение
Обновена: 21 май 2020 13:35 | 21 май 2020 13:34, Ния Христова
9
 Столичната РЗИ проверява климатичните инсталации в моловете
Снимка: БГНЕС
Столичната РЗИ извършва проверки на климатичните инсталации в моловете след отварянето им за посетители. Проверките са във връзка с проследяването на рисковите фактори за разпространение на коронавирус.
 
За момента няма основание за притеснение, коментира д-р Данчо Пенчев, директор на инспекцята, на сутрешния брифинг на Националния оперативен щаб за COVID-19, цитиран от БНР:
 
"И в момента вървят проверки в моловете на територията на София-град. Това, което на първо време констатирахме е, че самите вентилационни системи са изключително модерни, на много високо ниво и към момента нямаме сериозни притеснения за това как те ще работят." 
Още по темата
 
"Естествено, следим много внимателно показателите на микроклимата във всички молове. За момента има издадени само предписания и протоколи, нямаме наказани обекти", посочи д-р Пенчев.
 
 

9
Още от Страната
Захлаждането продължава, облачно и дъждовно в четвъртък
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Вярно? преди 4 дни
До Елемаг

Да.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Климатичната инсталация на Министерския съвет нали я изключиха, останалите кучетата ги яли.
5
0
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 1 седмица
Добре де, ами климатиците във всички магазини на големи хранителни вериги, които си работят през цялото време на пандемията - те по-различни ли са от тези в моловете ? То или вирусът не се разпространява от тези климатици, или ако се разпространява, до сега десетки хиляди да са се заразили. Само през един такъв магазин минават хиляди хора на ден. Има ли заплаха от тези климатици или няма - да отговорят компетентно. Защото засега всичко е тъмна мъгла и всеки си прави и говори каквото иска.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Провериха климатици и рекоха :добре работят! Въздухът циркулира равномерно из целия мол. Му.ха.хааааааааа......
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бачкайте си спокойно! Всичко е пропаганда.
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Елемаг

ти си доказано глупав
1
3
 
2
 
! Отговори
Елемаг преди 1 седмица
Климатиците са доказан развъдник на бацили и носят на собствениците им и работници доживотен бронхит.В тая връзка, според приказките на НОЩ за огромните опасности от КОРО на вируса защо въобще пуснаха моловете?Значи всичко или е измама или няма никой адекватен в тоя НОЩ!!!