Спират водата в 2 столични квартала в четвъртък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Горубляне" и жк. "Изток"
Обновена: 2 дек 2020 09:57 | 2 дек 2020 09:57, Красимир Ангелов
1
Спират водата в 2 столични квартала в четвъртък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Горубляне" и жк. "Изток", съобщиха от дружеството.

На 3 декември 2020 г. (четвъртък), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Самоковско шосе“ от № 115 до ул. „Околовръстен път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Самоковско шосе“ и ул. „5-ти ноември“

На 3 декември 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Методи Попов“, жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Акад. Методи Попов" от ул. „Николай Островски" до ул. „Константин Щъркелов"

ул. „Константин Щъркелов" от ул. „Акад. Методи Попов" до ул. „Латинка“

ул. „Николай Островски“ и бл. 55, бл. 56, бл. 58 и бл. 59 на ул. „Незабравка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Акад. Методи Попов" и ул. „Константин Щъркелов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството  дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Аз живея от 46 год в Германия (преди в ГДР). В селото, в което живея, водата не е спирала през това време даже и за една минута. Изключения: Един път в годината ВиК информира една седмица преди това всяко домакинство че от 8,30 до 14,00 в квартала ще се почистват водопроводите и се умоляват жителите да се запасят с вода за най-необходимото. А водоснабдяването в България е един феномен. Не само Перник, Търговище, Долно Горнище и т.н. но и самата столица остава често без вода. А другото ???