Първият сняг идва към София

Очакваната снежна покривка в столицата ще е около 5 см
15 ное 2023 13:02, Нели Христова
22
Първият сняг идва към София
Снимка: БГНЕС

Циклон носи първи сняг в София в събота. Около обяд от запад на изток облачността ще се увеличава и в Западна, и Северозападна България ще започнат нови валежи от дъжд. Около обяд те ще преминат в сняг в Западния и Централен Предбалкан и по високите полета от Западна България. Моделите загатват и за валежи от сняг и в района на София.

Обстановката през нощта срещу неделя ще се влоши в Югоизточна и Източна България. Валежите там ще са придружени от силни пориви на вятъра, а с понижението на температурите валежите в Шуменското плато ще преминават и в сняг, прогнозират от Метео балканс.

Очакваната снежна покривка в столицата ще е около 5 см. В планините ще натрупа и ще е между 15-20 см.

Шофьорите трябва да карат внимателно и със съобразена скорост, като спазват необходимата дистанция и не предприемат рискови изпреварвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Off преди 5 месеца
Циклон носи първи сняг в София в събота. Не знам какво не разбираш - в първото изречение е!
14
2
 
5
 
! Отговори
До Нели преди 5 месеца
Само аз ли не разбирам за кога точно говори, че ще има сняг в София? =Два пъти прочетох статията и пак не мога да разбера...
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Еха супер!!!!!!
12
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
И само някой от община София да каже на следващия ден, че "снегът ни изненада"!
11
0
 
7
 
! Отговори
силно притСнена преди 5 месеца
Така, така......а некои шАфИорЕ са още с летните пистарки!
10
9
 
9
 
! Отговори
До волята преди 5 месеца
До "всичко е по волята на Бог!" Кой Бог? Те са много.
9
13
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 5 месеца
Е да де, навлеците от прованса дойдохте, редом до бедняците от крайните квартали, построени от Живков за работническата класа (разбирай тотално функционално неграмотните) и ей ти го на- съсипан. Ама не и в скъпите квартали. Там е рай. А бедняците не можете да припарите там.
8
0
 
9
 
! Отговори
до до 10 преди 5 месеца
Ти си крайно неграмотно вещество.
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Добре че Фъндъкова вече я няма и ще имаме чисти улици.
6
18
 
23
 
! Отговори
До 9 преди 5 месеца
София е прекрасен град, но го направиха гаден разни такива навлеци, като тебе. Мякащи, говорещи на диалект студйентчитъ, разни ринещи дъното бачкатори от крайните квартали, построени за слугинажа в Кремиковци и подобни неграмотни провинциалисти. В скъп квартал не си живял да знаеш. То затова избягахме хитрите програмисти отдавна от града и сме по планинските скъпи къщи около него. Хем на чист въздух, хем далече от бедняци, като тебе :)
5
29
 
6
 
! Отговори
Нека, да им е гадно! преди 5 месеца
София е най смотания град в България. Още от едно време го мразя тоя град когато учих там. Там винаги е по студено спрямо другите градове, постоянно духа някакъв гаден вятър и често вали когато в останалата част от страната е слънчево и топло. Като добавим и супер мръсния въздух, трафикът, ромите, бежанците и всички магинали дето са се събрали там, а и високите цени на жилищата, с ръка на сърцето можем да кажем че това е най лошият град за живеене в България. Добре че живея на село. Тука е рай
4
5
 
4
 
! Отговори
Искате зима... преди 5 месеца
Ама арабите са платили тази година над 24 милиона долара за посявки и дъжд. Т.е. най-вероятно облаците ще минат над България като товарен влак и ще слязат надолу да се изливат. Стана работата който плаща - той има дъжд/сняг/продукция.
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Искаме истинска зима. С дебел сняг и минусови температури. Радост за децата.
2
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Юхууу, кеф! Дано зимата е ледена и много снежна! Да си стоим на вилата пред камината, да си работим от вкъщи, а рано сутрин да ринем сняг с децата, за да идат на училище и градина. Ммм, идилия. Любим сезон- зимата! С нетърпение чакаме снежните планински склонове и ски повичките. Здраве, въздух, свобода! Haters gonna hate.
1
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Супер, нека да имаме нормална зима! И пишман шофьорите да си седят у дома!