Младенов официално пое ЦСКА, Пената става президент

"Титаните" ще се занимават само с издръжката на тима
Обновена: 5 мар 2012 15:49 | 5 мар 2012 15:48, Георги Пешев
81
Младенов официално пое ЦСКА, Пената става президент
Снимка: Булфото

Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА. Новината бе публикувана на официалната страница на "армейците".

От "Борисовата градина" информираха още, че Димитър Пенев сменя Димитър Борисов на поста президент на ЦСКА. Борисов все пак остава в Управителния съвет на Надзорния съвет.

Собственикът на "Титан" и Иво Иванов ще се занимават само с издръжката на тима.

Ето и цялото съобщение на ЦСКА:

От днес ( 05.03.) старши треньор на представителния отбор на ПФК ЦСКА ЕАД е Стойчо Младенов.

Клубът обявява и промяна, която настъпва в Надзорния съвет – г-н Димитър Борисов отстъпва поста на негов председател на г-н Димитър Пенев. Г-н Димитър Борисов остава член на НС.

ПФК ЦСКА кани медиите на пресконференция утре ( 06.03.) от 13:00 часа в ресторанта на стадион "Българска армия", на която ще бъде представен г-н Младенов.

31-кратният шампион на България назначава за треньор човек, който е шампион по призвание. ПФК ЦСКА пожелава на г-н Младенов да продължи, както досега историческата доминация на клуба ни у нас.

Дълбоко сме убедени в предстоящите успехи заради манталитета на победител на новия треньор – нещо, което той постоянно доказва в кариерата си през десетките изминали футболни сезони!".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 12 години
Прочети това "специалисте" и фен на "Отбора на мафията"-ФК Левски!
46
0
 
1
 
! Отговори
ДО 77 преди 12 години
НЕ позна гувядце!!! НЕ ПОЗНА !!!!! НЕпълноценно се чувстват твоите приятелчета от говеждо-подХуянски произход който са писали дори повече от нас,цесекарите, под тази статия!!!!! Смешници! Май бая страх ви тресе че бате Стойчо пак ще ви "оноди" в дербито а?!?.... Напълнихте ли гащетата със ако а?!?! Подуене ?!?!.... :) ;) :)
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свинчо, не се чувстваш пълноценен ако под статия за комедийната ти трупа не плюеш по Левски, нали? :)
44
0
 
2
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
....Ама и аз какъв финал за купата между нас и ФК ПОДхУЕНЕ 1914 искам ?!?! Ако Тото Динев НЕ уреди мача със Агент Тара за някой изгоден коефициент Доко Пловдив ще ги "отцепят" и то здраво още сега... на четвъртфинала :) Иначе незнам каква е тази НЕИСТОВА РАДОСТ сред говеждата и наркозависима част на България че ЦСКА има проблем?!? Все едно отбора им играе някакъв "невероятен футбол" и има страхотен тренер?!? ха ха ха... Пълен смях! И тях ще ги бъхтят като маче у дирек!!! Смешници !!! :) :) :) :)
43
0
 
