"Манчестър" стъпи накриво, Бербо не игра

"Реал Мадрид" пожали "БАТЕ", Дел Пиеро отново блести за "Ювентус"
18 сеп 2008 10:12, Красимир Ангелов
8
"Манчестър" стъпи накриво, Бербо не игра
Кристиано Роналдо се завърна в игра. Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед започна защитата на титлата си в Шампионската лига с неочаквано нулево равенство срещу "Виляреал" на "Олд Трафорд".

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов остана извън състава заради контузия. За сметка на това обаче в игра се завърна звездата на “червените дяволи” Кристиано Роналдо.

В другия мач от група "Е" "Селтик" и "Олборг" също не успяха да си отбележат гол.

Фиорентина изпусна да победи "Лион" като гост в първия си мач в Шампионската лига от 8 години насам, въпреки че виолетовите водеха с 2:0 до 73-тата минута с 2 попадения на Алберто Джилардино. С късни голове на Пикион и Бензема французите се добраха до точката.

Байерн Мюнхен излъга домакините от "Стяуа" с попадение на защитника Даниел ван Буйтен и взе трите точки от Букурещ.

С гол на Вилиам Галас две минути преди края на мача Арсенал се спаси от загуба и завърши наравно 1:1 в гостуването си на "Динамо Киев". Исмаел Бангура бе открил за украинците в 64-тата минута, след като вкара от дузпа.

В другия мач от групата "Порто" отнесе "Фенербахче" с 3:1.

Реал Мадрид си поигра на котка и мишка с екзекутора на "Левски" - "БАТЕ Борисов", и го победи със скромното 2:0 след голове на Серхио Рамос и Рууд ван Нистелрой.

"Ювентус" се завърна в Лигата с победа над руската сензация "Зенит". Героят на “Старата госпожа” за пореден път бе Алесандро дел Пиеро, който отбеляза след прецизно изпълнение на пряк свободен удар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Направо да полудееш от интерес по тази новина. Барби се закотви сега на топло за старини и пенсия. А тия дето го купиха да му мислят.
6
0
 
2
 
! Отговори
Дани преди 15 години
Вий ще видите кво ще стане другия път, като Бербо играе. Малеее!:)))))
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
HALLA MADRID!!!
4
0
 
2
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Защо да е неочаквано равенството??? Виляреал да не са БАТЕ??? Ялова игра на Юнайтед и много добри дефанзивни действия на Испанците...и то без Сена и Нихат...в Испания Юнайтед ще берат ядове...на прима-виста лесна група...но Олборг както не ги слагат в сметките могат да объркат нещо...Селтик у дома ще създават главоболия!!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Juventus преди 15 години
Koito ne e gledal nai-krasiwiq gol v champions league za poslednite nakolko godini byrzo da se razrowi v net-a i da se preklono pred nai-velikiq igra4.Alex del Piero FOREVER
2
0
 
2
 
! Отговори
Оня преди 15 години
Само да не се повтори сагата както с предните ни прочути футбулисти .... много врява за нищо Стоичков в парма ..... нищо не направи, после Валери Божинов и покрай него голяма врява и накрая контузии, резерва това онова .... Дано с Бербо не се получи по същият начин.
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко, БАТЕ!