Балотели се интервюира сам

"Аз съм най-силният, най-техничният и най-бързият на световното"
28 май 2014 12:31, Друми Георгиев
1
Балотели се интервюира сам
Балотели не страда от липса на самочувствие. Снимка: Ройтерс

Марио Балотели винаги може да направи нещо, което да впечатли. Този път нападателят на Италия интервюира сам себе си. И на финала на интервюто каза "Това е най-хубавото интервю, което съм давал, а и с журналист като теб няма как да не бъде фантастично".

Балотели направи шоуто по време на събитие организирано от спонсора на Италия - "Пума". Той говори за това, какво очаква от първото си участие на Световно първенство.

"Когато Италия спечели титлата през 2006 г., аз бях на 15 г. и празнувах на площада в Бреша. Бяха невероятни мигове. Никога не съм виждал толкова щастливи хора на едно място", обяви Балотели.

"Още тогава обаче бях убеден, че ще стигна до националния отбор. Винаги съм вярвал в това. Да играе на Световно първенство е нещо, за което всяко дете си мечтае. Аз се справих добре дотук, но имах и късмет".

Балотели игра на европейски финали и бе героят от полуфинала срещу Германия. Но сега нападателят смята, че тимът на Прандели е по-силен.

"Този тим според мен е по-силен от онзи през 2012. Аз мога да гарантирам, че ще играя по-силно и по-постоянно. В състава ни има млади момчета, но също Пирло, Буфон и още 3-4 много опитни и важни футболисти", добави Балотели.

Краят на интервюто бе в стил Супер Марио. Той определи себе си като "най-бързия, най-силния и най-техничния" на световните финали, но също така и "най-симпатичния, най-хубавия и най-готиният".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Марио Балотели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
... и най-скромния...