Новият шеф на СОС се чуди на бързия избор за шефове на комисии

"Надявам се, това да не е поредният опит за блокиране на работата"
9 фев 2024 17:08, Нели Христова
19
Новият шеф на СОС се чуди на бързия избор за шефове на комисии
Снимка: БГНЕС

Не приемам начина, по който набързо се предложиха и приеха от колегите от ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН, колегата от ВМРО и напусналите съветници от "Възраждане", председатели на комисии, без да се вземат предвид задълбочените разговори, които водихме по темата в изминалия ден". Това заяви във Фейсбук временният председател на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров.

Надявам се, това да не е поредният опит за блокиране работата на кмета Терзиев, а всички заедно да положим усилия да оправдаем очакването на софиянци за един по-различен град, в който процесите се случват ясно и открито. След близо три месеца на политическо противоборство, което се превърна и в реална опасност да се блокира развитието на София, искам да благодаря на колегите от политическите групи, които показаха, че все пак разумът може да надделее, добавя Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 2 месеца
Колкото по бързо комисии толкова по голямо цепене на парите на София,прав е Борисов избори трябва,ама веднага,за какво е тоя съвет,или за намерим работа на Бонев,има райони кметове събират се и решават разшириха бюрокрацията до безумни мащаби ,а ние само да връщаме пари от заеми
14
0
 
1
 
! Отговори
Sic transit преди 2 месеца
Вчера си никой, днеска масон, утре прецедател на СОС, нема какво да се чудиш.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До МИТКО ПАЛАУЗОВ: Хайде сега съветски преврат? Вие от ЦъЦъ-ДБ като не ви се угоди веднага започнте с думите Вие, руснаците Петров нали е от ПП, той руснак ли е? Ама не е Б.Бонев! Ще преглътне унуката на генералите от ДС! Имате си председател на СОС, шефове на комисии, да се хващат да работят!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо бре, г-н Петров, още ли искаше да се съвещаваш с Терзията за шефовете на комисии? Ама мандалото хлопна, така че започвайте да работите! Никой не иска столицата да стои повече от 3 месеци блокирана, нямате основания да се оправдавате.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този нали беше от ВМРО? И правеше доста консервативни коментари, как сега стана от ППДБ?
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кво се чудиш бе женндо? Боко ви го натресе с 200, това е!
9
4
 
2
 
! Отговори
И МИТКО ПАЛАУЗОВ преди 2 месеца
БЕШЕ МАЛЪК И МЛАД ПОМАГАЧ НА РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ В БЪЛГАРИЯ... НАПРАВИХА СЪВЕТСКИ ПРЕВРАТ И ОКУПИРАХА БЪЛГАРИЯ НА 9.09.1944
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ немогат да преживеят че загубиха София напълно.
7
2
 
5
 
! Отговори
И Ботев и Левски преди 2 месеца
са били млади, обаче всички се кичите с техните портрети. Ботев са го ликвидирали на Околчица българи, т.е. синът на баба Тонка. А Левски от граф Игнатиев.
6
6
 
4
 
! Отговори
Така е преди 2 месеца
тия са си мафия в СОС- Герб, БСП, ИТН, синя София. Много обиграни крадци! Борисов и крадливата Фандъкова съсипаха София, и сега ще продължат. Гадняри!
5
3
 
9
 
! Отговори
С ПРЪСТ В УСТАТА преди 2 месеца
САМОНАДЕЯНИТЕ ВНУЧЕТА, КАКВО СУ МИСЛЕХА, ЧЕ ПАК ДСБКП ЩЕ КАРА ВЛАКА ЛИ..?... АКО НЕ БЯХА СЕ САМОРАЗКРИЛИ С НАЛАГАНЕТО НА ТЕРЗИЕВ, СЕГА СОФИЯ ЩЕШЕ ДА Е СПОКОЙНА..
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това кривогледо недорасло кредитно инспекторче от вчера почна да му става пушката.
3
2
 
16
 
! Отговори
Къде му е млякото преди 2 месеца
Този зализан смехурко минал през няколко партии до 31 годишна възраст кога ли имал шанса да работи нещо реално? Риторичен въпрос с оглед годинките му? Ще има много да се чуди още, защото младите, неопитни години са за чудене и учене. Но умнокрасивите докараха подобни да се упражняват. От ВМРО човека е с рязка метаморфоза към либералите ппдб. Сигурно е голям идеалист и съвестен? Нямам съмнение.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ще се сетиш че е такъв , идете на нормални избори па тогава с претенциите ама като всеки иска да гризе от кокала е така накрая да не стане не 2 а 3 в 1
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Има още мляко по устата )