3
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 12 години
....Назначаването на Стойчо е най добрата идея на "титаничните перачи на мръсни пари" от града на Жоре Бекъма...! Сега поне съм спокоен че няма да паднем от говедарите и ще ги изядем със парцалите! :) А ако можем и още веднъж да ги "онодим" да кажем на един финал за купата на България никак няма да е зле! Поне бате Стойчо знае как се "оправя" синьо подуенско гУвядо най добре! :) За Титлата е почти ясно че НЯМА КАК... Със тази КОЛОСАЛНА ПРОСТОТИЯ ДА БЪДАТ ПРОДАДЕНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ВОДЕЩИ ИГРАЧИ!
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов притежава няколко интересни постижения на скамейката на "червените". Специалистът държи клубния рекорд от 13 поредни победи - от първия до 13-ия кръг през есента на 2002 година. С Младенов ЦСКА спечели най-убедителната си титла като разлика в точките - 16 точки пред втория Левски през сезон 2007/08. При Стойчо Младенов ЦСКА е първият отбор, който става шампион без загуба при шампионат от 30 кръга. През сезон 2007/08 армейците записаха 24 победи и 6 равенства. Треньорът е нанесъл най-тежката загуба на Левски във Вечното дерби за последните 23 години - на 26 октомври 2002 година ЦСКА разби "сините" с 3:0 на "Българска армия". При два от трите сезона на Младенов с ЦСКА в Европа отборът отпада без загуба. През 2002 година червените елиминираха Динамо (Минск) с 4:1 и 1:0 и отпаднаха от Блекбърн след 1:1 и 3:3. Второто участие в Европа без загуба е есента на 2007 - 1:1 и 2:1 срещу Омония и 0:0 и 1:1 срещу Тулуза. Стойчо Младенов е първият треньор на ЦСКА, при когото тимът стигна до мачове за влизане в групите на Шампионската лига. През 2008 отборът на Екзекутора на Ливърпул стана шампион на България с едва 11 допуснати гола. Това бе най-добрата защита на ЦСКА от 50 години насам.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Защо ми викат Тройчо? Защото станах шампион на говеждия стадион ли?" (2003)"Приказките на Жаклин Михайлов и Томислав Русев си ги слагам на оная работа!" (2003)"Два пъти съм бил треньор на ЦСКА и двата пъти съм ставал шампион. През 2002 година минах през тях като на тренировка за победата с 3:0. Вторият път пък бях още по-категоричен. Разбих един отбор, който те смятаха за "дрийм тийм" (в интервю от 2011)
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
taka e nqmame takav kadar kato agent Tara,bai Ganio,ordenonosecat,podlogata na Chorni
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия нещо се объркаха, мислят че и техните фенове пасат трева. Кого заблуждават - Пената президент? все едно има капацитет да взима управленски решения. Правилната дума е параван, Пената ще си прави точно това, което му кажат боклукчиите, просто псувните няма да са насочени към тях ...
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам какво се пънете толкова. За последно бихме леWCки като тъпан на селска сватба. Поне до следващия мач е редно да си мълчите. Ако успеете да биете - ОК коментирайте. След последния мач обаче ви нямаше никакви, бяхте си заврели главите в задниците от срам.
37
0
 
5
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Привърженик съм на ЦСКА,но за съжаление това отдавна не е клуба който обичам!!!
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 20 Години ЦСКА е пералня на най-изпечените мошеници в България. Мутра до мутра и *** до *** притежаваха този отбор. И само кучето на Стоичков не му беше треньор за два месеца, та после да си търси 200 000 ? с помощта на УЕФА. Сега не е по-различно! Затова спрях да поддържам ЦСКА!
35
1
 
4
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
К'во си пушил???
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подуенски милиционерски доноснически ***,цял живот сте били *** и такъв ще си останете,евроидотите на България,отбор на всички власти,фенове от пасмина ***,пожарникари,тикви,крадци и позьори.ЦСКА е отбора на народа!
33
10
 
6
 
! Отговори
ген. Луков преди 12 години
Егати *** *** са това чорбарите , до вчера Тройчо съдеше цска за някакви пари и щеше и до УЕФА и ФИФА да се жалва , а сега от Луната щял да дойде да работи за Чорбасъспор !?!?! Пълна шизофрения !!!!Обаче Тройчо е свикнал да зоби и дрогира играчите , но сега вече ги следят из късо наркоманчетата от цска и как ще ги вдигне тези куци коне без дрога ще е мнооого интересно !!!
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кога най-накрая този отбор ще стане собственик на някого, който не е престъпник?
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво по дяволите е ЦСКА?
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е как мое да манеме Пената !!! :D ...баси хората !!!
29
3
 
8
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
С Тройчо ще е още по весело!Какво сте се разквичали бе ***? Да не би Тройчо да влезе да играе? После на края на сезона ПАК и отново ще му бият шута и той пак ще мига на парцали!!!П*утка е човек ако се върне там от кадето са го изгонили най позорно!
28
12
 
14
 
! Отговори
ас15 преди 12 години
Титлата е червена !!!

Спонсорирани публикации