Намалиха значително коефициента Карлето да отиде на "Олд Трафорд"

Според слуховете Фъргюсън също смята италианеца за най-подходящ
23 апр 2014 16:43, Георги Пешев
1
Намалиха значително коефициента Карлето да отиде на "Олд Трафорд"
Снимка: Ройтерс

Английските букмейкъри намалиха значително коефециента Карло Анчелоти да стане следващият мениджър на Манчестър Юнайтед.

Името на италианеца се появи сред потенциалните кандидати още вчера, но без той да е считан за сериозен фаворит предвид факта, че все още не е приключил първия си сезон в Реал Мадрид.

Днес обаче се появиха информации, че сър Алекс Фъргюсън смята, че той е най-подходящият за поста, а и Рей Уилкинс изрази подобна теза. В резултат се увеличиха значително залозите в негова полза и от 33 към 1 коефициентът в „Скай Бет” падна до 4 към 1.

„Още от късно снощи започнахме да получаваме суми в полза на Анчелоти. Тогава намалихме коефицента до 16 към 1, а тази сутрин това продължи да се случва, така че цената вече е 4 към 1. Така или иначе очаквам много обрати в това отношение, преди някой да бъде назначен” заяви Маркъс Бери от компанията.

Вероятността италианският специалист да се върне на Острова, където преди време води Челси, все пак не изглежда много вероятна, тъй като Флорентино Перес положи страхотни усилия да го доведе на „Бернабеу” и едва ли ще бъде склонен да се раздели с него толкова скоро.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко 1 милион ще съм на зад !