Владо Стоянов: Надявам се да неутрализираме Клозе

"От 10 години насам редовно ми вкарват попадение от 35 метра"
24 яну 2014 14:12, Друми Георгиев
0
Владо Стоянов: Надявам се да неутрализираме Клозе
Стоянов е оптимист преди мачовете с Лацио. Снимка: Булфото

Стражът на родния шампион Лудогорец Владислав Стоянов вярва, че той и неговите съотборници ще се справят с нападателя на Лацио Мирослав Клозе.

"Милионерите" излизат срещу "орлите" в 1/16-финалите на Лига Европа. Първият двубой е на 20 февруари в Рим, а седмица по-късно е реваншът на националния стадион "Васил Левски" в София.

"Всички в отбора сме амбицирани да се подготвим максимално добре за мачовете от първенството и тези в Европа. Честно казано, още не сме гледали Лацио", започна Стоянов пред вестник "Тема спорт".

"Има доста време, докато дойдат срещите с тях. Сигурен съм, че треньорският щаб ще ни даде много сериозна информация, всички знаем кой е Мирослав Клозе."

"Той е футболист от световна величина, който може винаги да те изненада. Няма какво толкова да гледаме неговата игра по-детайлно."

"Надявам се моите съотборници да го неутрализират и да нямам много работа срещу Лацио. Вярвам в момчетата, но нека първо приключим с подготовката и тогава ще говорим по-сериозно за тях."

Националният вратар добави, че често получава голове отдалеч, като този в контролата с Пирин Благоевград.

"Вече 10 години няма подготовка, в която да не съм допуснал попадение от 30-35 метра. Но това е нормално. Дано да се случва само по време на лагерите, но не и в официалните мачове."

"Надявам се да ни стигне време, за да изгладим всички грешки в играта си", завърши своя коментар Владо Стоянов, който отхвърли възможността да си тръгне от Лудогорец през зимата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари