Турците на Левски ще спонсорират и ЦСКА

Веригата болници "Аджъбадем" ще лекува и "армейците"
29 фев 2012 15:47, Георги Пешев
14
Турците на Левски  ще спонсорират и ЦСКА
Шефът на ЦСКА спокойно може да си люпи семките, след като уреди кой да се грижи за здравето на играчите си

ЦСКА също подписа спонсорски договор с веригата турски болници "Аджъбадем". Представител на югоизточните ни съседи и Венцислав Живков официализираха партньорството на пресконференция. Споразумението е за 4,5 години,

Само ден след като се договори с Левски, за да следи здравословното състояние на "сините" играчи, лидерът в турското здравеопазване стори същото и с ЦСКА.

В клубната каса и на двата отбора обаче не влиза нищо, а по-скоро се спестяват средствата за лечението на футболистите, което е сериозно перо в бюджетите.

В сряда "сините" признаха, че така спестяват около 500 000 лева, които биха дали за лекари. Същото би трябвало да важи и за ЦСКА.

От "Аджъбадем" преференциално ще могат да се възползват и привърженици на "червените", като не беше уточнено как точно ще става това.

Услугите на веригата клиники ползват и в Локомотив Пловдив, като договорът със "смърфовете" беше подписан още преди време.

"Здравето на ЦСКА вече е наши ръце", заяви представителят на "Аджъбадем" Чааръ Илки. От клуба връчиха на турците членски карти за стадион "Българска армия".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
da преди 12 години
da slozish na fanelkata na levski tursko ime ?! ... samo az li vizdam ironiata
11
1
 
3
 
! Отговори
асдф преди 12 години
Така и не можах да разбера как по-точно са осквернени имената на нашите Герои? Това че са подписани договори за спонсорство или това че са наложени като имена на псевдофутболни отбори? Да сме се били осъзнаели, за това ли са погинали нашите прадеди? ТОЧНО ЛЕВСКИ ЗА ТОВА.ЗА РАВНА БЪЛГАРИЯ, ДЕМОКРАТИЧНА, тогава е нямало такъв термин, но точно за това се е борил Левски. С празна глава тръгват да хвърлят патриотични твърдения който са нелепи и смешни. Е ЗА ТОВА ЩЕ СЕ МАХНА ОТ ТУК ЩОТ НАРОДА Е ГЛУПАВ
10
1
 
3
 
! Отговори
asdf преди 12 години
Мале само *** тук... осъзнайте се бе, нещастници, ИСКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ, МИ НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ. Къде другаде по света има хора с такова мислене като, ако има, повярвайте ми по зле ще са от нашето дередже, истинско чудо е, че поне нещо задвижва живота в тази държава. Кажете ми къде другаде по света има такова деление заради конфликт преди 100 или 200 години? НИКЪДЕ нито м/у франция-англия, испания-холандия, щатите-африканците. НИКЪДЕ само тук тва тъпо племе може да изръси такава глупост
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парите и през турско не са миришели. Що му е трябвало на Левски да си слага главата в торбата, вместо да завърти бизнес или да предаде организацията - много пари е щял да вземе. Що им е трябвало на дедите ни да дават пари за оръжие и също да рискуват живота си? Но хората са мислели, че не всичко опира до парите и не всичко може да се продаде. Това обаче е въпрос на възпитание и манталитет. И основателите на ФК Левски, едва ли са си представяли турски благодеяния. А днешните му управници по-добре да сменят името на отбора, ако ще се съобразяват единствено с парите. Разбира се без пари не може, но има някои неща, които зависят от морала, независимо от сумите. От друга страна, видя се как реагира Турция на признаването на арменския геноцид от французите. Независимо, че може да претърпи големи загуби от това политически и икономически, по пътя си към желаното от нея присъединяване към ЕС.
8
1
 
4
 
! Отговори
Спонсор преди 12 години
За ЦСКА екип:Червено фесче,червен пояс,шалвари и *** с шипове.За Левски:Синьо фесче,син пояс,шалвари и *** с шипове
7
4
 
8
 
! Отговори
Def преди 12 години
1. Парите не миришат. 2. Стига с тоя пишман патриотизъм - тая пропаганда от времето на соца няма скоро да свърши. Било каквото било преди 136 години, живейте в реалността. 3. И да ви питам за каква свобода говорите, като сме поробени от всякакви монополисти, банки, олигарси и ни свалят по 10 кожи от гърбът. 4. И от къде на къде имената на великите българи Левски, Ботев и Раковски се озурпират за лично ползване от шепа хора за да си кръщават отборчетата, това го няма никъде по света.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ne im trqbvat doktori, a durvodelci za teq nashite durveta
5
5
 
2
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Този отбор носи името на апостола на свободата които си е дал младостта и живота за да бъдем сега свободни.Това ли заслужи вместо да му се поклоним да му сложат чалама.Срам за всички Българи.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КЪДЕ Е АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ?ЗА КОЛКО ПРОДАДОХА ЛЕВСКИ!ПРОДАДОХА ПРЕДАДОХА има ли разлика?НЕКА САМОДОВОЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА КЛУБА ДА СИ ИЗМИСЛЯТ НОВО ИМЕ!СТИГА НИ ОМЕРЗЕНИЕТО ,ЧЕ 10г ПОРТРЕТА НА СВЕТИНЯТА ВИСЕШЕ НАД ГЛАВАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ ,АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИК!СТИГА НИ ,ЧЕ ВСИЧКИ *** И ПРОДАЖНИЦИ МУ НОСЯТ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА ЗА ДА ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ОМЪРСИХТЕ И ПАМЕТТА НА СВЕТЦИТЕ НИ!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Левски, ЦСКА, Локо Пловдив ... скоро Литеь, Лудогорец, Славия, Локо София...И след това да обединят и първенствата или направо да си ги вземат в Турция поне да не ги гледаме тук тез балерини...
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо да си горят парите, къде ще намерят по евтина реклама освен в БГ
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
срамота . как можете да скверните паметта и името на л е в с к и ..... вие сте долни животни ..... ***...

Спонсорирани публикации